Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רעיונות מקוריים למסיבת רווקים

Tzvika-Pick
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הופ הופ טרללה, החבר הראשון מהחברה' שלי עומד להתחתן בעוד שלושה חודשים עם בחירת ליבו.

הבעיה - איכשהו יצא שאני זה שצריך לארגן משהו שיראה כמו מסיבת רווקים (בהתחשב בעובדה שהוא הראשון שמתחתן זאת בהחלט מסיבת הרווקים הראשונה והאחרונה!) ואין לי מושג מאיפה להתחיל.

חשבתי על הפלגה ביאכטה עם ים בירות ואלכוהול אבל מסתבר שזה מה שמארגנים לכלה כמסיבת רווקות :|

בקיצור - יאללה, תזרקו לי איזה עצם :-)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

נישארים בבית מזמינים 2 חספניות ורקדנית.

תאמין לי שלא תיצטרך לידאוג עוד לכלום.

זאת חוויה שלא תישכח נימיסיון...

רז...

(במסיבה שלי החספנית רצתה ליברוח באמצא מיסכנה מה עשינו לה נתנו לה לחפש את המפתח של הבית בחם קר )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי על ערב של חשפניות ואלכוהול.

מעבר לעובדה הקצת בעייתית שמישהו יצטרך לנדב את הדירה שלו (וזה לא הולך להיות אני!), זה לא קצת נדוש למסיבת רווקים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנו יש מסורת, נוסעים לסוף שבוע בקלאב בטורקייה. רק גברים, 4 ימים של חזרה לילדות.

נכון לעכשיו מדובר על סיפור ממש זול ומה שהכי טוב , מה שקורה בטורקיה נשאר בטורקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שהרווק יחגוג עם חברות הכלה לעתיד, וההפך

שלומי לא נראה לי שהבחור בענין משכב זכר

אירית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אמליץ לך להמנע מלעשות מסיבת רווקים על יאכטה וכדומה מהסיבה שיש אנשים שהים לא בא להם בטוב,והם לא יודעים את זה עד שיוצאים לים הפתוח, וזה יכול להרוס הכל.

לגבי חשפניות, לא חייבים להזמין את החשפניות, אפשר פשוט ללכת למועדון חשפנות (רק פוסיקט בנמל ת"א, זה לא ייאמן מה שהולך שם.....:wink:).

לרגל החתונה הקרבה שלי, אנחנו כנראה הולכים על הכיוון של ללכת למועדון חשפנות לאיזה שעה שעתיים ומשם להמשיך לצפון לאיזה לילה על הירדן, המון בשרים+המון אלכוהול+חבר'ה בראש טוב, מתכון מנצח,מנסיון (זו המסורת שלי, בכל חופשת מולדת אני עושה את זה עם החברים הכי טובים ואחים שלי,פשוט בנ"ז).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל תלוי במקום שמעניין אתכם. האופציות הם:

1) חו"ל.

2) וילה מושכרת (יקר אבל אפשר להתפרע כמו שלא תעשה בבית של חבר).

3) בית של חבר (ראה הערה של סעיף 2).

4) שטח - תלוי האם אתם אוהבים שטח או לא (החסרון הוא שצריך להיות מאוד מאורגנים כדי להמנע ממחסור באמצעים חיוניים).

5) ים לא רעיון כזה טוב, כפי שאמרו לפני יש אנשים שלא מגיבים טוב לשיט על ספינה ועוד בשילוב עם אלכוהול ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי לכו על השכרת וילה בקיסריה עם חברים. זה לא כל כך יקר, כ-3500 שקלים, וההנאה מובטחת.

כל מה שנותר להוסיף זה מוזיקה טובה, אלכוהול ואיזה חשפנית או שתיים, מהסוג שיש להן אקסטרות כמובן.

לדעתי אין שום דבר נדוש בבחורות מעורטלות ושיכורות ואני מתקשה לדמיין צורת בידור שתתרום לכם יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי על ערב של חשפניות ואלכוהול.

מעבר לעובדה הקצת בעייתית שמישהו יצטרך לנדב את הדירה שלו (וזה לא הולך להיות אני!), זה לא קצת נדוש למסיבת רווקים?

אתה צודק

חשפניות זה נדוש - אמצו את הרעיון של שלומי.

מה רע בקצת אהבה מסקולרית...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה התקציב ומהיכן אתם בארץ?? כמה כל אחד מהאנשים מוכן להשקיע בערב הנ"ל??

בראשון לציון ישנו מקום בשם אלכסנדר ספא באזור התעשייה הישן שמיועד בדיוק לדברים כאלו... חדרים גדולים ,באחד מהם ג'קוזי ענק לאיזה 12 איש ומקלחות,והחדר אירוח עם LCD'DVD סנוקר ספות ,מביאים שתיה ,כיבוד וחשפניות\רקדניות\סבתות או כל מי שבא לכם ומה שבא לכם טוב ומעבירים ערב בכיף אדיר.

מסיבת רווקים של גיסי עשינו שם והיה נפלא,קח בחשבון שזה לא הכי זול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו מאזור המרכז, פרושים לאורכו ולרוחבו. יש גם נציגות בבאר-שבע אבל זאת כבר בעיה שלהם :lol:

לגבי חו"ל - רעיון נפלא, אבל לצערי קצת יקר לנו (הרוב סטודנטים בשלב התפרנות).

התקציב אגב לא ממש מוגדר כי אני עדיין בשלב הגישושים, בכל מקרה לא מדובר במאות שקלים לרווק (יש עוד מתנה לתת לחינה ולחתונה ועוד כמה מאות שקלים על ביגוד הולם ועם כל הכבוד לחתן המיועד צריך גם לפרנס כמה מרצים באוניברסיטה). אני מאמין שיגיעו בסביבות ה20-30 רווקים.

אגב, מסיבת רווקים נהוג לעשות בהפתעה לחתן או שהוא אמור לדעת מראש שביום X בשעה Y תגיע חשפנית ממועדון Z ותרקוד לך על הירכיים עד שיכאב לך הW?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתם לא בקטע של חשפניות אז יש אופציה נוספת,(מסיבת רווקים של חבר שהתנגד לחשפניות), הלכנו למסלול קארטינג שנסגר עבורנו(בערך 12,13 אנשים) בצהרי היום,לאחר שעתיים של הנאה ומרוצים ביננו הלכנו לחוף הים ועשינו על האש עם שתיה,מסיבה שונה מהמקובל אבל היה נחמד מאוד,ממש יום של גברים.

לגבי הפתעה...אני לא שמעתי שהפתיעו מישהו במסיבת הרווקים שלו אבל כל אחד ורצונו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טורקיה זה הכי אחי

אולי עוד מישהו יגיד שטורקיה זה הכי טוב???

הבחור כבר רשם " לגבי חו"ל - רעיון נפלא, אבל לצערי קצת יקר לנו (הרוב סטודנטים בשלב התפרנות). "

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...