Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאני מנוסה בכל מיני מסיבות רווקים (וטורקיה זה באמת הכי הכי ...) יש עוד רעיון.

אפשר לסוע למאהל כזה באזור מצפה רמון שם אתה סוגר עם המארגנים את המקום רק בשבילכם, כמו אוהל גדול בסיני עם פינות זולה .

מגיעים אחר הצהריים, עושים על האש, משחקים פוקר בערב (קונים ערכה כזו של פוקר מראש) משתכרים, מעשנים, מספרים כל מיני חוויות\פנטזיות\פאדיחות וכיו"ב.

הכיף האמיתי במסיבת רווקים זה לא הפרטים הטכנים זה האווירה הכללית, צר לי אבל 20-30 איש זה יותר מדי, מסיבת רווקים אמורה להיות משהו אישי, חברים טובים באמת ולא כל מי שמכירים.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכיף האמיתי במסיבת רווקים זה לא הפרטים הטכנים זה האווירה הכללית, צר לי אבל 20-30 איש זה יותר מדי, מסיבת רווקים אמורה להיות משהו אישי, חברים טובים באמת ולא כל מי שמכירים.

האמת שאת זה אני מחזק.. 10 ,11 איש זה מספיק חברים קרובים מאוד לפי דעתי.

פורסם

סוף סוף קצת יצירתיות! :-)

אהבתי את המאהל הבדואי והקארטינג.

לגבי כמות האנשים - אני מניח שאפשר לקצץ כמה מוזמנים פוטנציאלים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הוא אמור לדעת מראש שביום X בשעה Y תגיע חשפנית ממועדון W ותרקוד לך על הירכיים עד שיכאב לך הZ?

שים לב לתיקונים :-P

עצתי לך, (זה מה שאני יודע שאני אעשה), היא מה שעידן אמר, רק בלי הקטע של החשפנית, שנראה לי קצת מפגר, ילדותי ונדוש. אין כמו כמה חבר'ה הכי טובים, בשר, אלכוהול, ואם זה על הירדן או משהו דומה- מה טוב.

בהצלחה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אז אם אתה בענין משהו אתגרי, למה לא להתארגן כמה חברים קרובים, לצאת למסע השרדות רגלי במדבר ל- 6 ימים, ניווט בעזרת מפות, אוכלים רק מה שמוצאים בשטח, בונים מחסות המשימה להגיע לנקודת היעד מבלי להתפס, זו אחלה הכנה לקראת חיי הזוגיות.

אירית

פורסם

אצלי ארגנו קרטינג בנתניה. סגרנו את המסלול, והתחרנו בטורניר.

רוב המשתתפים מעולם לא נסעו בקארטינג בעבר, כו-ו-לם נהנו מאוד, ללא יוצא מן הכלל.

אחר כך יצאנו לאכול, אבל אני ממליץ שתבחר מקום יותר מוצלח מ"ספגטים"...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני שנתיים שאחד מהחברים הוותיקים התחתן. ארגנו לנו סופ"ש מטורף.

ה"מארגן" קיבל השראה מסרט כל שהוא.

יצאנו בהסעה, 14 רווקים.

עשינו את הפיינטבול ליד צומת שוקת.

משם ירדנו לאילת.

לקחנו 2 סוויטות.

ים, בריכה, מסיבות בלי סוף, חשפניות,

וים! ים של אלכוהול =]

GS300.

פורסם

לפני שאתם מזמינים חשפנית הייתי מציעה לכם לבדוק אם הוא יחטוף על הראש מהאישה אחרי זה כי חבל שתגרמו לריבים.

מצד שני, חבר טוב שלי וחבריו פשוט נסעו לסופ"ש לכינרת ושתו כ"כ הרבה אלכוהול ואכלו כ"כ הרבה בשר שלא נשאר לא מקום בקיבה, ולא תא כבד לא פגום.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

במסיבת רווקים של אח שלי לקחנו אותו כל החבר'ה בהפתעה לספא בשפיים, שילמנו לו על מסאז' ובילינו סתם ככה.

חשפניות זה פשוט נדוש מדי, והוא גם הכריח אותנו להתחייב שלא יהיו.

פורסם

חשפניות זה פשוט נדוש מדי, והוא גם הכריח אותנו להתחייב שלא יהיו.

יש מצב שהוא התחתן עם גבר ?.....

:lol:

עזוב נדוש או לא, זה מעיין סימליות,כמובן מעבר לפאן והצחוקים.

לגבי ההצעה של אירית, אני מצטרף לזה, רק שבמקום לצאת למדבר, תעבור לדירה עם עידן קפון.

זה יכין אותך לזוגיות....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לפני שאתם מזמינים חשפנית הייתי מציעה לכם לבדוק אם הוא יחטוף על הראש מהאישה אחרי זה כי חבל שתגרמו לריבים.

אם הם יתחילו לחשוב מה חושב הבן זוג ומה הוא לא מסכים שיהיה לאן נגיע??

זוהי מסיבה שמארגנים עבורו ולא עבורה. על אותו בסיס אולי החברות מארגנות לה משהו שאולי לא ימצא חן בעייניו אז זה לא יגמר.

אני חושב שכל אחד מכיר מספיק טוב את בת זוגתו ואם הוא חושב שזה יכול לעורר איזשהיא בעיה הוא יתריע בעצמו על כך.

פורסם

אתם יכולים לחסוך את הויכוחים בנושא אישור החשפנית ע"י בן/בת הזוג היות והנושא כבר אושר בוועדה המתאימה (קרי: הכלה לעתיד אישרה עקרונית השתתפות חשפנית).

לגבי חברה' על הירדן - את זה אנחנו עושים באופן מסורתי פעמיים בשנה. לא על הירדן אלא על הכינרת אבל זה אותם המים. אני מחפש כיוון קצת שונה שישבור את השגרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתם יכולים לחסוך את הויכוחים בנושא אישור החשפנית ע"י בן/בת הזוג היות והנושא כבר אושר בוועדה המתאימה (קרי: הכלה לעתיד אישרה עקרונית השתתפות חשפנית).

לגבי חברה' על הירדן - את זה אנחנו עושים באופן מסורתי פעמיים בשנה. לא על הירדן אלא על הכינרת אבל זה אותם המים. אני מחפש כיוון קצת שונה שישבור את השגרה.

נסה את הקישון:-)

ואחכ" את האפטר פרטי תחגגו ברמב"ם.

• תוכן חדש...