Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מיני ואן למשפחה של זוג + 4. הגדול בן 10, הקטנה בדרך. חשוב לי שיהיה רכב אמין ובטוח. נפלתי עם פיאט מולטיפלה שהוא מאוד נוח, אבל כנהוג בפיאט הוא פשוט לא מפסיק להתקלקל. אני מתלבט בין קניה של מזדה 5 חדשה ב-150,000 לבין קניה של גרנדיס או mpv קצת יותר ישנות באותו מחיר. אשמח להמלצות ואולי לרעיונות שלא חשבתי עליהם. שם המשחק הוא בטיחות ואמינות, בסדר הזה כמובן.

פורסם

אני לא בטוח כמה עולה C4 פיקאסו אבל אני חושב שיש דגם בקבוצה 4, ראיתי כמה כאלה בליסניג אצלינו בחברה.

הוא ללא ספק אוטו מאוד בטוח וזכה לציון מעולה במבחן ריסוק. אני מביע הסתייגות כי אני לא יודע עם איזה אבזור בטיחותי היבואן משווק אותו בגרסה הנמוכה, צריך לבדוק.

מבחינת אמינות הוא עוד חדש אז קשה לדעת למרות שהC4 נחשב לרכב אמין וטוב.

פורסם
אני לא בטוח כמה עולה C4 פיקאסו אבל אני חושב שיש דגם בקבוצה 4, ראיתי כמה כאלה בליסניג אצלינו בחברה.

הוא ללא ספק אוטו מאוד בטוח וזכה לציון מעולה במבחן ריסוק. אני מביע הסתייגות כי אני לא יודע עם איזה אבזור בטיחותי היבואן משווק אותו בגרסה הנמוכה, צריך לבדוק.

מבחינת אמינות הוא עוד חדש אז קשה לדעת למרות שהC4 נחשב לרכב אמין וטוב.

אני שמעתי מכמה אנשים שדווקא יש בעיות אמינות, בייחוד חשמל. ובכל זאת, למשפחה שצריכה רק אמינות, בתקופה הזאת עדיין לא הייתי ממליץ על צרפתי, רק כאשר אלו יחליטו לשווק מכוניות אמינות ברמת הפורד \ יפניות..

אני יכול להמליץ לך על הפורד S-MAX, הבעיה היא שהוא יקר יותר ממה שתוכל ככל הנראה להוציא : 178000 ש"ח בערך.

הוא האח הגדול של המאזדה 5, ומה שבטוח, מוצלח ובטוח ממנה בהרבה (מנוע דיזל \ בנזין חזקים וחסכוניים יחסית, 7 כריות אוויר (הכרית השביעית היא לברך של הנהג), 5 כוכבים במבחן ריסוק, אמין מאוד, כידוע מפורד)

אם בטוח שלא תוכל להוציא את הכסף, יש כמובן את המאזדה 5, אוטו מעולה מניסיון.

יש את ההונדה FR-V, מיניוואן בעל 6 מקומות ( 3 מקדימה [2 ליד הנהג, כמו במסחריות] ו3 מאחורה, איכות חומרים בין הטובות בקטגורייה, מנוע נחמד, קצת עצלן, אבל לא נורא, בטיחותי (6 כ"א, ESP, אבל רק 4 כוכבים, גם לא נורא), בקיצור מעולה)

ואם נילך קצת לכיוון של הקוריאניות :

קיה קארנס, אחלה מיניוואן, 7 מקומות "לא אמיתי" כמו המאזדה 5 והSMAX, אך לדעתי הוא מעט פחות מומלץ, פחות איכותי, רוב הסיכויים שתקבל אמינות של קוריאנית, לא של יפנית.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...