Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני , זה הייה בבדיחות הדעת , אין לי שום בעיה עם הקליאו ספורט להיפך זאת אחת המכוניות עם התמורה הגדולה ביותר .

מנוע טוב והתנהגות מעולה.

שאמרתי שהוא אופטימי התכוונתי באופן כללי (ולא רק בקליאו) שמחשבי הרכב ברכב כידוע אופטימיים למדי .

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן הטייפ אר היא אכן סובלת מתת היגוי לפי מה שאני יודע תאורתית,

ובמיוחד הדור האחרון יש לה תת היגוי מאוד חריף וההגה מנותק,

אבל עדיין זה רכב ספורט טוב, המנוע מרשים.

פורסם

DIN264 מה ההגדרה שלך לחסכוני??

תיצרוכת דלק?

טיפולים?

ביטוח זול?

לגבי הלאון , די חסכונית :

אצלי בממוצע קבוע של 1:10 ק"מ לליטר ,(ישנם רגעים יוצאים מהכלל ,הגעתי גם ל 1:6.5 ק"מ לליטר על מיכל שלם)

רכב אמין ,ניהוג בטוח, מהיר וחזק.

האופציה הנוספת ה CTR

אמינה מאוד וגם חסכונית.

קשה לימצא !!! במיוחד רכב טוב וגם אז ידרש הרבה מעל המחירון

אבל הכי חשוב מה רצונך מהרכב וזה חשוב יותר מרצון החיסכון

כי על ביצועים משלמים.

פורסם

[din264]שלום אז ככה התקציב שלי כרגע הוא 80 אלף ש"ח

ואני רוצה רכב ספורט אבל מצד שני שתהיה חסכונית

איזה מהרכבים הבאים היא החסכונית ביותר?

אייך בדיוק ה WRX ניכנסת לתמונה?

חסכונית? אין שום דבר חסכוני ב WRX

פורסם
WRX בתקציב הזה, אם יש קצת ירוקים לשוטף

אם כבר יש ירוקים שייקנה פורשה...

הוא ביקש חסכונית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני אעשה קצת סדר בעניין צריכת הדלק- ברשותי קליאו ספורט mk1 וכמו כן גם ליסומטית מסוג סיטרואן c4 בציר 2008. אם אתה מבקש לרכוש רכב ספורטיבי שבנסיעה משולבת צורך דלק כמו 1.6 אוטומטית אז קליאו ספורט היא אינה הרכב המתאים מהסיבה הפשוטה שהקליאו צורכת פחות דלק מהסיטרואן נקודה!. כן, כן - קליאו ספורט בחישוב של צריכת דלק ממוצעת הינה חסכונית יותר מכל משפחתית אוטומטית חדשה שיש היום בשוק.

פורסם

לא רק בנסיעות חזקות. אצלנו הקליאו עושה 1:12 בנסיעות עירוניות בעיקר כאשר הקורולה המשפחתית לא מצליחה לעלות מעל 1:10.5 באותם תנאים. יש לי תיעוד של כל התדלוקים בשנה האחרונה ולא הצלחתי אף פעם לרדת מ-1:9 וזה כולל כאשר קניתי את הרכב (תמיד כשקונים רכב בהתחלה מתלהבים מהכח ואז לוחצים הרבה), ג'ימיקנות, ערד, נחשונים וכו'.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עוד פעם מלחמה, עוד פעם ילד שלא יודע מה הוא רוצה, עוד פעם הדיון הבלתי נגמר שהקליאו יקרה וידה ידה ידה.

משתמש רציני עם רצון לקנות כבר מזמן היה עובר על כל כמות השרשורים שקיימת בארכיון.

לדעתי האישית, חבל על האנרגיות להוכיח מה קליאו כן ומה לא.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני אחזק ואוסיף, קליאו ספורט יכולה לעשות 1:16, יצא לי לא פעם להגיע לתוצאה כזאת, וזה לא דמיוני.

תחשוב שמנוע 2.0 על גוף קל לא מתאמץ להזיז את האוטו, מכאן צריכת הדלק המעולה.

פותח השרשור- תעשה חיפוש תסתכל מה כתבו על קליאו ספורט ועל כל רכב שאתה שוקל, ואם יש משהו שלא צוין או משהו שאתה לא מבין, רק אז תפתח נושא חדש, חפרו בנושא הרבה.

נ.ב:

אני לא חושב שיש TYPE R בתקציב שלך, רובם מבקשים ה-ר-ב-ה מעל למחירון.

פורסם

אני לא חושב שיש TYPE R בתקציב שלך, רובם מבקשים ה-ר-ב-ה מעל למחירון.

צודק...:shock:

אכן ב80K יש לך רק MK2 , WRX ,והאיביזות למינהן...

שאמרתי שהוא אופטימי התכוונתי באופן כללי (ולא רק בקליאו) שמחשבי הרכב ברכב כידוע אופטימיים למדי .

בגלל זה אתה לא סומך עליהם ועל תצוגת התצרוכת הרגעית L\100KM אלא עושה חישוב פשוט של כמה קילומטרים חלקי כמה ליטרים

קח סנריו - 2 מבוגרים+2 ילדים+ציוד +מזגן מנתניה לכיוון אילת +מיכל מלא+נסיעה של 120קמ"ש = 700 קילומטר למיכל של 44 ליטר , תידלקתי בחזרה רק ליד קריית גת....

פורסם
קח סנריו - 2 מבוגרים+2 ילדים+ציוד +מזגן מנתניה לכיוון אילת +מיכל מלא+נסיעה של 120קמ"ש = 700 קילומטר למיכל של 44 ליטר , תידלקתי בחזרה רק ליד קריית גת....

כן בטח...

הסנריו הזה קרה אולי בחלום שלך.

חבר'ה, חלאס עם ההגזמות. הקליאו אולי חסכונית יחסית למכונית ספורטיבית, אבל עדיין אין לה צריכת דלק כמו של טויוטה פריוס.

• תוכן חדש...