Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אשמח בעזרתו של כל מי שיכול לבשיג ספר כמו היינס וכדומה לטיפול ב-XT , הייתי רוצה להכנס שם לעובי הקורה

וללמוד על הרכב. (יש לי אחד וזה לא תחביב מזוכיסטי) . תודה לכל העוזר.

פורסם

שלום ניסן,

ראשית כל תתחדש על קניית ה XT הכי שמורה שיכולת למצוא בארץ.

אני יודע שלא חסר ספרים כמו שאתה מחפש, הכוונה לא לספר הקטן שמגיע עם הרכב בתא הכפפות אלה לספר עב כרך רציני, עם שרטוטים חשמליים ומלא הסברים על כל דבר ומספרי חלקים וכו'.

ספר כזה נמצא במוסך שמטפל לי באוטו בחיפה ויש עוד ספר כזה אצל חבר (אני אשלח לך עכשיו פרטים בהודעה פרטית).

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

תודה ארז איך אתה יודע על הרכב? (הכוונה לשלי) - ושתיים אני רחוק מאוד מהצפון , אני מרכז נוטה לכיוון רחובות

פורסם

ניס פציץ? 8)

הספר ששלחתי לך לא עזר?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני יודע הכל :-D (כשזה קשור ל XT).

שלחתי לך הודעה פרטית, הבחור עם הספר גר במרכז.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

קבל את האותו שלח לי תמונות של שלך נראה מה עשית איתו אני אשמח לטיפים , דרך אגב נזילת שמן כנראה מהגיר

פורסם

קבל:

imgp0693atq3.jpg

האוטו בצד ימין נראה מוכר? :-D

מה שעשיתי לאוטו זה שכפול של מה שהבחור שקנית ממנו עשה לאוטו: בלומי מונרו, אגזוז פתוח, פלאגים אירדיום (אבל לא את הנזילת שמן מהגיר :shock:).

ארז

פורסם

בדרן וכן ראיתי את התמונות שלך כבר ממקודם , דרך אגב יש לך תמונות פנים כפי שאתה יודע האוטו מחוק מבפנים הייתי רוצה לראות איך הוא נראה אצלך (אני מקווה שיותר טוב) , ומה לעשות אבל אל תדאג ברגע שאני מתקן את הנזילה אני אשמח לפגוש אותך.

פורסם

אוטו מגניב! אני חושב שאת השחורה אני מכיר...

נשארו רק בודדות כאלה בארץ. שמור על האוטו שלך!

לרכב מנוע טורבו 1.8 עם 136 סוסים ומומנט בסביבות 20 ק"גמ על 2800 סל"ד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודב אבל מסתבר שיש לא מעט כאלה (טוב לא המון כמו מאזדה ) אבל אפשר למצוא אותם מסתובבות.

תודה על המידע אבל אני מדבר יותר על ספר טיפולים וכדומה. תודה בכל זאת.

פורסם

תמונות מבפנים תוכל לראות כאן:

http://www.autosport.co.il/viewtopic.php?t=4294

יש עוד אבל זה נראה בדיוק כמו אצלך רק בצבע אפור ולא טורקיז.

מאיפה אתה מכיר את השחורה?

ואגב, גם אני חשבתי פעם שנשארו בודדות, אבל ככל שהזמן רץ אני מגלה עוד ועוד כאלה, אני מעריך שכיום יש בערך 60 סובארו XT, חלקן נוסעות וחלקן צריך לשפץ.

ארז

פורסם

מדריך היינס של סובארו מהשנים 80-93 כולל גם את הXT (לא נראה לי את דגם הטורבו)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...