Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה שאולי מישהו כאן יידע לענות עליה

ראיתי שיש בתחרויות בחו"ל(תחרויות SPL) מערכות סטריאו בהספקים של 20-30kW

והשאלה שלי היא מאיפה הם מקבלים כל כך הרבה אנרגיה?

אני מניח שיש אלטרנטורים מיוחדים שמתחברים למנוע

מישהו מכיר דבר כזה?

אני לא מתכנן לבנות כזאת מערכת באוטו, פשוט אני צריך גנרטור של 20kW והדברים האלה דיי גדולים וכבדים (שוקל משהו כמו 300 קילו), אז חשבתי שפתרון יותר אלגנטי יהיה לחבר כזה אלטרנטור למנוע של הרכב.

אני מאוד מאוד אודה למי שיוכל לתת לי כל אינפורמציה בנושא הזה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יודע. שאלטרנטור נותן 12V-15V.

וגנרטור נותן 220V-240V.

וגנרטורים גדולים עובדים בגלל על תלת פאזי (3 פאזות)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלטרנטור סטנדרטי אולי נותן 15V

אבל יש גם אלטרנטורים שנותנים 110 וגם 220V

אני מצאתי כבר באינטרנט אלטרנטור שנותן 7.5 קילו-וואט, אבל כמו שאמרתי, זה לא מספיק ואני צריך 20 קילוואט.

יש לי בעבודה אלטרנטור ישן מאוד שנותן 10kW ב50V אבל החברה שיצרה אותו כבר לא קיימת ולכן איבדתי את הקצה חוט הכי קרוב שהיה לי.

אגב מזה המצברים בפריקה עמוקה שמישהו פה דיבר עליהם?

פורסם

יודע מה. טוב

אלטרנטורים יש בכמה מתחים. יש 12V או 24V או 50V או 120V או 240V

זה המתחים הרגילים!

אבל איזה מתח אתה צריך?

כי אלטרנטורים של 12-24V זה של רכבים.

כל האחרים עובדים על ידי מנוע חיצוני שמסובב אותם בלבד! (והם נקראים גנרטורים!)

וכדי לקבל גנרטור של 20KV. זה כ 90A. ואין גנרטור של פאזה אחת שנותן את זה כי אין כבל 3 גידים שודע לעבוד עם זה!!

סתם שיהיה לך טיפה מושג. להעביר 90A ב 220V. זה כבל של 35 מ"מ לכל גיד (פאזה, אפס. וארקה) והכבל הקרוב לזה ביותר נקרא 125A. והוא מגיע 5 כבלים של 35 מ"מ. כי באמפרים האלו עובדים כבר בתלת פאזי.

הגנרטור הכי קרוב הוא של 3 פזות. של 32A זה הכי קרוב למה שאתה צריך.

או גנרטור של 3 פזות של 90A. (זה גנרטור ענק כבר) עם אתה צריך פאזה של 90A

לידע כללי. אני 40% מהזמן עובד עם גנרטורים.

אז כדי שנוכל לעזור לך.

תספר לנו מה אתה צריך בדיוק!

איזה מתח אתה צריך?

ומה אתה צריך להפעיל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

אני צריך מתח של 200 וולט.

אני הולך להפעיל מגבר אודיו של 18kW בעומס של 2 אוהם.

ושוב אני אומר לך - יש אלטרנטורים מיוחדים שמתלבשים על המנוע של הרכב ויודעים לייצר גם הספקים מאוד מאוד גבוהים. זה לא דברים סטנדרטיים אמנם, אבל זה קיים. תחפש באינטרנט ותמצא דיי בקלות כאלה אלטרנטורים שמתלבשים על המנוע ונותנים 7.5 קילוואט. השאלה אם יש כאלה שנותנים גם יותר ואיפה משיגים אותם

פורסם

איזה מגבר עם אפשר לדעת נותן 18,000W RMS?

ולמה הוא הולך להיות מחובר? (ורמקול זה לא תשובה, איזה רמקול זה תשובה)

פורסם

המגבר הוא של חברה גאונית מאיטליה שנקראת Powersoft והדגם נקרא K20. תחפש בגוגל ותמצא בקלות.

זה יצירת אומנות בכל מה שנוגע להגברה.

תופס רק מקום של 1U בrack. ושוקל משהו כמו 12 קילו אם אני זוכר נכון. באמת משהו מדהים.

לגבי הרמקול - אני מתנצל אבל אני לא יכול לפרט כרגע, האופי של המערכת עוד לא הגיע לידי שלמות ולא מראים חצי עבודה.

פורסם

אליקו, בוא בוא, יש לך חבר חדש.

:lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ישראל אתה קלטת בכלל מה החשמלאי רכב אומר לו בכלל .?? הם בשוק !

חבל שדברים כאלה לא יהיו בזמן הקרוב או הרחוק (אולי שאנחנו נהייה במשבר גיל ה50 זה יקרה)

אבל מצד שני כייף לראות דברים כאלה

אני ואלי מדברים כבר מלא זמן לנסוע למר סטיב "לשמוע" מה הולך אצלו :]

• תוכן חדש...