Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל מקרה, כשיתחיל הייבוא הסדיר של המגאן-ספורט, אני (רוצה) מאמין שקרסו יסכימו להביא את הR26 למי שיבקש יפה וירשום את המספר הנכון על הצ'ק.

אני מבטיח לך שאני מבקש מאוד יפה ומוכן כמובן לשלם בהתאם ובינתיים זה לא נראה אופטימי כ"כ...:|

אם תחפש כתבות ומבחנים של המגאן-ספורט יהיה לך די קשה למצוא את הגרסא הרגילה. לא ממש סופרים אותה, היא איכזבה מאוד.

ה-R26 לעומת זאת הצלחה גדולה ומככבת בכל מבחן אפשרי (בעיקר בגלל LSD בנוסף לכיול cup).

ניר

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ממש מבין את הקושי וההתפלפלות כאן בכל הנוגע להגדרה מהו "ספורטיבי", מהו "ספורט" ומהו "חרטא".

אם לאוטו נסיעה קשה, משברת עצמות ורועשת, מנוע עצל עד מת מתחת ל 5K סיבובים, הגה קשה, צריכת דלק אכזרית והחשוב מכל תג מחיר פסיכי, הרי לכם אוטו ספורט. עידון קל של הפרמטרים הללו יביא אותו ל"ספורטיבי". אם הוא נחן במנוע גמיש, נסיעה נוחה יחסית, שהיא תוצאת מתלים רכים יותר, אבל ובעיקר צמיגים נורמליים, צריכת דלק סבירה ומחיר שמיועד לבני אנוש, הרי שמדובר ב"חרטא". אגב לא בכדי הושמטו נתוני הביצועים וזמני מסלול, הם פחות רלבנטיים שכן הם נודדים מקבוצה מקבוצה ולכן לא יכולים להוות אמת מידה רצינית.

פורסם
שאלה לשוכני הפורום - האם למישהו מכם יש סיוויק טייפ R מהדור החדש, או אולי מישהו מכיר בעלים של מכונית כזו?

אני שואל לצורך מבחן השוואתי מול מגאן ספורט חדשה עבור מגזין אוטו. היבואן לא מעוניין לספק כזו מכונית למבחן, בטענה כי היצרן (!) לא מאשר.

אנא פנו בפרטי.

תודה

רוני

לבן של הקוסם (פרסם בעבר כתבה על הדגם בפורום) יש את הדגם הנ"ל, קשה להאמין שיסכים ל"נדב" את טייפ R - הבחור פרפקציניסט מבחינת אחזקה ושמירה על האוטו.

פורסם
לא ממש מבין את הקושי וההתפלפלות כאן בכל הנוגע להגדרה מהו "ספורטיבי", מהו "ספורט" ומהו "חרטא".

אם לאוטו נסיעה קשה, משברת עצמות ורועשת, מנוע עצל עד מת מתחת ל 5K סיבובים, הגה קשה, צריכת דלק אכזרית והחשוב מכל תג מחיר פסיכי, הרי לכם אוטו ספורט. עידון קל של הפרמטרים הללו יביא אותו ל"ספורטיבי". אם הוא נחן במנוע גמיש, נסיעה נוחה יחסית, שהיא תוצאת מתלים רכים יותר, אבל ובעיקר צמיגים נורמליים, צריכת דלק סבירה ומחיר שמיועד לבני אנוש, הרי שמדובר ב"חרטא". אגב לא בכדי הושמטו נתוני הביצועים וזמני מסלול, הם פחות רלבנטיים שכן הם נודדים מקבוצה מקבוצה ולכן לא יכולים להוות אמת מידה רצינית.

ברגע שנוהגים על רכב ספורט אמיתי מרגישים מייד את ההבדלים מרכבים ספורטיבים. אין מה להרבות במילים, ההבדל מורגש מהשנייה הראשונה והוא לא בהכרח כל מה שאמרת.

פורסם

מה שנקרא - "תנהג, תבין".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ברגע שנוהגים על רכב ספורט אמיתי מרגישים מייד את ההבדלים מרכבים ספורטיבים. אין מה להרבות במילים, ההבדל מורגש מהשנייה הראשונה והוא לא בהכרח כל מה שאמרת.

מה שנקרא - "תנהג, תבין".

מילה במילה.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם
לבן של הקוסם (פרסם בעבר כתבה על הדגם בפורום) יש את הדגם הנ"ל, קשה להאמין שיסכים ל"נדב" את טייפ R - הבחור פרפקציניסט מבחינת אחזקה ושמירה על האוטו.

בדיוק כמו אבא שלו.:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם
A3 זה לא רכב ספורט - לא משנה איך שלא תנסה לסובב את זה.

הקשר של S3 לA3 זה בדיוק כמו גולף 2.0 וGTI, האחת משפחתית קומפקטית והשנייה היא הוט האץ'

אני אישית לא הייתי נותן את הרכב שלי למבחן בשום מצב - במיוחד אחרי ששמעתי סיפורים על היחס, עזוב צמיגים - היו אנשים שנתנו רכבים למבחנים וחזרו על גרר הבייתה, ממה שאני שמעתי היחס שהם קיבלו בתמורה לא היה שווה את זה, אפילו לא רבע מזה.

שטויות במיץ. נראה לי שאני יודע למה אתה רומז.

מי שיש לו רכב צרפתי (או איטלקי) מתבגר, יש סיכוי שיחזור על גרר הבייתה אחרי נסיעת התגרזנות, בלי קשר למי נוהג.

אני אישית נתתי את הרכב (וולקן) פעם אחת למבחן. היחס מהמערכת היה מצויין, והיה כיף לגלות כמה רכב כל-כך זול יכול להיות כל-כך מהנה בידיים של נהג מוכשר (אלי).

חבל ללכלך על אנשים שאף פעם לא נפגשת איתם. עזוב "שמעתי ושמעתי".

פורסם

בקשר לנתינת רכבים למבחן , באמת מעניין אותי מה יוצא מזה לבעלים מלבד חשיפה?

כיף..

ואם כבר התחלת, אז נזכרתי במשהו. באחת הפעמים יצא לי ולעוד שני חברים להגיע עצמאית למנחת. פגשנו שם את החבר'ה של אוטו, ואחרי שהם סיימו אלי הציע מיוזמתו להשאיר לי את המסלול קומפלט (עם הקונוסים כמובן) עד הערב, ובלבד שאאסוף אותם ואקפיץ לו אותם הבייתה בסוף היום. חסך לנו די הרבה זמן בסידור המסלול, וכמובן עדיף על הבקבוקים שהבאנו איתנו.

פורסם

רציתי חזק את מה שנאמר כאן לגבי בחינת הרכב ע"י מסלול אוטו במנחת בערד

נסעתי יחד עם חבר וה 206GTI שלו ליום מבחן בערד.

מלבד כל מה שצוין כאו לגבי דלק אוכל ויחס אדיב, יש את הערך המוסף של מפלצות תועות שמגיעות למסלול

וגורמות לך להבין שאתה משחק בקקה (אפילו אם יש לך רכב ספורטיבי די חזק):

אחרי שסיימנו לשחק עם GTI של חברי וצוות אוטו עם ה120 מגיעה למסלול איוו 9 אדומה של תושב הסביבה עם כ - 450 כ"ס.

הנהג מתלונן שהבוסט לא מכויל כמו שצריך, הבלמים על הפנים והצמיגים גמורים.

נו טוב אמרתי לעצמי זה בטח יהיה סתם איזה טיול שנתי,כנראה שפספסתי את החיוך הזדוני של ניצן בעודו יורה לעברי,

"מה הרכב החזק ביותר שנסעת בו עד היום?",קליאו ספורט, מלמלתי,למה אתה שואל ?

אני משחיל את עצמי למושב האחורי בקושי מספיק לחגור כשתאוצה בליסטית מדביקה אותי למושב.

עוברים את קו ההתחלה סיום ומדלגים על השיקיין הראשון,מזל אני חושב, לפחות במהירות שהרכב הזה מסוגל

לפתח הנהג לא מתכוון לבצע את הפניות המסומנות במסלול,טעיתי..

עם שתי צלעות שבורות מעוצמת הבלימה שחגורת הבטיחות לא טרחה לסנן אנחנו נכנסים ל bus stop במהירות תלת ספרתית

מופרכת עם רמת אחיזה דימיונית (אולי הצמיגים הגמורים הם בעצם סליקס ?).

אחרי שתי הקפות שמבהירות לך את מה שכתבתי בתחילת הפסקה (אתה משחק בקקה)

הבעלים מבצע שני ניסיונות מרשימים לגמור סופית את הצמיגים ע"י דריפט מטורף בסביבות סוף הילוך שני של ככר הכניסה למסלול.

אני יורד מהרכב עם סחרחורת ובחילנ שאפילו צילומי האקשן של אלי עם ה 120 לא גרמו לי בעוד החבר שלי רץ להפתר מארוחת

הצהריים שגם לה נמאס מלהלחם בכוחות G לא טבעיים.

בקיצור מעולם לא נסעתי באיוו לפני כן (בטח לא משופרת) וזו הייתה חוויה מרחיבת אופקים :twisted:

פורסם

כשאני מקבל תגובות בסגנון "תנהג, תבין" של אחד מקודמיך, ואתה מחרה מחזיק אחריו בשאלה ששאלת, ההשתתפות במשחק הילדותי הזה, הופכת להיות בלתי נמנעת גם מצידי. יום טוב ושמח שיהיה.

• תוכן חדש...