Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשאני מקבל תגובות בסגנון "תנהג, תבין" של אחד מקודמיך, ואתה מחרה מחזיק אחריו בשאלה ששאלת, ההשתתפות במשחק הילדותי הזה, הופכת להיות בלתי נמנעת גם מצידי. יום טוב ושמח שיהיה.

אני מניח שהוא שאל אותך על מה נהגת כי הוא רוצה להבין מה מבחינתך מוגדר רכב ספורטיבי.

(לפחות זה מה שסקרן אותי)

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דוגמה, שאולי ממחישה ואולי לא, תזה ( שזכתה למקלחת צוננים כמובן ) שהעליתי אי שם במעלה השרשור הזה, היא מבחן השוואתי שנערך לא מזמן ב FIFTH GEAR בין גולף GTI, הנחזית כסוג של הוטהאצ' מהירה, אולי ספורטיבית מעט, אבל נוחה ופרקטית רחמנא ליצלן, לבין סובארו B3 WRX, שהיא, אם אני מבין נכון את תפיסת החברים המנוסים כאן, משהו שהוא קרוב בהרבה למכונית ספורט אמיתית. הגולף גמאה את המסלול מהר יותר ובהפרש ניכר מהסובארו. אנא דעתכם המלומדת, שכן את דעתי אני כמובן נזהר מלומר, פן אתקל שוב בלשונם המצליפה של מורי ורבותי.

פורסם

ואתה עדיין מתחמק מהשאלה.

זה שראית מבחן דרכים בטלוויזייה, לא קשור לנהיגה (או חוסר נהיגה) על רכב ספורט/יבי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מה שאני ראיתי או לא, לא שייך לענין. המדידות שערכו מי שצולמו שם הן אלו ששייכות. קרא שוב, תבין.

אני אחזור על משהו שאני איכשהו מוצא את עצמי אומר שוב ושוב בפורום, זה שהרכב מהיר לא אומר שהוא ספורטיבי.

(ההערה היא כללית, לא נהגתי בגולף GTI החדשות כך שאינני מעיד עליה)

ושוב, נסה להביא דוגמה על מה שנהגת.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

פורסם
1. הבאתי דוגמה לא לרכב מהיר, אלא לרכב שגומא מסלול ( כביש כזה עם סיבובים ) במהירות.

2. במחילה, סיימתי.

קודם כל זה הגיוני, המתלים של הסובארו רכים יותר, ובמקרים של פניות מהירות, כמו שהם אוהבים לעשות, הסובארו מקנה תחושה מפחידה יותר, ולכן צריך להאט קצת, שבטעות לא נתהפך. (לנו אגב זה טוב, עם כל הכבוד לכבישים הרעועים שלנו, הסובארו נחשבת למכונית מעוד נעימה בכבישינו המסכנים.

חוץ מזה, לא רואה סיבה אמיתית שהגולף תנצח את הסובארו הקטנה הזאת, אבל עובדה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תגיד שאתה צוחק, בבקשה.

אתה רוצה להגיד לי ברצינות שאתה חושב שהסובארו הייתה פחות מהירה מגולף GTI על המסלול בפיפת' גיר כי היא מקנה תחושה מפחידה יותר בגלל מתלים רכים יותר ונהג הניסוי של פיפת' גיר פחד להתהפך איתה?

יש הרבה סיבות מדוע WRX תהיה פחות מהירה מגולף GTI על המסלול, אבל זו בוודאי לא אחת מהן (והמתלים הרכים - יחסית - של הסובארו נתמכים בשלדה מאוד קשיחה כך שהאיזון נשמר והאחיזה מאוד מאוד גבוהה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

+ מרכז כובד נמוך ששומר על זווית גילגול שפויה (בסובארו).

• תוכן חדש...