Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לשוכני הפורום - האם למישהו מכם יש סיוויק טייפ R מהדור החדש, או אולי מישהו מכיר בעלים של מכונית כזו?

אני שואל לצורך מבחן השוואתי מול מגאן ספורט חדשה עבור מגזין אוטו. היבואן לא מעוניין לספק כזו מכונית למבחן, בטענה כי היצרן (!) לא מאשר.

אנא פנו בפרטי.

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המבחן יהיה רק מגאן VS סיוויק, או שתשתפו גם GTI, לאון קופרה ושות' ? (S3? :D (עם המנוע 2.0T ידנית, לא S-LINE עם 3.2 וגיר DSG))

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עוד לא סגור. בכל מקרה מבחן של סיוויק מול גולף GTI כבר עשינו, אז אין טעם לעשות שוב. S3? יקר מדי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

למה דווקא CTR? מכל המכוניות שציין Discover היא הכי פחות רלבנטית למי שמחפש רכב נוח וזריז, שלא צועק שהוא כזה ...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם אם היה כבר מבחן של סיוויק מול GTI, אני לא רואה סיבה לא להכניס את הGTI למבחן השוואתי במידה ובוחנים ראש בראש מספר גדול (4-5+) רכבים.

באותה מידה אני לא מבין למה מחסירים את ה BMW5 ממבחן השוואתי בין GS, E CLASS, A6 וS-TYPE.

או שמחסירים את האודי/מרצדס ממבחן דומה עם מכוניות אחרות באותו פלח.

אז מה אם כבר היה מבחן של X מול Y ראש בראש? אז הY ניצח במבחן ההוא.. ואם אני רוצה לראות איך X מתמודד מול Z ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רועי, הטענה של המגזין אוטו במקרה הזה שאם X ניצח Y,Z,W אז הוא האמת מידה החדשה והוא המועמד הרלוונטי להתמודד במבחן מול S (דגם רכב חדש שהגיע לארץ).

בכל מקרה, תוצאת המבחן של CTR מול מגאן ידועה מראש כי דגם המגאן המיובא לארץ הוא לא הדגם נכון. בדיוק כמו להשוות A3 T2.0 מול קופרה. אחת מהירה ואחת ספורטיבית במוצהר.

Veni Vidi Vici

פורסם

בכל מקרה, תוצאת המבחן של CTR מול מגאן ידועה מראש כי דגם המגאן המיובא לארץ הוא לא הדגם נכון. בדיוק כמו להשוות A3 T2.0 מול קופרה. אחת מהירה ואחת ספורטיבית במוצהר.

מי הספורטיבית..?

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם
מי הספורטיבית..?

ה-CTR היא הספורטיבית.

המגאן ספורט שמגיעה לישראל היא לא הגרסה הקיצונית (שנקראת R26) ולכן כנראה הסיוויק תהיה הספורטיבית יותר לנהיגה "מבצעית" ואילו המגאן תהיה יותר all around player.

אבל אני מציע להמתין לתוצאות המבחן עצמו, לדרבי (כבישי מדינת ישראל) יש חוקים משלו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
ה-CTR היא הספורטיבית.

המגאן ספורט שמגיעה לישראל היא לא הגרסה הקיצונית (שנקראת R26) ולכן כנראה הסיוויק תהיה הספורטיבית יותר לנהיגה "מבצעית" ואילו המגאן תהיה יותר all around player.

אבל אני מציע להמתין לתוצאות המבחן עצמו, לדרבי (כבישי מדינת ישראל) יש חוקים משלו.

שאלתי מי הספורטיבית מבין ה-A3 והקופרה...

וזו שאלה די רטורית, למרות שאני יודע מה יענו אני די צוחק על זה...

:lol:

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

כמו שויקינג אמר - השיטה של מגזין אוטו היא שרק המנצחת במבחן השוואתי "עולה הלאה" למבחנים הבאים. עם זאת במכונית ספורטיביות זה לא תמיד קורה, ואם לקשר זאת לנושא הנוכחי - במבחן המדובר (CTR מול GTI מול WRX) דווקא האימפרזה ניצחה.

בכל מקרה, לטעמי האישי עדיף באמת לעמת את המגאן מול גולף GTI כי יש לי תחושה שהן יותר דומות באופי (ואולי אני טועה). את הסיוויק כדאי אולי לעמת מול לאון קופרה (במבחן "שוברת העצמות האולטימטיבית").

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סתם מתוך סקרנות.

במידה והרכב יהיה בבעלות פרטית, בסוף המבחן הבחור יקבל סט צמיגים חדש או שהרכב לא יסבול מהתגרזנות יתר?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

סתם בשביל להגיד- אני זוכר שטיף נידל אמר לאחרונה בfifth gear שההוט-האצ' האהובות עליו ביותר הם הtype R והמגאן ספורט (r26 f1)

זה אמור להיות מבחן מעניין

שבת שלום לכולם :-)

יש חלום חדש...

פורסם
שאלתי מי הספורטיבית מבין ה-A3 והקופרה...

וזו שאלה די רטורית, למרות שאני יודע מה יענו אני די צוחק על זה...

:lol:

A3 זה לא רכב ספורט - לא משנה איך שלא תנסה לסובב את זה.

הקשר של S3 לA3 זה בדיוק כמו גולף 2.0 וGTI, האחת משפחתית קומפקטית והשנייה היא הוט האץ'

סתם מתוך סקרנות.

במידה והרכב יהיה בבעלות פרטית, בסוף המבחן הבחור יקבל סט צמיגים חדש או שהרכב לא יסבול מהתגרזנות יתר?

אני אישית לא הייתי נותן את הרכב שלי למבחן בשום מצב - במיוחד אחרי ששמעתי סיפורים על היחס, עזוב צמיגים - היו אנשים שנתנו רכבים למבחנים וחזרו על גרר הבייתה, ממה שאני שמעתי היחס שהם קיבלו בתמורה לא היה שווה את זה, אפילו לא רבע מזה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תזכור להוסיף למבחן את הקושי למצוא סיוויק! יתרון לא?

בכל מקרה, יש מפגשים של מועדון שלנו וחברת מאיר בערך פעמיים בשנה.

לשם מגיעים את כל הכלי ספורט של הונדה.

לגבי תעריך מפגש כזה, תתעדכן אצל מנהל מועדון (אריק)

במפגש אחרון היו שתי סיוויק מהדגם החדש.

אחד של שגריר עם לוחית זרה.

ולמי שאהב לשמוע מנוע

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...