Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזדה 3, כרגע עם הרדיו המקורי.

אני מתלבט האם להחליפו ברדיו אחר (עם כל הפרוצדורה הנלווית).

מבחינת מראה הרכב, אני שוקל להשאיר את הרדיו המקורי ורק לשפרו מה גם שהורדת הרדיו המקורי, תבטל את היכולת השליטה מההגה ברדיו.

אחת ההצעות שקיבלתי (מאחד המתקינים הטובים בארץ) הנו להוסיף קופסה שמאפשרת חיבור כל אביזר תומך USB (כגון Disk On Key, iPdeo וכו') וגם כרטיס SD בחיבור חיצוני לרדיו.

הקופסא אמורה להיות ממקמת בתא כפפות לדוגמא וכך יהיה ניתן לשמוע שירים ב-MP3 גם ברדיו המקורי.

עלות משוערת לקופסא כולל התקנה כ-900 ש"ח.

קיבלתי הצעה דומה מחנות אחרות ב-720 ש"ח.

לעומתם בחנות שלישית אמרו לי לא להתקרב לזה, מכיוון שאיכות השמיעה תהיה גרועה.

מה דעתכם?

מישהו יודע היכן ניתן לחפש מכשיר דומה באינטרנט בכדילחסוך בעלויות המכשיר/קופסא.

תודה.

אמיר.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הפתרונות שקיבלת הם הפתרונות הנכונים

אכן ישנה קופסא שנותנת אפשרות לכל המדיות האלו

וכן מחירה בין 700 ל 900 ש"ח בהחלט נשמע הגיוני

כעיקרון אתה תקבל את אותו פיתרון גם דרך האינטרנט אולי אפילו יותר זול אלא ששם לא תהיה לך את הפריווילגיה לפרק ולקבל תשלום חזרה אם איכות ניגון המדיות היא לא לשביעות רצונך

אם אתם שואלים אותי אני תומך יותר בפיתרון של החלפת מכשיר ושימוש במתאם פלסטיק

אני חושב שבסביבות ה- 1000 ש"ח אתה יכול לקבל פלסטיקה חדשה שנראית מקורית כולל מכשיר חדש עם אפשרות הפעלה לכל המדיות האלו ובדרך כלל מכשיר טוב יותר מהמכשיר המקורי

מצרף תמונה של הפלסטיק המתאם

דרור

99-7504.jpg

פורסם

וכדי לחזק את מה ש eyal84 אמר אוסיף כי למעשה חיבור המתאם הזה מקביל באיכותו ל CD של הרכב, אין ירידה באיכות כמו גם שמירה על השליטה מההגה (אם ישנה) והצגת התיקיות ומספרי השיר על צג הרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני חייב להסתייג ממה שאמרו איתמר ואייל

אני לא מדבר על איכות שידור המוסיקה

אני מדבר על צורך יחסית די הרבה ב-RESET

כל נפילת מתח ברכב (כמו ירידה טבעית לאחר כמה ימי מנוחה של האוטו) תחייב אותך לבצע RESET בקופסא

אני עדיין חושב שהחלפת מכשיר היא אופציה טובה יותר

בסופו של יום רצונך\החלטתך כבודך ואני יכול רק לאחל לך נסיעות עם המון מוסיקה טובה ונהיגה זהירה

דרור

• תוכן חדש...