Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הוא דיהטסו שרייד שנת 92 עם מנוע 1000 יד 4 150,000 קילומטראז'...

עכשיו ראיתי את האוטו מבחוץ והוא נראה כמו חדש ..נשבע לכם...בלי שום שריטה...

בלי תאונות...עוד לא ראיתי אוטו שנת 92 במצב כזה...

קיצר אני אקח אותו לבדיקה ומקווה שלא נגלה בעיות מיוחדות..

והנה השאלה שלי...

הבעל אוטו רוצה על האוטו מחירון כלומר 13 אלף...

כמה לדעתכם אני צריך להוריד לו? בגלל שזאת יד 4 והכל וגם בגלל שכיום כמעט ולא קונים במחירי מחירון...?

יענו 12 אלף זה בסדר או אפשר להוריד עוד?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

13 אלף ש"ח זה ממש גרושים לרכב. ברכב כזה אין מה להתייחס ליד או לק"מ (מה גם שהם שניהם נורמליים לחלוטין לרכב משנה כזאת). הבדיקה תאמר לך הכל - אם הרכב תקין אין לך מה להוריד. אתה יכול לנסות להוריד אותו קצת אבל כל עוד אין שום דבר משמעותי לא תקין - אתה כנראה פשוט לא תצליח.

קח בחשבון דרך אגב שבוודאי תאלץ לתקן כמה דברים ברכב לאחר הקנייה (מה שנקרא "יישור קו") אז שמור קצת כסף בצד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקיי...הבנתי...

אני עדיין אנסה להוריד אותו באיזה 1000 שקל...

ולפי מה שהוא אומר הרכב במצב מעולה..

האוטו אצלו רק 4 חודשים כי הוא קיבל אוטו מהעבודה..ולטענתו הבעלים הקודמים של האוטו ממש השקיעו בו ותיקנו כל דבר קטן

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
אוקיי...הבנתי...

האוטו אצלו רק 4 חודשים כי הוא קיבל אוטו מהעבודה..ולטענתו הבעלים הקודמים של האוטו ממש השקיעו בו ותיקנו כל דבר קטן

סוחר???

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אוקיי...הבנתי...

סוחר???

יש סימנים שאולי :?::?

אבל לאוטו כזה ישן? יש כדאיות לסוחר? האוטו זול מאוד, הוא ירוויח משהו?

פורסם

חברה הוא לא סוחר...

ההיתי אצלו ליד הבית...וכשהוא היה בעבודה באמת האוטו הזה עמד אז אני נוטה להאמין לו...

מה גם שהוא נשמע בנאדם ממש נחמד בטלפון

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
חברה הוא לא סוחר...

ההיתי אצלו ליד הבית...וכשהוא היה בעבודה באמת האוטו הזה עמד אז אני נוטה להאמין לו...

כל הסוחרים לא נחמדים ?

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם
חברה הוא לא סוחר...

כל הסוחרים לא נחמדים ?

באמת מחשיד, נשמע כמו סוחר, כל הסוחרים נחמדים, הם בטח לא ידברו אליך כאילו יש להם בסטה בשוק, הם רוצים להשרות עליך אווירה בטוחה, אחרי שתקנה את האוטו ותגלה בעיות, אז תראה מה זה סוחר.

אפרופו, יש סוחר שמעוניין לקנות את הרכב שלי :) איזה כיף יהיה למכור לסוחר אם אני אצליח :).

פורסם

ואם הוא סוחר ?

אז מה ?

בסכומים האלה זה לא ממש רלוונטי, זה לא שמדובר באוטו חדש שאפשר להריץ תרמית רצינית.

קח את האוטו לבדיקה, חשוב מאוד שתעשה את זה במקום שאתה תבחר ולא הוא יגרור אותך לשם , לפי התוצאות תחליט אם לקנות או לא .

פורסם
ואם הוא סוחר ?

אז מה ?

בסכומים האלה זה לא ממש רלוונטי, זה לא שמדובר באוטו חדש שאפשר להריץ תרמית רצינית.

קח את האוטו לבדיקה, חשוב מאוד שתעשה את זה במקום שאתה תבחר ולא הוא יגרור אותך לשם , לפי התוצאות תחליט אם לקנות או לא .

שלומי אני רוצה להוסיף לדבריך.

גם במקרים של רכבים יחסית חדשים לא תמיד רכבים מסוחר\מגרש הם רכבים מלאי בעיות ומדובר בתרמית.

כפי שאני רואה את זה סוחרי הרכב מתחלקים ל3 קטגוריות.

1. סוחרי רכב שעיקר עבודתם היא רכישה מחברות ליסינג או השכרה ומכירה ללקוח הפרטי.

2. טרייד אין למינהם, אוטודיל שהוא טרייד אין של צמפיון למשל

3. סוחרי רכב שעיקר עבודתם היא בעיקר רכבים ישנים ומסחריות

ישנם לא מעט אנשים שמוכנים להפסיד אלפי שקלים ולמכור את הרכב שלהם לסוחר במקום לסבול מכאבי ראש במהלך כל התקופה מכירת הרכב (ותאמינו לי שאני סובל כל פעם שאני מוכר רכב) ולכן רצוי לבדוק ב7 עיניים למה הרכב נמכר לסוחר אבל אין להשליך מזה שמדובר בתרמית.

אגב אני קניתי את הרכב שלי מסוחר, טרייד אין של מרצדס (הבעלים הקודמים שלו רכבים רכב חדש ממרצדס והשאירו את שלי שם).

Davix תהיה בטוח שהסוחר לא יפסיד עליך כסף, הוא יקנה ממך את הרכב בזול, יתקן ליקויים בזול בעיקר בגלל קשרים שאין לאדם פרטי וינסה למכור אותו בסבלנות.

להפסיד הוא לא יפסיד

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

חברה...תרגעו...מחר אני לוקח את האוטו...דיברתי עם הבנאדם אני מגיע למקום העבודה שלו..

הוא לא סוחר!!!!!

ומשם לוקח את האוטו למכונאי שלי!!!!

אז חלאס...סוחר הוא לא...

אינשאללה שלא יהיו מחר בעיות....כבר כמה חודשים טובים אני מחפש אוטו :?

מקווה שאני יוכל להוריד לו איזה אלפייה

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...