Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום,

ברשותי מאזדה לאנטיס מודל 1996. בזמן האחרון כל פעם שאני לוחץ על הברקס המאוורר של המזגן מאט עד כמעט לכיבוי מוחלט. גם כך בזמן האחרון הוא עובד בצורה חלשה מאוד גם כאשר הכפתור על מקסימום עוצמה. ביומיים האחרונים הוא כמעט ואינו פועל יותר. שומעים כל מיני כירכושים, כאילו הוא מתאמץ מאוד להסתובב, אבל הסיבוב כל כך חלש, שאויר כמעט שאינו יוצא דרך פתחי המזגן. התופעה קורית גם בהפעלת המאוורר בלבד ללא הפעלת מזגן.

לעזרתכם אודה

פורסם

אני לא יודע איך זה מתקשר לזה שאתה לוחץ ברקס, אבל ייתכן שהמאוורר סתום מעלים

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש מושג איך אני יכול להגיע למאורר על מנת לפחות להגניב איזה מבט לאיצור התקלה? איפה הוא נמצא? יש אליו גישה בכלל?

פורסם

אני לא יודע בוודרות לגבי הרכב שלך אבל תנסה מאחורי תא הכפפות , (המאוורר נמצא בתוך קופסא )

מקסימום תפעיל מאוורר ותנסה לשמוע מאיפה בידיוק אתה שומע את הרעש , שם נמצא המאוורר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אוקיי תודה- אני אנסה היום בערב ונראה מה אפשר לעשות. אם מישהו מכיר איזה שרטוט של הרכב או מערכת המיזוג מהאינטרנט אשמח לקבל לינק (לא הצלחתי למצוא לבד)

פורסם

לא יודע מה הקשר לברקס אבל, מתחת לתא הכפפות יש יחידה כזאת גדולה מפלסטיק בצבע לבן, שם תיראה מכסה כזה צר וארוך(כ 20X3ס"מ) ועליו 2ברגי פיליפס, פתח את 2 ברגי הפיליפס ותגלה בתוך מסנן אוויר(אם לא ביטלו אותו), יש כאלה שמוציאים את המסנן ועובדים בלי מסנן וכל המערכת שם ניסתמת באבק ועלים וזה יוצר סתימה רצינית.

המסנן נימצא בתוך היחידה האת ומורכב מ3 חלקים, קצת קשה לי להסביר איך לפרק את 3 החלקים אבל זה פשוט.

ההרכבה של המסנן מאוד פשוטה, מכניסים חלק אחד מהמסנן ומזיזים אותו בתוך החור הזה שם עד הסוף שמאלה, אחר כך מכניסים את החלק הימני ומזיזים אותו עד הסוף ימינה, ולבסוף מרכיבים את החלק האמצעי וסוגרים.

אם אין אצלך מסנן אל תרכיב מסנן כי אתה רק תחסום יותר את הזרימת אוויר.

בדוק ועדכן

פורסם

אני מבין שעליי לפרק את המסנן על מנת לראות אם הוא סתום. אבדוק את זה למרות שהרעש שאני שומע הוא של מאוורר שמנסה להסתובב ומצליח בקושי.......

• תוכן חדש...