Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשתמשים ללא חשבון פרמיום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש כמה סוגיםשל מנהלי הורדות לRapidshare ודומיו, אך למרות שהוא מנהל את ההורדה עדיין לפני כל תחילת הורדה תאלץ לכתוב את ה"קוד" שהאתר מבקש, כך שלא ניתן להשאיר את ההורדות בלילה וללכת לישון.

אחד כזה הוא הRapget:

http://www.rapget.com/en/

יצא לי להשתמש בו והוא לא רע, אבל שוב פעם צריך להיות עם היד על הדופק כדי לשים את הקוד שמתבקש.

בברכה,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

http://www.ddlil.com/forum/showthread.php?t=1796

נסה את המדריך הנ"ל - מתיימר להיות משהו טוב

גילוי נאות - הכותב רכש פרימיום לחודש - והדבר הזה שווה כל שקל !! (עשרים ותשעה שקלין טבין ותקילין)

אתה יכול להוריד כל יום,כל היום,כמה שאתה רוצה בלי שום הגבלה

פשוט דבר תותח - יותר טוב מכל אפליקציית P2P או שרתי FTP למיניהם. מה יותר טוב מלהוריד פרק של סדרה ב10דקות או סרט 700מגה ב19וחצי דקות? :) אין לי חודש שם והורדתי כבר 180גיגה :D

שווה!

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
http://www.ddlil.com/forum/showthread.php?t=1796

נסה את המדריך הנ"ל - מתיימר להיות משהו טוב

גילוי נאות - הכותב רכש פרימיום לחודש - והדבר הזה שווה כל שקל !! (עשרים ותשעה שקלין טבין ותקילין)

אתה יכול להוריד כל יום,כל היום,כמה שאתה רוצה בלי שום הגבלה

פשוט דבר תותח - יותר טוב מכל אפליקציית P2P או שרתי FTP למיניהם. מה יותר טוב מלהוריד פרק של סדרה ב10דקות או סרט 700מגה ב19וחצי דקות? :) אין לי חודש שם והורדתי כבר 180גיגה :D

שווה!

אופיר

גם אני קניתי פרימיום וזה ממולץ מאד.

רק שאני קניתי לשנה וזה 300 שקל שעוד פעם שווה כל שקל.

עם איזה תוכנה אתה מוריד?

ניסיתי את התוכנה שהם (Rapidshare ) נותנים וזה לא משהו בכלל.

על מה אתה ממליץ?

רז

פורסם

תוכנה למה? אני מוריד כל דבר באופן הרגיל (SAVE AS...)

לא ניסיתי את המדריך שפרסמתי (עלה בגוגל ונראה מבטיח - אז מקווה שעזרתי ל GSI איכשהו :))

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

התוכנה מבקשת לפני כל הורדה קוד, כניראה את הקוד שבעמוד אז בעצם מה אני צריך אותה אם אני צריך לפתוח לכל לינק עמוד.

עכשו אני בודק את התוכנה הראשונה

עריכה = אותו סיפור עם התוכנה הראשונה, היא מציגה ארור, היא אפילו לא דורשת קוד.

אני מחפש משהו שאני מדביק אליו את המיליון לינקים שיש לי ולבא מול המחשב שנה הבאה בעזרת השם ב 2009 וליראות את הכל בתקיית ההורדה

פורסם

בוריס, איך אתה מצפה לעשות את זה כשבלי חשבון פרימיום אתה נאלץ להמתין מס' דקות (יותר נכון כמעט שנה ומשהו) בין הורדה להורדה? גם ב Happy Hours זה ככה. פשוט בלי ה CAPTCHA (החתולים המציקים).

פורסם

אינני מבין מדוע אנשים משלמים 30 שקל לראפידשייר, בעוד שהם יכולים לשלם 10 דולר בחודש ל USENET ולקבל ה-כ-ל במהירות מטורפת.

תחפשו קצת USENET , ו NEWSBIN בתור תוכנה , תלמדו איך זה עובד- אני ממליץ על שרת GIGANEWS או NEWSHOSTING

בקיצור הרבה יותר מהיר, משתלם, ויש בו ה-כ-ל.

פורסם

אני לא מבין למה אנשים בכלל משלמים, יש לך אינטרנט, זהו ! זה הדבר היחיד שאתה אמור לשלם עליו, הכל אפשר להשיג חינם.

פרנציפ גם אם רפידשר היה עולה אגורה לא הייתי משלם, זה נוגן את כל הרעיות של הורדה חינמית

פורסם

ענק !! זה עובד

התוכנה הזו זה מה שחיפשתי, להדביק את כל הלינקים וללכת לישון

תודה

• תוכן חדש...