Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי תקציב מסוים וכמה רעיונות לרכבים, אם אתם מכירים, יודעים אז בבקשה.

חשוב לי שהרכב יהיה גג יד שניה ועדיף עם קילומטרז' נורמאלי...

המכוניות מסודרות לפי סדר עדיפויות:

סאקסו VTS

איביזה 98 1600

106 XSI

קולט 95-6

טיגרה 95

בעיקרון אני דיי פתוח להצעות ומוכן לקבל עוד הצעות בה"פ, חשוב מאוד שהרכב יהיה עם מינימום 1600 סמ"ק.

פורסם

הזזתי את השאלה לפורום הייעוץ מכיוון שאני מאמין שאתה זקוק לייעוץ :wink:

נתחיל בדרישות - לצפות מרכב שנת 95-97 שיהיה יד שניה בלבד זה WISHFUL THINKING. במיוחד ברכבים כאלו. גם בעניין הקילומטראז' - צריך להתפשר כנראה.

ובנוגע לרכבים - מזל טוב בחיפוש אחר סקסו VTS אבל אני לא מבין מה היא עושה שם. ביחד עם ה-106XSI אלו השתיים הספורטיביות היחידות ברשימה.

האיביזה והקולט הן סתם סופר מיני, הטיגרה היא קורסה בעטיפה חיצונית יפה.

תן דרישות מהרכבים ואז אפשר אולי לייעץ יותר. כמובן שתקציב יעזור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

well...

תודה על העזרה, העניין הוא שעדיין לא החלטתי מה בדיוק אני רוצה, הייתה לי עד לפני חצי שנה AX GT אדומה יפייפייה ורק יד שניה ועוד מגיסי, ואז קרה הדבר המצער שמישהו החליט שהוא לא רואה אותי והוא פשוט מחץ אותי לרכב שהיה מולי והשבית לי את האוטו.

אני חושב שאני מחפש משהו ספורטיבי, פחות בשביל הכח ויותר בשביל היופי ובגלל זה מופיעות שתי המכוניות הנ"ל ביחד עם השאר...

אבל אני אשמח לקבל עוד המלצות חמות, כעקרון אני אוהב רכבים קטנים יותר...

תודה.

פורסם
well...

תודה על העזרה, העניין הוא שעדיין לא החלטתי מה בדיוק אני רוצה, הייתה לי עד לפני חצי שנה AX GT אדומה יפייפייה ורק יד שניה ועוד מגיסי, ואז קרה הדבר המצער שמישהו החליט שהוא לא רואה אותי והוא פשוט מחץ אותי לרכב שהיה מולי והשבית לי את האוטו.

אני חושב שאני מחפש משהו ספורטיבי, פחות בשביל הכח ויותר בשביל היופי ובגלל זה מופיעות שתי המכוניות הנ"ל ביחד עם השאר...

תודה.

כל בוקר כמעט בדרך לעבודה אני רואה איזה AX GT שחורה...

מדהימה! חבל על הזמן! ותמיד, כל יום, נוסעות עליה אותן שתי בחורות (לטעמי הן נראות קצת לא מתאימות לרכב (פרחות), אבל זה רק טעמי...)

מה הנתונים בכלל של הרכב הזה?

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
well...

תודה.

כמה כסף ?

פורסם

הAX שהייתה לי הייתה עם מנוע 1400 עם 85 כ"ס, הגרסה של ההזרקה שלה היא עם 100 כ"ס, מה שנותן לאוטו הזה הרבה זריזות זו העובדה שהיא שוקלת רק 740 ק"ג...

אני מוכן להשקיע עד 38-40 אלף...

פורסם

טוב, החלטתי!

אני רוצה לקנות סיאט איביזה 98/99, גיר רגיל, 1600...

אם למישהו יש הסתייגויות מהרכב הנ"ל או המלצות חמות אני אשמח לשמוע...

כמו כן, אם מיהו רוצה למכור, אני כאן...

פורסם
הAX שהייתה לי הייתה עם מנוע 1400 עם 85 כ"ס, הגרסה של ההזרקה שלה היא עם 100 כ"ס, מה שנותן לאוטו הזה הרבה זריזות זו העובדה שהיא שוקלת רק 740 ק"ג...

אני מוכן להשקיע עד 38-40 אלף...

לgti יש 95 כ"ס.

Rikshanoam-R

• תוכן חדש...