Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם וולוו S60 סחיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהלוחות ניתן ללמוד כי:

1) אותן יחידות נמכרות חודשים

2) תוספת של כול יד מורידה מחיר ב-כי 5000 ש"ח

3) הרבה נכי צה"ל בבת אחת מוכרים כרגע את הרכב והדבר מפיל את המחירון על הרצפה.

כמו כן:

4) הייתה הוזלה משמעותית של הרכב החדש וזה מפיל עוד את מחירי המשומשות. מדובר באחד הרכבים הבודדים שנמכרים בארץ במחירם הריאלי. כך אילו בארה"ב המחיר יהיה בסביבות 10.000 $, כאן ניתן להסיג ב- 15.000 $.

5) בגירסה בסיסית SE יש טייף ולא די-ווי-די. על מנת לתקן את המצב יש להחליף את כול הפנל בעלות של עשרות אלפי ש"ח.

6) בגירסות הטורבו אומנם יש די-ווי-די, אך הן יכולות להפוך לחבלה של ממש בכיס.

7) גם הגירסה SE היא בעצם חבלה בכיס. שים הצידה 2000 ש"ח כול חודש על טיפולים, צפה לתקלות כול יום, ועל צריכת הדלק ותוספת לביטוח אני כבר לא מדבר.

פורסם

אף אוטו מהקטגוריה הזאת לא ממש שומר מחיר ולא ממש סחיר.

כלומר ניתן למצוא מכוניות בהנחה משמעותית ממחיר המחירון.

ברגע שקנית בזול גם תמכור בזול.

האמינות היא אכן נמוכה מהאמינות של הדגמים השינים אבל לא עד כדי מה שהזכיר קודמי בשרשור.

עלוות הביטוח ותיקונים סבירות לרכב ברמה הזאת.

אישית במחיר 75000 - 80000 ש"ח שהן מוצעות למכירה לא בטוח שהייתי הולך על זה - אני הייתי קונה מונדיאו משנתון מתקדם יותר.

באשר לחסרון ה-CD ניתן להתקין צ'יינגר עם משדר FM.

דעתי - אם כבר וולוו אז S80...

בהצלחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
... גם הגירסה SE היא בעצם חבלה בכיס. שים הצידה 2000 ש"ח כול חודש על טיפולים' date=' צפה לתקלות כול יום, ועל צריכת הדלק ותוספת לביטוח אני כבר לא מדבר.[/quote']

העיקר שאנחנו לא מגזימים, אם לך יש תקלה כל יום אז, אולי כדאי שתחליף מוסך...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כפי שציינתי לעיל, המחרים ירדו עוד יותר. כרגע ניתן למצוא מחירים בסביבות 50.000-60.000, תלוי במספר ידיים וקילומטרז', וכו'. אך שמעתי כי לאחר משא-ומתן קצר רבים מסכימים להוריד עוד יותר כי הרי בסך הכול אנשים תקועים עם הרכבים האלה ומעמדם כלל וכלל לא זהה למוכרי מיצובושיות.

אני באופן אישי עוד לא החלטתי סופית ללכת על וולוו S60, כי עדיין אני חושב על רובר 75, אך בכול זאת היצע של וולוו הרבה יותר רחב, ישנן היחידות עם קילומטרז' ממש נמוך.

החיסרון הבולט של וולוו ביחס לרובר הוא הטורבו. לאדם כמוני אשר לא מחפש להיות ראשון ברמזור וצד ימין של הכביש המהיר הוא מקומו הטבעי, הטוברו הזה הרי הוא צרה צרורה.

פורסם

החיסרון הבולט של וולוו ביחס לרובר הוא הטורבו. לאדם כמוני אשר לא מחפש להיות ראשון ברמזור וצד ימין של הכביש המהיר הוא מקומו הטבעי, הטוברו הזה הרי הוא צרה צרורה.

נסעתה פעם על רכב טורבו ?

זה שהרכב מהיר לא אומר שהוא טס בכל מצב, הכל תלוי במשקל הרגל

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לפי הבנתי הטורבו יכפיל את ההוצאה על תיקונים עקב איכות הנמוכה של הדלקים, וכמובן תרומתו לצריכה איננה חיובית ביותר.

יש לקחת בחשבון שמי שחושב וולוו משומש ב-60 K הוא בד"כ איננו אדם עמיד. לכן פיתאום צצים להם השיקולים כגון עלות ההחזקה והצריכה, אשר לא אופיניים לבעלי הוולוו הרגילים.

אני גרתי הרבה שנים בחו"ל, לכן החיים שם הם עדיין הרפנס בשבילי. אני חש קצת נעלב לרכוש רכב יפני שאולי מתאים יותר למצבי במחיר פי-3-5 יותר יקר ממחירו האמיתי. לכן באות לי המחשבות שעדיף לי לממן את התיקונים של רובר או וולוו, מאשר לממן את בעלי הממון הישראליים.

• תוכן חדש...