Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cgi.ebay.com/24V-2X4-LED-Xenon-HID-White-T11-501-W5W-Sidelight-Bulbs_W0QQitemZ180241692748QQihZ008QQcategoryZ72233QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262

מבקש חוו"ד של חברי הפורום על המוצר הנ"ל. האם באמת ייתן אור חזק יותר מנורה רגילה שקונים בחנות אביזרי רכב?

האם המחיר סביר?

בתודה מראש,

דודו.

פורסם

חבר הרכיב מנורות LED בתור תאורת פנים באוטו (כשפותחים דלק, תאורת מפות), ויצא מעולה.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

שמת לה שמדובר בנורה של 24V?

כעיקרון נורת לד חסכונית באנרגיה באופן משמעותי מנורת להט, לכן נורה מבוססת לד תאיר חזק יותר מנורת להט באותו הספק.

אין שם נתונים לגבי עוצמת תאורה ולכן לא ניתן להשוות לנורה אחרת.

פורסם

מדובר על מנורה של 12 וולט.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

לא יודע אם ניתן להשיג בארץ.

אם אני אקנה, אני אקנה דרך החנות המקוונת הזו - זה יוצא בערך 70 ש"ח ל2 זוגות נורות שאני מעוניין בהן.

רציתי להזמין 2 נורות בצבע לבן - אחת לפנים הרכב שלי ואחת לבגאז', וגם 2 נורות LED אדומות לבלינקרים הצדדיים בקסארה.

מה שמעניין אותי זו עוצמת התאורה לעומת מה שיש לי עכשיו - כי הנורות הללו נכנסות בקלות כמו נורות רגילות, ללא שום שיפצור כלשהוא.

פורסם

נראים לדים ממש טובים, חושב על לשים אותם בתור נוריות חניה (יש לי כרגע Philips DiamondVision)

אבל השאלה אם הם יעמדו בחום ששורר שם לאורך זמן

פורסם

הזמנתי זוג דומה בעבר לפני כמה חודשים טובים.

לא זוכר כמה עלה לי, הזוג שאני הזמנתי בעלי 6 לדים ונמצאים באורות החניה (עד היום ללא שום בעיות).

ד"א אני ממליץ לקנות לפחות עם 6 לדים, עם פחות אני חושב שזה יהיה חלש מדי (לאורות חניה כמובן).

פורסם

זהו, הוזמנו.

כפי שפירטתי מקודם - נורות 4 LED בכל אחת - 2 בצבע לבן (לפנים האוטו ובגאז') ועוד זוג של 4 LED לבלינקרים הקטנים בקסארה.

אם זה יהיה מוצלח, אני אזמין עוד בשביל האיתותים בפנס הראשי.

אגב - המחיר ל-2 הזוגות כולל משלוח מאנגליה היה 70 ש"ח.

פורסם

יש בעיות בקשר לנורות לד בבלינקרים- יש טיימרים שעובדים על התנגדות ואז צריך להוסיף נגד

חפש הסברים ב: http://www.superbrightleds.com/led_prods.htm

כשהרכבתי נורות בלימה בסובארו זה גרם למחשב הרכב להבין שכל המנורות שרופות והדליק את אור אזהרה של ה ABS

תקרא שם באתר

ככלל אל תזמין נורות לא ידועות. הן בדרך כלל באיכות נמוכה

תזמין מהאתר הזה.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

אני מקווה אישית שלא יהיו בעיות.

במקרה הכי גרוע אני אחזיר את הנורות הקודמות, ואשתמש בLED האדום כתאורה מטורפת בתא כפפות 8).

פורסם

הבעייה היחידה עם נורות לד הוא אופן פיזור האור שלהן.

נורת להט רגילה מפזרת את האור ל 180 מעלות. נורת לד נותנת אור ממוקד יותר, מה שמפריע מאוד בלוח מחוונים למשל.

מעבר לכך ואם לצורת הפיזור אין חשיבות - אחלה דבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...