Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב בעיות שצצו עם הבת שמשרתת ברמת הגולן , יש לי צורך דחוף ליצור קשר טלפוני עם סמח"ט החטיבה שלה .

האם יש דרך לאזרח להגיע אל לשכתו ( מלבד לנסוע את כל הדרך מן המרכז לרמת הגולן )

תודה למשיבים .

פורסם

נסה דרך קצין העיר.

אם זה דחוף, קצין העיר יודע איך להשיגו אפילו אם הוא כרגע במטוס בדרך לקריביים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ובכן ,

דרך האתר של צה"ל , יצרתי קשר טלפוני עם מחלקה שמטפלת בנושאים דחופים , אבל כדי להגיע לשיחה עם הסמח"ט הפנו אותי לקצין העיר ת"א , שם קיבלתי מס' טלפון של האוגדה , ובאוגדה קיבלתי מספרי טלפון לא רלוונטיים !

אחד של הקמ"ן ( שאינו עונה :shock: באף אחד משני הטלפונים הניידים שלו ) והשני של מ"פ איסוף ( השד יודע מה זה ) שגם הוא לא עונה בנייד .

חזרתי למרכזיית האוגדה ושם טענו שאין להם מס' טלפון של המרכזייה בחטיבה המבוקשת שנמצאת תחתם - תמוה בטירוף :-o

מה יהיה עם הצבא שלנו ?

אני אמשיך לנסות לתפוס את הקצינים ואולי דרכם להגיע לסמח"ט .

בכל מקרה תודה ואם יש למישהו רעיונות אשמח לשמוע .

פורסם

שלח לי בפרטי את החטיבה המדוייקת- אני אנסה לעזור...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא יודע מה טיב הבעיה וכמה אתה מעוניין שביתך תדע מכך שאתה עובד מאחורי הקלעים,אבל בגדול הבת שלך יכולה לבקש את מספר הטלפון של הקצין האחראי עליה ומשם הדרך אל הסמח"ט מאוד מהירה.

נ.ב

שוב,לא יודע מה טיב הבעייה,אבל קח בחשבון שלעיתים הקצינים הבכירים לא אוהבים ש"אזרחים" מתערבים בעבודתם ולעיתים שיחות הטלפון האלה עלולות אף להרע את המצב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שוב,לא יודע מה טיב הבעייה,אבל קח בחשבון שלעיתים הקצינים הבכירים לא אוהבים ש"אזרחים" מתערבים בעבודתם ולעיתים שיחות הטלפון האלה עלולות אף להרע את המצב.

:mm_yeah:

אני גם אומר,אני לא יודע במה מדובר אבל הרבה קצינים ביחוד בכירים לא יאהבו את זה שהורה של חייל מתקשר וזה עשוי לפגוע בחייל.

בדוק טוב האם צינור פעולה כזה יכול לעזור שלא יווצר מצב שיגרם יותר נזק מתועלת.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

עדכון בנושא ..

בנתיים שוחחתי עם אחד הקצינים והשגתי את מספרי הטלפון של לשכת הסמח"ט - אציין שלא היה לי כל חשש לפנות אליו שמה ייגרם נזק , מכיוון ש:

א . ידוע לי שהאדם הזה הינו מהסוג האנושי .

ב . הבטחון שלי מעצם הפניה אליו היה מגיע לליבו וגורם לו להקשבה .

בנתיים עוד לפני שנוצר קשר עם הסמח"ט , נוצר קשר עם מפקד ישיר שלה , בחור מקסים ולבבי שנעתר מיד לפנייתי , גילה הבנה לבעיה ושיתף אותי בכך שהוא כבר פעל את פעולתו אצל הסמח"ט עוד קודם לכן כדי לקדם את פתרון הבעיה .

הודיתי לבחור מכל ליבי , וכולי תקווה שהענין ייפתר בהקדם .

ותודה גם לכם .

פורסם

שהבת שלך תלך ללשכה ושאחת הפקידות תביא את הנייד שלו

או אחד מהנהגים שלו או משהו כזה

זה לא בעיה בכלל

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

איחלתי לחייל הצלחה בהמשך

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?