Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקודות ונהג חדש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קיבלתי לאחרונה ולצערי 6 נקודות ואנוכי נהג חדש.

מה יהו ההשלכות כשהנקודות יכנסו לתוקף? ( ברגע שאני אשלם את הדו"ח הנקודות נכנסות לתוקף)

תודה מראש.

פורסם

תמרור ב-2(38 ), הינו תמרור שנכלל בתוספת השלישית של תקנות התעבורה.

צירוף הדברים של נהג חדש + תוספת שלישית תחזיר אותך לאחור ביום מועד חידוש הרישיון, זאת אומרת, תיאוריה(אולי גם טסט, ע"פ דרישת רשות הרישוי) ותקופת נהג חדש מחדש.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
תמרור ב-2(38 ), הינו תמרור שנכלל בתוספת השלישית של תקנות התעבורה.

צירוף הדברים של נהג חדש + תוספת שלישית תחזיר אותך לאחור ביום מועד חידוש הרישיון, זאת אומרת, תיאוריה(אולי גם טסט, ע"פ דרישת רשות הרישוי) ותקופת נהג חדש מחדש.

ציטוט:"

תרגום:

סע' 10 - נהיגה ללא רשיון או שלא על פי תנאי הרשיון.

סע' 43 - סיוע ע"י שימוש ברכב לכל עבירה שעונשה 3 חודשים או יותר.

סע' 44 - סיוע ע"י שימוש ברכב לעבירות מין.

סע' 65 - אי עצירה לפני מסילת ברזל.

תק' 22 - אי ציות לרמזורים ולתמרורים.

תק' 26(2) - נהיגה תחת השפעת אלכוהול ו/או סמים.

תק' 47 - עקיפה מצד ימין.

תק' 54 - נהיגה במהירות מופרזת.

תק' 57 - מעבר אוטובוס על פני מסילת ברזל.

תק' 144 - התנהגות במקרה של מעורבות בתאונה עם נפגעים (בעיקר מתן עזרה או קריאה לעזרה לנפגעים

"

העבירה שלי נמצאת בתוספת השלישית של תקנות התעבורה ?

אם היא כן נמצאת - אם אני אלך לשלם את הדו"ח והנקודות יכנסו לתוקפן אני אאלץ ביום חידוש הרישיון לעשות עוד תאוריה ותקופת נהג החדש שלי תתארך בעוד כשנתיים?

אשמח לקבל עוד הערות או אם יש עוד דברים שלא נאמרו .

תודה.

פורסם
תק' 22 - אי ציות לרמזורים ולתמרורים.

העבירה שלי נמצאת בתוספת השלישית של תקנות התעבורה ?

כתבת בעצמך - אי ציות לתמרורים, אז כמו שאתה מבין, העבירה שלך נכללת.

בעת חידוש הרישיון בסמכות רשות הרישוי לקבוע אמצעים מתקנים שיחולו עליך טרם חידושו. היא יכולה להחליט שתחוייב בקורס נהיגה נכונה, היא יכולה להחליט שתעבור תאוריה, והיא יכולה להחליט שתעבור גם טסט.

בכל מקרה בסוף מעבר האמצעים המתקנים תחזור להיות נהג חדש כולל חובת ליווי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
כתבת בעצמך - אי ציות לתמרורים, אז כמו שאתה מבין, העבירה שלך נכללת.

בעת חידוש הרישיון בסמכות רשות הרישוי לקבוע אמצעים מתקנים שיחולו עליך טרם חידושו. היא יכולה להחליט שתחוייב בקורס נהיגה נכונה, היא יכולה להחליט שתעבור תאוריה, והיא יכולה להחליט שתעבור גם טסט.

בכל מקרה בסוף מעבר האמצעים המתקנים תחזור להיות נהג חדש כולל חובת ליווי.

.

פי איזה סיבוך, יש אמצעים שאני יוכל לעקוף את זה?

אפילו עשיית רישיון על משאית או אופנוע?

פורסם

זה לא בדיוק יעזור לך, מבחינת הרשיון ברכב, אתה יכול להתחיל להתכונן לאותה תקופה כמו שתיארו לך, או שלקחת עורך דין ממש טוב, לשלם כסף טוב (לא קצת) והוא יוציא אותך מזה.

ושוב, רשיון נוסף על אופנוע או משאית לא בדיוק יעזור לך עם הנשוא הזה או לעקוף את זה.

פורסם
זה לא בדיוק יעזור לך, מבחינת הרשיון ברכב, אתה יכול להתחיל להתכונן לאותה תקופה כמו שתיארו לך, או שלקחת עורך דין ממש טוב, לשלם כסף טוב (לא קצת) והוא יוציא אותך מזה.

ושוב, רשיון נוסף על אופנוע או משאית לא בדיוק יעזור לך עם הנשוא הזה או לעקוף את זה.

טוב אז כפי שאתה אומר אני מחוייב לקחת עורך דין טוב אין ברירה..

השאלה האם לשלם את הד"וח לקבל את הנקודות ולחכות לחידוש הרישיון ורק אז לבקש משפט

או

לא לשלם את הדו"ח לבקש משפט שיבוטל הדו"ח?

נ.ב אין כאן בפורום עורכי דין שמתמחים בנושא?

פורסם

סליחה על הדאבל פוסט אבל יכול להיות שמצאתי משהו שישנה קצת את המצב.

נכנסתי לאתר של משרד הרישוי לראות אולי השתנו קצת החוקים לגבי הנהג חדש וגילתי שהתקנות קצת השתנו מהתקנות שKompi הביא.

אלו הם התקנות המעודכנות על פי משרד הרישוי:

להלן רשימת העבירות החמורות המנויות בתוספת השלישית (סעיף 12א לפקודת התעבורה) שלפיהן אין מחדשים רשיון נהיגה ל"נוהג חדש":

• עבירה על הוראות סעיף 10 בפקודה - נהיגת רכב שלא מאותו סוג שבידי הנוהג או נהיגה שלא בהתאם לתנאים שברשיון הנהיגה שבידו
  • עבירה על הוראות סעיף 43 בפקודה - נהג שהסתייע ברכבו והורשע על עוון או על פשע שביצועם נתאפשר עקב נהיגתו ברכב
  • עבירה על הוראות סעיף 44 בפקודה - הורשע בעל רשיון נהיגה על ביצוע עבירת מין ע"י נהיגתו ברכב
  • עבירה על הוראות סעיף 65 בפקודה - אי עצירת רכב לפני מפגש מסילת ברזל
  • עבירה לפי הפקודה או התקנות על פיה הורשע בתאונת דרכים שבה נפגע אדם
  • עבירה שבית המשפט גזר על מי שעבר אותה, פסילה בפועל מלהחזיק רשיון נהיגה לתקופה של 3 חודשים או יותר
  • עבירה על תקנה 22 לת"ת - על אי ציות נוהג רכב לרמזור ואי מתן זכות קדימה
  • עבירה על תקנה 26 (2) לת"ת - נהיגת רכב תחת השפעת סמים משכרים או משקאות משכרים
  • עבירה על תקנה 47 לת"ת - עקיפת רכב שלא כחוק
  • עבירה על תקנה 54 לת"ת - נהיגת רכב במהירות העולה על הקבוע בתקנות
  • עבירה על תקנה 57 לת"ת - חציית מפגש מסילת ברזל ברכב המיועד להסיע 11 נוסעים או יותר כשהדרך אל המפגש לא סלולה באספלט או בטון
  • עבירה על תקנה 144 - לגבי אי הודעה על תאונת דרכים או אי הגשת עזרה לנפגע בתאונת דרכים

לינק לדף - http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_52H/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_341/.ce/7_0_52R/.p/5_0_4FT/.d/0?PC_7_0_52R_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_INFO_25#7_0_52R

כפי שאתם רואים תקנה מס' 22 השתנתה כנראה -

התקנה שkompi נתן לפי שנתון 04 : תק' 22 - אי ציות לרמזורים ולתמרורים.

התקנה המעודכנת ממשרד הרישוי : תקנה 22 לת"ת - על אי ציות נוהג רכב לרמזור ואי מתן זכות קדימה .

האם ניצלתי? או שאני לא רואה כאן משהו ?:roll:

פורסם

אכן יש טעות בניסוח. בציטוט הראשון רשום שאי ציות לכל התמרורים יביא לעיכוב בחידוש הרישיון, ולא נכון הדבר.

רק אי ציות לתמרור זכות קדימה (הווה אומר - הזמנה לדין במקום) יביא לעיכוב בחידוש הרישיון. לא כל התמרורים ייאלצו אותך לעבור תיאוריה מחדש. אם לא תציית לתמרור "אסורה החניה", גם תעשה תיאוריה מחדש?

Xbox12341

פורסם
אכן יש טעות בניסוח. בציטוט הראשון רשום שאי ציות לכל התמרורים יביא לעיכוב בחידוש הרישיון, ולא נכון הדבר.

רק אי ציות לתמרור זכות קדימה (הווה אומר - הזמנה לדין במקום) יביא לעיכוב בחידוש הרישיון. לא כל התמרורים ייאלצו אותך לעבור תיאוריה מחדש. אם לא תציית לתמרור "אסורה החניה", גם תעשה תיאוריה מחדש?

כלומר - העבירה שביצעתי לא תגרום לי להארכת התקופה של הנהג חדש, האם אני צודק ? :-D

פורסם

שאלתי שאלה זאת, לפני מספר חודשים, את אחת הפקידות במשרד הרישוי, בעת שסידרתי עניין ברשיון הרכב, והיא אמרה לי בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים, כי נהג חדש שעבר עבירת תנועה כל שהיא (בתנאי שהעבירה גוררת נקודות) ייאלץ לעבור תאורייה מחדש + שנתיים נהג חדש בכל אסיטואציה שהיא.

פורסם

xbox12341 - אתה טועה ומטעה!

עבירת חנייה איננה עבירה המצויינת ב"תוספת השלישית של תקנות התעבורה". לכן לא תאלץ לגשת לתאוריה חדשה בשל ביצועה.

עבירת כניסה באין כניסה, כן מופיעה ב"תוספת השלישית של תקנות התעבורה". לכן במידה וביצעת עבירה זו - רשות הרישוי רשאית להחליט את אשר תחליט לגביך לפני חידוש רשיון הנהיגה שלך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
xbox12341 - אתה טועה ומטעה!

עבירת חנייה איננה עבירה המצויינת ב"תוספת השלישית של תקנות התעבורה". לכן לא תאלץ לגשת לתאוריה חדשה בשל ביצועה.

עבירת כניסה באין כניסה, כן מופיעה ב"תוספת השלישית של תקנות התעבורה". לכן במידה וביצעת עבירה זו - רשות הרישוי רשאית להחליט את אשר תחליט לגביך לפני חידוש רשיון הנהיגה שלך.

אתה בטוח?

בדקתי באתר משרד הרישוי ועבירת כניסה באין כניסה, אינה מופיעה ב"תוספת השלישית של תקנות התעבורה".

• תוכן חדש...