Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צודק 100% אוראל התכוונתה ל107 ולא ל1007 למיטב זכרוני ל1007 יש שני דלתות חשמליות הנפתחות לצדדים אוטו נחמד אבל אני לא תופס מימנו הרבה גם ממה שכותבים עליו בחו"ל שהו לא כזה מי יודע מבחינת מנוע כי גם לו יש את הגיר הרובוטי העצלן והמבאס.

יניב

פורסם

ה-107 הזו מקסימה. קטנה עירונית מושלמת. אחת כזו בשילוב מנוע 1.4HDI עם צריכה של כ-4 ליטר ל-100 ק"מ (משולב) זה הרכב העירוני שצריך.

פורסם

פותח השרשור מתעניין ב:

א. האם יש סיכוי (או אם אפשר לגרום לכך שיהיה סיכוי) שאחד משלושת הרכבים (פג'ו 107, סיטרואן C1 או טויוטה אייגו) יגיעו לארץ

ב. האם יש אופציות אחרות בארץ למכוניות טובות שאומנם מיועדות לעיר אבל אפשר לסוע בהם בדרכים בינעירוניות שקצרות מהפיאט פנדה? (פחות מ-3.7 ואם אפשר כמה שיותר קצרות)

פורסם
פותח השרשור מתעניין ב:

א. האם יש סיכוי (או אם אפשר לגרום לכך שיהיה סיכוי) שאחד משלושת הרכבים (פג'ו 107, סיטרואן C1 או טויוטה אייגו) יגיעו לארץ

ב. האם יש אופציות אחרות בארץ למכוניות טובות שאומנם מיועדות לעיר אבל אפשר לסוע בהם בדרכים בינעירוניות שקצרות מהפיאט פנדה? (פחות מ-3.7 ואם אפשר כמה שיותר קצרות)

אני לא הייתי מסתמך על זה שיבאו אחד מהמכוניות הללו וביגלל שהמכוניות האלה יצאו לשוק לא מאתמול אלה לפחות שנתיים+. ואם היבואן היה רוצה לייבא את אחד מהרכבים האלה לארץ הוא היה עושה את זה כבר מזמן. אבל אני גם אגיד לך עוד סיבה למה הוא לא מביא את המכוניות הללו לארץ מהסיבות הבאות: לטויואה יש את היאריס הוא לא צריך עוד רכב,לפיג'ו יש את ה207 ואת ה206 שהיא תימכר עד 2010 ולסיטרואן יש את הC3 אז היבואן יצר לו שלכל קטגוריה יש לו מכונית וביגלל זה הוא לא צריך.

ולגבי רשימת המכוניות הן ממה שאני זוכר: המאזדה 2 או את הסוזוקי סוויפט,ניסאן מיקרה,סקודה פאביה,רנו קליאו,פיג'ו 207,סיאט איביזה,קיה ריו,פיאט גרנדה פונטו,פולקסווגן פולו,יונדאי גטס ושברולט אביאו 5 דלתות "החדשה" לאחר מתיחת הפנים האחרונה שהוא עבר.

נ.ב אני ממליץ לך בכל זאת להרים מחר לפיג'ו טלפון ולשאול לגבי ה107 האם הם מייבאים אותה.

יניב

פורסם

לקודמי: רשימת המכוניות שהבאת אינה באותה קטגוריה של ה אייגו/C1/107. תבדוק מפרט טכני ומידות ותבין.

לאחד מקודמיו: האתוס למיטב זכרוני לא יוצרה ע"י טויוטה, אלא ע"י יונדאי.

פורסם
לקודמי: רשימת המכוניות שהבאת אינה באותה קטגוריה של ה אייגו/C1/107. תבדוק מפרט טכני ומידות ותבין.

לאחד מקודמיו: האתוס למיטב זכרוני לא יוצרה ע"י טויוטה, אלא ע"י יונדאי.

אני יודע שהם לא באותה הקטגוריה אבל מתחת לסופר מיני אין כלום וזאת הרשימה שהיא יכולה להיות האפשרויות למה שהוא מחפש מבחינת מידות,מנועים וכ'ו.

יניב

פורסם
אגב יניב1, C3 היא בכלל משפחתית, שכחת שלסיטרואן יש בארץ את ה-C2 שכבר יותר קרובה למה שהוא מחפש.

זה חדש לי שהC3 הפכה להיות מסופר מיני למשפחתית. המשפחתית של סיטרואן היא C4 ,והC3 היא סופר מיני.

לגבי הC2 היא יותר לא נמכרת באופן סדיר אלה רק בהזמנה מיוחדת ואגב היא ספוטיבית פותח השרשור לא ציין שהוא מחפש סופר מיני חמה!!.

יניב

פורסם

צודק חלקית (ואני טעיתי חלקית), ה-C3 היא באמת סופר-מיני אבל ה-C2 היא גם, ובמקרה הספציפי של פותח השירשור היא יותר קרובה למה שהוא מחפש.

פורסם

א. יצאתי טמבל לחלוטין כבר בהודעה הראשונה שלי מאחר והייתי בטוח (ואני זוכר די בבירור שהסתכלתי על המפרט כשהייתי בתערוכות אוטו מוטור) שהאורך של פיאט פנדה הוא בערך 3.7 מ' ולא כך! 3.54 הוא האורך (טיפה יותר עבור ה-4x4). וזה גם האורך של הפיאט 500. מה שהופך את זה למשמעותית עדיף עבורי אם הרכב הוא טוב.

ב. מבין המכוניות שהוזכרו לאורך השרשור יש רק אחת שבאמת קצרה מ3.7 וזה הסיריון.. עוד 4 שהם 3.7 או קצת מעל שהם המיני קופר, סוזוקי סויפט, ניסאן מיקרה וטויוטה יאריס (3.75). השאר הרבה מעל 3.8 (גג ההיונדאי גטס ב3.8 וטיפה).

הלוואי והיה אפשר למצוא משהו בפחות מ-3.5 (ואני אברר בסוכניות על 3 המכוניות ששאלתי עליהם) או שהיה קצת יותר מבחר לאורכים שקטנים מ-3.6, אבל כרגע נראה שזה בין פנדה לסיריון... בכל מקרה תודה!

פורסם
צודק חלקית (ואני טעיתי חלקית), ה-C3 היא באמת סופר-מיני אבל ה-C2 היא גם, ובמקרה הספציפי של פותח השירשור היא יותר קרובה למה שהוא מחפש.

קבלו מס' תיקונים - C5 היא משפחתית, C4 היא קומפקטית, C3 היא סופר-מיני והאחרונה והחביבה, C2, היא מיני.

לפותח השרשור - נסה למצוא C2 (לדעתי, יש רק יש שניה אבל אולי אני אתבדה) - גם קטנה, גם יפה, גם בטוחה מאוד וגם עם מנוע ממזרי שיעשה לך קצת טוב בסופי השבוע... ב"יד2" מפורסמת אחת משנת 2007, יד 1 עם 25 אלף ק"מ, בצבע שחור ובמחיר של 75 א"ש. נשמע ממש מציאה (כמובן באם ידני לא מפריע לך ואתר לא ממש חייב אוטומטי)!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

שאתה אומר "מיני" אתה מתכוון לסגמנט שנקרא באנגלית "city car" ?

אם כן אז טעות בידייך, גם C2 וגם C3 מוגדרות כסופר-מיני , וה-C1 כמכונית עירונית (מיני).

פורסם

בתערוכת אוטומטור היתה פיג'ו 107. תיגש לסוכנות פיג'ו בארץ ותשאל עם הם יכולים למכור לך 107. הם הביאו כמה לארץ וכמו שכמה כתבו,גם ממש נוסעים איתם, לובינסקי מכר אותן כדי בעיקר (לפי טענותיו) לבדוק מהו השוק בארץ. לדעתי מכוניות ממש חמודות הבעיה היא שסיטרואן ופיג'ו יעבדו ערך מהר והאיגו תדמוא היטב על ערכה (וזה מצחיק כי המכלולים זהים).

1007 של פיג'ו היא אכן מכונית טובה והדלתת שלה אכן נפתחות חשמלית כמו במיניוואן.

• תוכן חדש...