Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני החלטתי לא מזמן שאני מתחיל להסתכל על רכישת רכב. בתור מי שגר באיזור ללא חנייה בכלל בתל אביב אני מחפש רכב קצר עד כמה שאפשר (עם כמובן כל הדרישות המקובלות של אמינות וכו' - אבל האורך הוא העיקר).

דבר ראשון - גיליתי לא מזמן את שלישיית הפג'ו 107, סיטרואן C1 וטויוטה אייגו (באורך 3.4 מ' !!! ויש עליהם ביקורות טובות מאוד) שאף אחת מהן לא מיובאות לארץ... זה דבר שיכול לקרות או שאני פשוט צריך לקבל את העובדה שהם לא יהיו פה? אני היחידי בארץ שרוצה מכונית קצרה?

דבר שני - יש מכוניות אחרות (אני מסתכל גם על חדשות וגם יד שניה) שיתאימו? (אני יודע שהיונדאי אמורים להביא את ה-i10 בינואר 2009 באורך של 3.5 וקצת) ולא הייתי רוצה רכב יותר ארוך מהפנדה (~3.7 מ') כי בג'ונגלים של תל אביב כל 10 ס"מ הוא חשוב...

יש למישהו עצה? תובנה?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי שום תובנה חוץ מזה שאכן חבל מאוד שלא מביאים.

אם היתה את הC1 ידנית או 107 אני אישית הייתי מתענין , באמת אחלה אופציה לדעתי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עד שיגיעו (אם בכלל) הצרפתיות תשקול ברצינות את הפנדה. נסעתי עליה ביוון (שכור) והיא יופי של רכב לעיר וגם קצת מחוץ לו היא נותנת תמורה יפה למחיר שלה. ההגה אומנם מרגיש קצת צעצוע וניתן לסובב אותו בעמידה עם הזרת והמנוע זה לא מי יודע כמה אבל היא מרגישה טוב על הכביש, נמרצת.

אני ממליץ.

פורסם

אני חושב שלעיר עמוסה אין כמו הפיאט פנדה,מה גם שבעקבות עליית הדלק שלא ניפסקת ,רכב כזה מומלץ ביותר ,חבל רק שהפסיקו להביא את הפנדה 4*4 המגניבה שבהחלט היה אפשר לרדת איתה לחוף(מעיין סוזוקי גימיני מוקטן)

פורסם

אה, ושכחתי להגיד - סמארט לא במשוואה הזאת... בשאר הרכבים גם אפשר לסוע באופן נורמלי גם מחוץ לעיר (אם אני לא טועה)...

אז זהו - רק הפנדה זו האופציה? אין משהו קצר יותר שפספסתי?

פורסם

היה דיבור על האוטו הזה לפני שנה שיכול מאוד להיות יבוא סדיר לאוטו הזה הגיע משלוח מאוד קטן לראות איך היא תימכר האם ביכלל יהיה ביקוש לאוטו הזה בקישור הבא תוכל לראות על ה107 פרטים אבל שוב אני מציין אין עדיין לגביה שום תוכנית של יבוא

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleID=1564.

ובקישור השני תוכל לראות מה יהיה בתערוכת אוטומוטור וכתוב שם לגבי ה107 שאין עדיין תוכניות יבוא שלה

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleID=4816&SubjectID=81.

יניב :-)

פורסם

יש גם 107 אחת בארץ (או לפחות הייתה). הטענה של היבואנים היא שהמחיר שלהן יהיה קרוב מדי לשל הסופר-מיני האחרות, וכמות המכירות לא תהיה מספקת בכדי להבטיח כדאיות ייבוא.

בגדול - מכוניות חמודות להפליא ובמחיר שהן נמכרות בו בחו"ל - משתלמות מאוד לעיר הגדולה.

בעקרון, יש סיכוי שה-107 שהייתה בארץ עברה תקינה ואולי אפשר להביא בעצמך אחת (אם כי כעת המצב השתנה ואני לא יודע כמה זה אפשרי. בכל מקרה זה יהיה יקר לפחות כמו סופר-מיני)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש 1007 בארץ...

ראיתי וצילמתי אחת בערך באזור צומת בית-ליד...

חמודה וקטנטנה...

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
יש 1007 בארץ...

ראיתי וצילמתי אחת בערך באזור צומת בית-ליד...

חמודה וקטנטנה...

רמי

עם כבר צילמתה אולי תוכל להעלות את התמונה שצילמתה לפחות שניראה איזה מכוניות מסתובבות להם בארץ.

תודה :-)

יניב

פורסם

יצא לי כבר לקרוא את הדברים על הסיטרואן והפג'ו בכל מיני כתבות - בחזית הטויוטה אין מצב להתקדמות? שם אפילו לא ראיתי כיוון והאייגו מחליפה בסופו של דבר את האתוס שכן הייתה בארץ... מישהו שמע על זה משהו? (אני לא מצאתי אף כתבה על האייגו שקשורה להבאה שלה לארץ...)

פורסם
עם כבר צילמתה אולי תוכל להעלות את התמונה שצילמתה לפחות שניראה איזה מכוניות מסתובבות להם בארץ.

תודה :-)

יניב

ביקשת, קיבלת

רק מצטער על האיכות, צולם מה N73 תוך כדי נסיעה באוטו אחרי שבדיוק התעוררתי מהמושב האחורי בחזרה מהמילואים...

רמי

17042008538.jpg

17042008539.jpg

17042008540.jpg

17042008541.jpg

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

זה כמו שתגיד רגע יש את המאזדה 2 או את הסוזוקי סוויפט,ניסאן מיקרה,סקודה פאביה,רנו קליאו,פיג'ו 207,סיאט איביזה,קיה ריו,שברולט אביאו 5 דלתות "החדשה" לאחר מתיחת הפנים האחרונה שהוא עבר.

אז השאלה עם פותח השרשור מתעניין רק במכוניות שלא נמכרות בארץ או מכוניות שכן נמכרות בארץ.

יניב

• תוכן חדש...