Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר בקסארה שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיטרואן קסארה שנת 2000 גיר אוטומט עם מצב ספורט. כשאני נוסע על D רגיל בלי מצב ספורט הגיר מושך יותר מדיי מגיע לטורים 4-5) ולפעמים הגגיר מעלה ריח שרוף כזה. יש לציין שהחלפתי גם חיישן מהירות והבעיה קימת עדיין. ממה יכולה להיות הבעיה ואם צריך להחליף אז כמה יכול לעלות הסיפור? תודה :]

פורסם

השאלה כמה קלומטרים יש לרכב האים יש דפיקות בהעברת הילוכים . תלך למוסך מורשה שיתחברו עים מכשיר דיאגנוסטיקה ואים יש תקלה בלחץ שמן בגיר אז אולי דרוש החלפת שסתומים במ"ח תיבה עלות של קרוב ל2200 שח" אבל אים יש ריח

שרוף בשמן גיר עדיף לשפץ את בתיבה עלות של 6500 שח" לפני מעמ בחברה עצמה לא כולל פירוק והרכבה

פורסם
יש לי סיטרואן קסארה שנת 2000 גיר אוטומט עם מצב ספורט. כשאני נוסע על D רגיל בלי מצב ספורט הגיר מושך יותר מדיי מגיע לטורים 4-5) ולפעמים הגגיר מעלה ריח שרוף כזה. יש לציין שהחלפתי גם חיישן מהירות והבעיה קימת עדיין. ממה יכולה להיות הבעיה ואם צריך להחליף אז כמה יכול לעלות הסיפור? תודה :]

אצלנו בישוב יש שתי מכוניות כאלו עם הרבה בעיות בגיר

טכנית אני מנוע מלהשיב כי אין לי נסיון עם הגירים האלו

אבל הדעה הרווחת היא שאלו גירים מאוד בעיתיים

פורסם

פנה למוסך "אביר הגיר" ברמת השופט ,

בחור בשם אבי, בעל המוסך, מומחה בפ'יזו סיטרואן.

050-5959635

תגיד לו שהגעת דרך צור.

מקווה שעזרתי.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

• תוכן חדש...