Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, כבר 3 חודשים בערך גלגל אחורי אחד רוקד בנסיעה, למרות שכל הברגים מחוזקים. זה ג'נט מגנזים.

קרה לי פעם שגיליתי שנפל בורג מבין 4 הברגים שמחזיקים את הגלגל, והלכתי וקניתי בורג חדש.

מה יכול לגרום לכזאת תקלה? ג'נט עקום? מיסב? דבר אחר?

הנסיעה עצמה חלקה וזה לא מורגש, ורק כשמסתכלים על הגלגל רואים שהוא רוקד.

פורסם

שלום, הרם את הגלגל ,בדוק חופשים , סובב אותו ביד וראה מי מרקד החישוק או הצמיג העזר במברג כ"עמדה יציבה" לבדיקת הזריקות.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תודה, נתת לי רעיון, אני יכול גם לשים את הגלגל הרזרבי ולראות אם גם הוא רוקד ואז אני אדע שהבעיה לא בגלגל.

מה כונתך לבדוק אם הצמיג רוקד או החישוק? הצמיג יכול לרקוד והחישוק לא? מה זה אומר אם זה קורה? ומה זה אומר אם החישוק רוקד?

פורסם

תפרק את הגלגל תבדוק בפנים הג'אנט מגנזיום צריך ליהיות חישוק פלסטיק אשר מתלבש על הדראם והוא מפחית את הרעידות בגלגל. חובה במגנזיום לא מקורי. ואם זה לא זה אז הלך לך המיסב מחלה נפוצה ברנו מקווה שעזרתי

משה המכונאי:lol:

פורסם
אולי הטאסה לא מורכבת כראוי? אחרת היית מרגיש משהו בנסיעה.

בוא נראה מה לא טוב במשוואה , גנט מגנזיום , טאסה ...

כמו שהבחור מעליי כתב , בדוק את תקינות הבולם .

פורסם
אולי הטאסה לא מורכבת כראוי? אחרת היית מרגיש משהו בנסיעה.

אין טאסה, זה מגנזיום.

רואים את כל הגלגל רוקד, וגם עצם זה שנפל הבורג מלמד שמשהו עקום. כמו כן שמתי לב שצידו הפנימי של הצמיג שחוק יותר.

בולם זעזועים?

זה יכול לקרות גם בנסיעה איטית על כביש ללא מהמורות?

פורסם
בוא נראה מה לא טוב במשוואה , גנט מגנזיום , טאסה ...

כמו שהבחור מעליי כתב , בדוק את תקינות הבולם .

בוא נראה מה לא טוב במשוואה שלך, בולם זעזועים לא טוב עד כדי כך שגלגל רוקד מרגישים בנסיעה.

הנסיעה עצמה חלקה וזה לא מורגש, ורק כשמסתכלים על הגלגל רואים שהוא רוקד.

לפותח השרשור, "גלגל רוקד" מה הכוונה? פנימה והחוצה, למעלה ולמטה טנגו או באקראי?

פורסם

:-) הוא רוקד פנימה והחוצה, אתה יודע, כמו השמיניות באופניים.

איך באמת אני יכול לבדוק אם הבולם תקין? ללחוץ על האוטו ולשחרר ולראות שהוא לא מתנדנד אלא חוזר למקום ?

בכל מקרה, מחר אני מתכוון לפרק את הגלגל ואולי לשים את הגלגל הרזרבי ואני אעדכן בתוצאות.

פורסם

נראה כי הג'אנט עקום, המתלה עקום, המייסב משוחרר, או שהבורגי הגלגל לא מחוזקים כנדרש.

את האמת שהיה אמור להיות מורגש חוסר יציבות בסיבובים במקרה כזה.

פורסם

עדכון:

טוב, בעקבות המלצות טובות בפורום על אהרון רוט , הלכתי אליהם כדי להעיף את הג'אנט הרוקד שגם לא שייך לסט שלי, וליישר ג'אנט אחר שמהסט ושכב אצלי בבית.

והם הצליחו ליישר אותו! וזה עוד אחרי שניסיתי לפני כמה זמן בעוד מקום שלא הצליח והשתמש גם בפטיש, דבר שהם אמרו שלא מומלץ ויכול לשבור את הג'אנט. בסופו של דבר הם גילו שהריקוד בג'אנט שלא מהסט נגרם מכך שהיה על המיסב טבעת פלסטיק שהיתה שייכת לג'אנט שמהסט ונשארה שם בטעות.

בכל מקרה עכשיו כל הגלגלים שלי זהים סוף סוף, הם עשו עבודה מצויינת והיו מאד נחמדים וגם איתרו לי בעיה במיסב של הגלגל האחורי השני - הוא רועש.

אני מצטרף לממליצים

• תוכן חדש...