Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה לכם, ליוליה יש מישהו בשם אחר, זה בטח לא רומיאו

שמע בחור, למה לך, היא הרי לכשתגיע לצבא, תזרוק אותך , אנחנו, נפתחות לנו העינים בצבא וזורקות את החבר מימי התיכון.

אירית

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי זה דווקא קרה ההפך. היא התגייסה, ראתה מה יש בחוץ והחליטה להיצמד חזק יותר. נחנקתי ונפרדתי ממנה. אל תסיקי מעצמך לגבי כולן.

לפותח השרשור, כל מקרה לגופו, אבל בנות 16 נוטות להיות אגואיסטיות וקצרות רואי. אחרי הטירונות הן מתאפסות. זה כמובן לא נכון לכל אחת, וסיפור החיים והאופי שלהן משפיע על זה רבות. בכל אופן, זה דבר שצריך לקחת בחשבון כי זה עשוי להוביל לחיכוכים אינסופיים שלא תמיד החרמנות תכסה עליהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אצלי זה דווקא קרה ההפך. היא התגייסה, ראתה מה יש בחוץ והחליטה להיצמד חזק יותר. נחנקתי ונפרדתי ממנה. אל תסיקי מעצמך לגבי כולן.

הופה הופה הופה !

זו חתיכת ידיעה מרעישה .

אתה אומר לנו בעקיפין שאתה סטרייט ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תשמע, כל מה שצריך זה סיבוב איתך בשביל לדעת שעדיף בנות.

יש עדויות מוצקות על כך שיש לך את ההשפעה הזו גם על בנות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אצלי זה דווקא קרה ההפך. היא התגייסה, ראתה מה יש בחוץ והחליטה להיצמד חזק יותר. נחנקתי ונפרדתי ממנה.

נו שויין

וואן מור בדינייל, איך אומרים זה בעיברית? את בהכחשה, ליעד דיר, הדרך ליחסים בריאות, זה להכיר בנטישה ולהתמודד איתה.

סקס שמייח

ולא לשכוח, אסור בכוח

אי איי אני גדולה... בעצם

רות ווסטהיימר

פורסם
הפרש הגילאים לא גדול מדי 4 שנים?

ביני לבין החברה שלי יש חמש שנים. אנחנו יוצאים קרוב לארבע שנים, וכיום אני בן 26. עשה את החשבון לבד.

אין אם זה שום בעיה, עד שמיהו מההורים שלה יתלונן למטשרע!

הם יכולים להתלונן עד מחרתיים, אבל מגיל 16 זה כבר חוקי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גיל 16 הוא על פי החוק גיל ההסכמה, אבל כל עוד היא קטינה מותר לה להיות עם מישהו עד 4 שנים יותר מבוגר ממנה, אחרת זה כבר נחשב תחת סעיף בעילה בהסכמה (אם אני זוכרת נכון).

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

גיל ההסכמה ליחסי מין מלאים הוא 16 לחלקיים הוא 14, אבל ההפרש לא יעלה על שלוש שנים במקרה שמדובר בגבר, כשמדובר באשה אין הגבלה לגבי קטין שגילו 14 ומעלה.

כמובן יש סייגים נוספים זה בגדול, או בקטן.

אמיר שליט שולט טוב יותר בזה.

אירית

פורסם

תודה על התגובות,לגבי המנטליות,לשניהם יש את אותו ראש והם מתחברים אחד לשני,אני מסכים עם ימ שכתב שיש

הרבה הבדלים כמו ברישיון,כניסה לפאבים וכו' אבל ניתן להתגבר עליהם

ולעשות דברים אחרים

פורסם
מה אתם אומרים לגבי קשר של מישהו בן 20 עם מישהי בת 16?

תשאל את ליביו, הוא חושב שמישהי בת 16 לבחור בן 20 - היא מבוגרת מדי... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני בהחלט מסכימה, מישהו צריך לדבר עם הבחורה ולהבהיר לה שמעשיה לא ראויים ואפילו פליליים

אירית

פורסם
את המקרה או החוק?

גיל ההסכמה ליחסי מין מלאים הוא 16 לחלקיים הוא 14, אבל ההפרש לא יעלה על שלוש שנים במקרה שמדובר בגבר, כשמדובר באשה אין הגבלה לגבי קטין שגילו 14 ומעלה.

כמובן יש סייגים נוספים זה בגדול, או בקטן.

אמיר שליט שולט טוב יותר בזה.

אירית

ה-סייג הוא שגיל ההסכמה מתייחס ליחסי מין בלבד.

מעשה סדום או מין אוראלי לא נופל להגדרה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מזל שאישתי קטנה ממנה בשנה ואין לי צורך להצטדק על שום דבר (אם עשיתי ואם לא) פה בפורום :)

וקונדס , פעם אחרונה שבדקתי - אתה זה שיצא אחרי עם אותן בנות , ומכיוון שאתה בגילי - גם ההבדל נשמר לא ? :)

בקשר ל16 ו20 , תלוי באנשים , לדעתי , לרוב לא יהיו כ"כ הרבה הבדלים כמו שאתם מתארים , הנוער של היום וכו :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מזל שאישתי קטנה ממנה בשנה ואין לי צורך להצטדק על שום דבר

קטנה ממנה בשנה ?

היא בת 16 ! :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...