Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI GT COUPE

erez59
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה'קופה' והדור השני של ה80 (B2) שותפות לאותה ספרות טכנית (Haynes ושתו') היות והן חולקות את אותם מכלולים מכניים, חשמל, וכו' אך הדור השני של ה'80' מאוחר יותר בתכנונו מה'קופה': הקופה מבוססת על הדור הראשון (B1). כך בכ"א עפ"י אנשי 'אודי', ובהתאם להיסטוריה של הקוואטרו.

אסף, אם תוכל להפנות אותי למקור מידע עליו הסתמכת, אשמח לבדוק עצמי שוב - 'וויקיפדיה' אינו מקור שכזה היות והוא רצוף אי דיוקים (לרבות רשימת המנועים המופיעים בו: הקופה הוצעה עם שלושה מנועים בלבד:1.8 קרב', 1.9 קרב' WN ו- 2.1 הזרקה WE. מנועי 2.0, 2.2 שווקו בדגם המעוגל החל מ- 88').

אני הסתמכתי על הכתבה שהופיעה במגזין " audi driver " שעסקה ב GT COUPE.

נדמה לי שנתתי לך את החוברת הזאת.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ה'קופה' והדור השני של ה80 (B2) שותפות לאותה ספרות טכנית (Haynes ושתו') היות והן חולקות את אותם מכלולים מכניים, חשמל, וכו' אך הדור השני של ה'80' מאוחר יותר בתכנונו מה'קופה': הקופה מבוססת על הדור הראשון (B1). כך בכ"א עפ"י אנשי 'אודי', ובהתאם להיסטוריה של הקוואטרו.

אסף, אם תוכל להפנות אותי למקור מידע עליו הסתמכת, אשמח לבדוק עצמי שוב - 'וויקיפדיה' אינו מקור שכזה היות והוא רצוף אי דיוקים (לרבות רשימת המנועים המופיעים בו: הקופה הוצעה עם שלושה מנועים בלבד:1.8 קרב', 1.9 קרב' WN ו- 2.1 הזרקה WE. מנועי 2.0, 2.2 שווקו בדגם המעוגל החל מ- 88').

אני הסתמכתי על הכתבה שהופיעה במגזין " audi driver " שעסקה ב GT COUPE.

נדמה לי שנתתי לך את החוברת הזאת.

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם

לצערי, לאחר כל המאמצים שהשקעתי בקניית באאודי, גרירתה ופרוקה לחלקים, הסתבר שכמעט שום חלק לא מתאים לאאודי שלי. אפילו מיכל הדלק שונה, שלא לדבר על המנוע, הגיר, מערכת ההגה והמתלים. למרות שאני מקבל את דבריו של אסף בקר כתורה מהר סיני, עדיין קיוויתי במעמקי ליבי שהוא קצת התבלבל/שכח ואולי משהוא בכל זאת יתאים. נדה, גורנישט. לפחות זכיתי בחמישה ג'נטים מגנזיום אורגינלים של אאודי, בגלגל הגה מקורי במושבים ובחלון קידמי בתקווה שלא נזדקק לו.

עדיין, מאחר והרכב מפורק לגורמים(תמונות מייד) מי שזקוק לאי אילו חלקים שאולי מתאימים לרכב שלו אשמח אם יצור איתי קשר בה"פ.

כל טוב לכולם וסליחה אסף על פיקפוקי.

אאודי ירושלמית 0103_resize.jpg

אאודי ירושלמית 0106_resize.jpg

אאודי ירושלמית 0105_resize.jpg

ארז רונן

פורסם

היי ארז,

הפיקפוק היה (כמעט) בלתי נסלח, אך החלקים שאפשרת לי לפרק פיצו על כך...

וזה המקום להודות לך עבור כל אשר איפשרת לי לפרק מהרכב (תא מטען, גג שמש, חלונות צד, טמבון)

שוב, תודה :-)

פורסם

יהי זיכרה ברוך...

פורסם

הג'נטים יפים..וגם עזרת לחבר.

עכשיו תמכור אתה לברזל,והנה

הוחזרה עלות הקניה(טיול לירושלים

תמיד שווה,גם על גרר).

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם
הג'נטים יפים..וגם עזרת לחבר.

עכשיו תמכור אתה לברזל,והנה

הוחזרה עלות הקניה(טיול לירושלים

תמיד שווה,גם על גרר).

תודה ליבמן על מילות העידוד. אנסה למשוך כמה שיותר מאחר והרכב הזה לא צריך להגרס.

דרך אגב... ראיתי במגרש גם פיז'ו 505...:roll:

ארז רונן

פורסם

הורד ממנה גם את ידיות הדלתות!

אני זוכר שבאאודי 80 שהיתה לנו, הלשונית הפנימית של הידית היתה נוטה להשבר או להתבלות, ומחירה של ידית שכזאת, לפחות אז, לא היה זול כלל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני הייתי מפרק גם את הכנפיים הקדמיות/אחוריות וגם מכסה מנוע.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
הורד ממנה גם את ידיות הדלתות!

אני זוכר שבאאודי 80 שהיתה לנו, הלשונית הפנימית של הידית היתה נוטה להשבר או להתבלות, ומחירה של ידית שכזאת, לפחות אז, לא היה זול כלל.

שיט- בדיוק עמדתי לכתוב את זה- הקדמת אותי!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לצערי, לאחר כל המאמצים שהשקעתי בקניית באאודי, גרירתה ופרוקה לחלקים, הסתבר שכמעט שום חלק לא מתאים לאאודי שלי. אפילו מיכל הדלק שונה, שלא לדבר על המנוע, הגיר, מערכת ההגה והמתלים. למרות שאני מקבל את דבריו של אסף בקר כתורה מהר סיני, עדיין קיוויתי במעמקי ליבי שהוא קצת התבלבל/שכח ואולי משהוא בכל זאת יתאים. נדה, גורנישט. לפחות זכיתי בחמישה ג'נטים מגנזיום אורגינלים של אאודי, בגלגל הגה מקורי במושבים ובחלון קידמי בתקווה שלא נזדקק לו.

עדיין, מאחר והרכב מפורק לגורמים(תמונות מייד) מי שזקוק לאי אילו חלקים שאולי מתאימים לרכב שלו אשמח אם יצור איתי קשר בה"פ.

כל טוב לכולם וסליחה אסף על פיקפוקי.

היי, שכחת את מתקן הקלטות האוטומטי על הדש:lol::lol:

וברצינות, לא נורא, אם הצלחת להציל ממנה משהו אז זה כבר שווה.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

אז ככה, לאחר ששוכנעתי ע"י חברים מהפורום לפרק את הדלתות והכנפיים מהאאודי, ואסף572 במחווה של חבר הציע להקצות לי פינה בחצרו לחלקים, הודעתי למוסכניק שלי שביום שבת אגיע לפנות את שאריות הרכב. היום התקשר אלי המוסכניק ותמה על שגררתי את הרכב אמש במקום בשבת כמו שהבטחתי. מהירי המחשבה בטח כבר הבינו ששאריות האאודי נגנבו אתמול בלילה ע"י גנבי ברזל מין הסתם, ופתרו את אסף מהעונש שלי...

נו טוב, וכמו שאשתי אומרת, שישמש הכסף את הגנבים לתרופות.

ארז רונן

פורסם

מהירים, הבני ז*&ת!:evil::?:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זה פשוט לא יאמן... לפעמים זה מדהים כמה גנבים יש במדינה הזאת ואף אחד לא עושה כלום...

מצד שני זה אשמתו של המוסכניק גם כי זה ברור שמי שמשאיר גופה כזאת בחוץ קוראת לגנבים לבוא ולקחת.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...