Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מבין שמדובר על רכב משנות ה60 כן?
אתה מבין שאלה שמשופצות היום מקבלות גם מעט טכנולוגיה חדשה..כן?

ואתה גם מבין שזאת החדשה...היא חדשה...?

בריאות לכולם!

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתפלא אבל מ65 עד 95 בבסיס זה אותו מנוע הכוונה למנועי 302 כאשר ב 85 עד 95 קיבלו

בוכנות וטלטלים פורג` מהחברה (מדליק לא?) מנועי HO.

לאחר מכן הגיעו המנועים המודולרים (כלומר קאמשפט עליון) וגם יצאו המנועים עם ה 32 שסתומים בקוברות.

במנועים של השנים 65-73 היו טווח רכב של מנועים ה SB וה FE

משפחת ה SB של פורד כללה את ה 260 ,289,302

בניהם היו את ה 351W 351C

וב FE שכבר נחשבו ל BB היו את ה390 (כן הוא ישב בסרט בוליט) 427 ו את ה428.

נכון להיום שמשפצים רכב כזה מחלטים אם הולכים על שיפוץ לשחזור למקור או שיפוץ RESTOMOD .

יש היום AFTERMARKT מטורף הכולל שיפורי מתלים היגוי מראה וגם מנוע.

לגבי טכנולגיה במנוע בדרך כלל מעלים ליחס דחיסה מטורף משנים מהלכי בוכנה קאמשפט וכו..

שמים מערכות הצתה מתקדמות מבוקרות מחשב וגם מערכות הזרקה.

וכמבון יש כאלה גם ששמים טורבו או סופר או מערכת הזרקת נייטרו יבשה רטובה וכו...

קיצור לפני שאתה עושה הכללות תעשה שעורי בית.

וזאתה הסדנה שבנתה את אלינור לסרט

http://www.uniqueperformance.com/

יום טוב

רק חלב וטמפו קולה מגיע ב 2L .

פורסם
תתפלא אבל מ65 עד 95 בבסיס זה אותו מנוע הכוונה למנועי 302 כאשר ב 85 עד 95 קיבלו בוכנות וטלטלים פורג` מהחברה (מדליק לא?) מנועי HO.

לאחר מכן הגיעו המנועים המודולרים (כלומר קאמשפט עליון) וגם יצאו המנועים עם ה 32 שסתומים בקוברות.

במנועים של השנים 65-73 היו טווח רכב של מנועים ה SB וה FE

משפחת ה SB של פורד כללה את ה 260 ,289,302

בניהם היו את ה 351W 351C

וב FE שכבר נחשבו ל BB היו את ה390 (כן הוא ישב בסרט בוליט) 427 ו את ה428.

בוכנה קאמשפט וכו..

לא הבנתי. בעצם, אתה אומר שהבלוק לא השתנה מיליון שנה, שבשלב כלשהוא הם הכניסו בוכנות וטלטלים של יצרנית אפטרמארקט, שקמשפטים בראש הם רק נזכרו להכניס בשנות ה 90 ושהם נתנו למנועים קודים מסתוריים שבעצם המשמעויות שלהם הן משהו בסגנון "וואו!! איך התקדמנו!! בנינו מנוע מאלומיניום!!" או "הוספנו 2 סמ"ק בוא נקרא לזה בלוק ארוך! איזה יצירתיות!!" (או לסירוגין "אני כל כך מבין! אני זורק קודים של מנועים!! NAME DROPPING שולט!!"). לסיכום, זרוק מילה מסתורית (אני אוהב" CAMMER" או "HEMI".זה נשמע כל כך מסתורי, אבל אלה דברים שיש במנוע של דייהטסו שרייד כבר 15 שנה) וכמובן שם של סרט (יא אללה. תמיד "בוליט"?!? אין סרטים אחרים בעולם???) ואיזה מישהו מפורסם (לך על שלבי) ושיחקת אותה....

אה! ותוסיף E לאפטרמארקט. ניחא NAMEDROPPING מטורף, אבל בשגיאות ??

בברכה: TH שגר בRG בFB ST

אני הולך לעשות PP

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לא אני אומר שאפשר לדחוף משאבת דלק של VR6 ב 106 ראלי ולצפות שהיא תסע....

עוד משהו שרצתי להוסיף כנראה שמשעממם לך ובא לך לריב או לעשות שופניג באיקאה בכל מיקרה

חבל שאתה מנצל את הזמן שלי ושל כולם לעקיצות מיותרות, יש לך ידע לתרום בנושא תפציץ...

העקיצות שלך ממש לא במקום במיוחד שיש אנשים שמכירים אותך אישית ויודעים למה רמת הידע שלך שואפת, אז FY ואתה גם יכול SMC סבבה?

פורסם

אני הולך לעשות PP

עדיף PP מאשר שתכתוב את ה-BS שלך... מילא לעקוץ, אבל לעקוץ בטעם :screwy::mm_eek:

אה כן, גם עדיף לנסות לקטול כשיש לך סיבה לזה ולא סתם כי משעמם לך בחיים

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
לא הבנתי. בעצם, אתה אומר שהבלוק לא השתנה מיליון שנה, שבשלב כלשהוא הם הכניסו בוכנות וטלטלים של יצרנית אפטרמארקט, שקמשפטים בראש הם רק נזכרו להכניס בשנות ה 90 ושהם נתנו למנועים קודים מסתוריים שבעצם המשמעויות שלהם הן משהו בסגנון "וואו!! איך התקדמנו!! בנינו מנוע מאלומיניום!!" או "הוספנו 2 סמ"ק בוא נקרא לזה בלוק ארוך! איזה יצירתיות!!" (או לסירוגין "אני כל כך מבין! אני זורק קודים של מנועים!! NAME DROPPING שולט!!"). לסיכום, זרוק מילה מסתורית (אני אוהב" CAMMER" או "HEMI".זה נשמע כל כך מסתורי, אבל אלה דברים שיש במנוע של דייהטסו שרייד כבר 15 שנה) וכמובן שם של סרט (יא אללה. תמיד "בוליט"?!? אין סרטים אחרים בעולם???) ואיזה מישהו מפורסם (לך על שלבי) ושיחקת אותה....

אה! ותוסיף E לאפטרמארקט. ניחא NAMEDROPPING מטורף, אבל בשגיאות ??

אני הולך לעשות PP

:-D

הבנתי מי אתה באמצעות הקישור בחתימה. קראתי את תחקיר המוסכים שפירסמת אתמול ואת מבחני הדרכים בשישי שעבר. אהבתי!

נ"ב

(צדק זה שאמר "למה רמת הידע שלך שואפת":loco:... )

פורסם
אני זורק קודים של מנועים!! NAME DROPPING שולט!!

אני הולך לעשות PP

:mm_yeah:

מילא להקיא נתונים מהאינטרנט, אבל לפחות להקיא נתונים שאנשים שרוצים ללמוד יבינו.

ומי שלא יודע מה זה BB? גם לו אתה אומר FY?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

ממש לא אשמח לענות על כל שאלה

BB הכוונה ל Big Block

הכוונה למנועים עם נפח מעל 390CID חוץ מהמנוע 351C שלמרות נפחו שפחות מ390 עדיין נחשב כ BB.

אשמח לענות על שאלות נוספות אם יש?

פורסם
ממש לא אשמח לענות על כל שאלה

BB הכוונה ל Big Block

הכוונה למנועים עם נפח מעל 390CID חוץ מהמנוע 351C שלמרות נפחו שפחות מ390 עדיין נחשב כ BB.

אשמח לענות על שאלות נוספות אם יש?

תסלח לי, אבל מעבר לכך שאתה יודע לפלוט קודים של מנועים (גוגל) אתה לא יודע הרבה. צדק הבחור עם הPP.

כתבת למשל שמנועים מעל 390 הם ביג בלוק. טעות. כיום כבר יש SB שמוגדלים מעל 390. תחזור לגוגל.לפחות כתבת שלא תשמח לענות על כל שאלה, ועדיף כך אם אתה לא מבין.

פורסם

מדובר במנועים של פורד.

אתה כנראה מדבר על מנועי stroker

שאתה לוקח בלוק SB וחורט אותו ומחליף קראנק שיגרום למהלך בוכנה יותר גדול זה לא אומר שיש לך BB.

זה כמו שאיש שבי מבין שכמוך יגיד שמנוע 383 זה BB.

פורסם

חשבתי לתומי שBB זה השם שבני דודים נותנים לעשיית צרכים. אני לא מתכוון להתחיל להרביץ תורה מכיוון שראינו קודם שלנהל רשימת קניות של קודים של מנועים גוררת תגובה מזלזלת למדי (ובצדק). זקנתי עבור תחרויות שעיקרן מי יודע לירות יותר קודים של מתומני בוכנות. למען ההגינות, בבית יש גם פורד עם מספר הצילינדרים הנכון.

(לא התכוונתי לSTROKER. בדוק את עצמך, או את גוגלך.)

• תוכן חדש...