Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מספיק ספרות מקצועית וידע .

ואם יש לך פורד עם המספר צילנדרים הנכון אשמח לדעת מה ההבדל בדיסטרובטור של מנוע K קוד

למנוע רגיל .

אם אינך חושב שאני צודק אני מציע לך לפנות למשתמשים

בשם

STANG

נעים

Beni-haspel

lior_brouch

chavelle

ותנסה ללמוד מהם לפני שאתה פולט שטיות למערכת.

רק חלב וטמפו קולה מגיע ב 2L .

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי מספיק ספרות מקצועית וידע .

ואם יש לך פורד עם המספר צילנדרים הנכון אשמח לדעת מה ההבדל בדיסטרובטור של מנוע K קוד

למנוע רגיל .

אם אינך חושב שאני צודק אני מציע לך לפנות למשתמשים

בשם

STANG

נעים

Beni-haspel

lior_brouch

chavelle

ותנסה ללמוד מהם לפני שאתה פולט שטיות למערכת.

ידידי. את שנות ההתפלפלות על מידת הקידום הנכונה וקוד הדיסטריביוטור הנכון עברתי בשנות ה 70, כשהיתי צעיר ומתהלם וניסיתי להוכיח את ידענותי בבלוקים גדולים, קטנים, קצרים וארוכים.

כולי תקווה שאתה מפיק הנאה ממכוניתך באותה מידה שאתה נהנה משינון של שמות קוד מנוע ומשתמשי פורומים.האם נשאר לך גם זמן לנהוג?

(ברשותך, איזו מכונית נמצאת בבעלותך? או שבבעלותך רק ספרים)

אבקשך לכתוב CHEVELLE ולא CHAVELLE. גם מכיוון שיש אחת ברשותי וגם כי שגיאות כתיב צורמות לי (ד"א-מהן "שטיות"?).

פורסם

תרנגול, אף אחד לא מתווכח על הידע.

מעירים לך על כך שאתה פולט בשצף קצף קודי מנוע וראשי תיבות שברור לך שלא אומרים הרבה לגולש הממוצע בפורום.

בפורום מתמחה לV8 אמריקאיים באנגלית זו אולי הדרך הנכונה לכתוב בלי לבזבז זמן, אבל בפורום רכב כללי זה זלזול בגולשים האחרים.

נשמח להנות מדיון פורה ומפרה על תולדות ה-V8 והוריאציות שלו. באמת שנשמח.

אבל נשמח עוד יותר שיהיה ברור לקהל הרחב, כי אם אתה מתכוון לנהל דיון פרטי יש מערכת הודעות פרטיות מצויינת לפורום.

אז לא צריך משחקי כבוד והעלבויות. רואים שיש לך ידע, נשמח אם תחלוק אותו בצורה יותר נגישה. והאמור לעיל מכוון גם לשאר משתתפי השרשור.

תודה.

פורסם

אז למה לא אמרתם ?:-P

ולא אין לי הנאה משום רכב כזה כי אני לא יכול הלרשות לעצמי אחד.

אז אני בגדר חובב.

פורסם

ולא אין לי הנאה משום רכב כזה כי אני לא יכול הלרשות לעצמי אחד.

אז אני בגדר חובב.

מדוע איני מופתע?

שגיאות הכתיב מעידות על כך שלא רק שהנך עדין בגיל הינקות, אלא גם על כישלון של מערכת החינוך.

הרשה לי לייעץ לך משהו, שנכון בתחומים נוספים בחיים:

"אל תתהדר בנוצות לא לך".

"אישפוז" כתב שאינו מערער על הידע שלך. אני מערער. בייחוד לאור זה שאין ברשותך אפילו מכונית. את ה"חוויות" שלך צברת כשהצצת מעבר לכתפם של אותם בעלי מכוניות שאת שמם אתה משנן בדבקות דתית-ממש כמו דגמי הבלוקים (שביננו נהירים לכל ילד בגילאי העשרה בארה"ב. אתה מתיחס אליהם כקודים סודיים. ידידי הצעיר, BB פירושו ביג בלוק, זה הכל.)

לרכוש ספרים גם אני יכול. לפתוח אינטרנט כולנו יכולים. גם לנקוב בפאנאטיות בדגמי בלוקים. לנקוב בשמותיהם של חברי פורום שרכשו מכונית כזו, את זה איני יכול. אני מאמין שעצם העובדה שאני משתמש בשמם כשאין ברשותי מכונית, יש בה משום טעם לפגם.(ברגע שנחשף, כפי שציפיתי, שאין ברשותך אפילו מכונית מהסוג שאתה משנן כתוכי את מפרטה, כל הדיון הפך למגוכח)

נתתי דעתי על תחילתו של שרשור זה. קראתי אחורה מכיוון שמוסטנגים מרתקים אותי. אתה רואה לנכון להשתלח בכל מי שמנסה להסביר לך בעדינות (ולפעמים בעוקצנות שבאופן אישי מאוד הצחיקה אותי) ששינון צירופי אותיות שניתן למצוא בכל קטלוג MOPAR או ספר עיון מהסוג שנמכר באמאזון לא הופך אותך למבין גדול.

עמך ועם מערכת החינוך הסליחה.

פורסם
מדוע איני מופתע?

שגיאות הכתיב מעידות על כך שלא רק שהנך עדין בגיל הינקות, אלא גם על כישלון של מערכת החינוך.

הרשה לי לייעץ לך משהו, שנכון בתחומים נוספים בחיים:

"אל תתהדר בנוצות לא לך".

"אישפוז" כתב שאינו מערער על הידע שלך. אני מערער. בייחוד לאור זה שאין ברשותך אפילו מכונית. את ה"חוויות" שלך צברת כשהצצת מעבר לכתפם של אותם בעלי מכוניות שאת שמם אתה משנן בדבקות דתית-ממש כמו דגמי הבלוקים (שביננו נהירים לכל ילד בגילאי העשרה בארה"ב. אתה מתיחס אליהם כקודים סודיים. ידידי הצעיר, BB פירושו ביג בלוק, זה הכל.)

לרכוש ספרים גם אני יכול. לפתוח אינטרנט כולנו יכולים. גם לנקוב בפאנאטיות בדגמי בלוקים. לנקוב בשמותיהם של חברי פורום שרכשו מכונית כזו, את זה איני יכול. אני מאמין שעצם העובדה שאני משתמש בשמם כשאין ברשותי מכונית, יש בה משום טעם לפגם.(ברגע שנחשף, כפי שציפיתי, שאין ברשותך אפילו מכונית מהסוג שאתה משנן כתוכי את מפרטה, כל הדיון הפך למגוכח)

נתתי דעתי על תחילתו של שרשור זה. קראתי אחורה מכיוון שמוסטנגים מרתקים אותי. אתה רואה לנכון להשתלח בכל מי שמנסה להסביר לך בעדינות (ולפעמים בעוקצנות שבאופן אישי מאוד הצחיקה אותי) ששינון צירופי אותיות שניתן למצוא בכל קטלוג MOPAR או ספר עיון מהסוג שנמכר באמאזון לא הופך אותך למבין גדול.

עמך ועם מערכת החינוך הסליחה.

.

אולי תסתכלו שוב על שם הת'רד, ותפסיקו לריב על שטויות!!!!

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

בקיצור לאחר כל הויכוח הארוך הזה, אני לא מבין בבלוקים מוגדלים, אני רק יודע שרכב כזה זה משהו רע ביותר עם הרבה סוסים מחוברים במקביל ומראה חיצוני מדהים ולא הייתי מתנגד לנהוג באחד כזה לזמן מוגבל (...בכל זאת, אין לאבא שלי תחנת דלק.. :) ).

אני מתחיל לאסוף תרומות משותפים פוטנציאליים להזמנת אלינור משופצת....מי משתתף?

בריאות לכולם!

פורסם

אם אתה רוצה את ה SUPER SNAKE, שזאת הגרסא הרצינית, היא מגיע עם "בלוק גדול" 427 CID

ועם סופר צ'ארג'ר והיא מוציאה 750 כ"ס , תתכונן לשלם 215,000 $ לפני מיסים והובלה.

פורסם

לא מחיר יקר :-D

דרך אגב מישהו פעם חישב עלות של הסבה של 67 FB

ל SUPER SNAKE

אתה מגיע להרבה פחות

לדוגמא כל הקיט של הפיבר גלאס עולה 4000$

כולל הכל.

אבל האייכות הרכבה שם עולה על האייכות בארץ

פורסם

קצת תמונות של ה SUPER SNAKE בשביל הטעם הטוב, ותיקון טעות זה 725 כ"ס, ולא 750 כ"ס

כמו שכתבתי (מה זה 25 כ"ס בין חברים :-D )

ss-6-lg.jpg

ss-10-lg.jpg

ss-5-lg.jpg

ss-2-lg.jpg

ss-3-lg.jpg

• תוכן חדש...