Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לך הוכחה שהשוטר נתן לאזרח את פרטיך? או שזה סתם מחשבה שעלתה לך בעקבות שיחה בינהם ו/או כתיבה על פתק של האזרח?

אגב, תשובמת לב למדרכה מונמכת או לא, איך לא ראית שאתה חוסם שער חניה כזה גדול וגלוי?

אני יודע שהשוטר הקריא לדייר והדייר רשם ואני ראיתי את זה (כמו כן גם משפחתי) . לא עלה בדעתי באותו הרגע שהשוטר נותן לו את הפרטים שלי.

לא שמנו לב לשער, כי יצאנו מהרכב "בהתלהבות" ומיד נכנסו לבניין. בדרך כלל יש שילוט, ויש פס אדום לבן.

גם הקטע הוא, שהיו אנשים מעבר לכביש שגרים שם והם אפילו לא זרקו מילה על כך שאני חונה במקום אסור, אז הבנתי שהחנייה היא לגיטימית.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

1. אין סימון שמראה על חניה (שלט)

2. אין סימון אבני שפה כמו שנהוג אדום /לבן

3. אבני השפה לא הונמכו על מנת לאפשר כניסה לחניה (דבר שנהוג לעשות במיוחד באזור חדש אשר מתוכננות בו חניות )

לפי דעתי אתה לא הראשון שמקבל שם דוח וגם לא תהיה האחרון כיון שלנ"ל אין חניה מתוכננת בביתו אם רצה לבצע זאת היה אמור לגשת לעיריה לעמוד על כך שכל 3 הסעיפים יקויימו , מה שאני היתי עושה זה ניגש לבעל הדירה מבקש ממנו לשלם את הדוח במידה ולא מעוניין, ניגש למשפט עם התמונות ומוציא לו את המעיים.

בהצלחה

אין כמו CARS FORUM

פורסם
1. מה שאני היתי עושה זה ניגש לבעל הדירה מבקש ממנו לשלם את הדוח במידה ולא מעוניין, ניגש למשפט עם התמונות ומוציא לו את המעיים.

בהצלחה

מה קשור הדייר לדו"ח הנ"ל? למה שהוא ישלם את הדו"ח ולמה שהוא יפחד ממשפט?

שמוליק, אם אכן ניתנו הפרטים לדייר, קודם כל הייתי דואג להיכנס בשוטר הזה עד תום!

אחר-כך הייתי מתפנה לטפל בביטול הדו"ח.

פורסם

שמוליק

שורה תחתונה הכל תלוי בך

עד כמה אתה בנוי לעימותים בבתי משפט / תביעה נגדית נגד האזרח . נגד השוטר / נגד עריית ירושלים והשד יודע מה עוד.

יש אנשים שהם "דון-קישוטים" מטיבעם ויש כאלה שלא, את עצמך אני מניח שאתה מכיר ולכן רק עליך אתה צריך לסמוך. אל תתן למתלהמים להשפיע עליך אם אתה לא שלם בכך, בסופו של יום אתה זה שתצתרך להיות מטורטר פעם / פעמיים / יותר מנשר לירושליים.

לגופו של עניין. תחושת הבטן שלי שהאזרח "היקר" לא יתבע אותך. המקרה לטעמי נוטה לטובתו אבל לא באופן מובהק:

1. ההנמכה של המדרכה ממש לא משמעותית
  2. אין סימון על הכביש
  3. אין תמרור או שלט על השער

ולמרות כל זאת זה די נראה כמו כניסה לחניה.

המלצה שלי:

שלם את הכנס ותשכח מהעניין

רק אם הוא יתבע אותך - תיקח כל עורך דין ממוצע שיוציא אותך מהעניין די בקלות (לעניות דעתי) ואז תוכל לחשוב אם אתה רוצה לתבוע אותו בחזרה ולפנות למח"ש

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

החלטתי לשלוח מכתב ולנסות לבטל את הקנס ואם אראה שלא חוזרים אליי אחרי חודשיים, אני אשלם את הקנס ואגמור את הסיפור הזה. רק יום עבודה והוצאות תדלוק יעלו לי יותר במידה ואחליט להשפט.

אני רק מקווה שהדייר לא יחליט לתבוע אותי בגין עיכוב וזהו.

תודה לכם, השכלתי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שיתבע, בזבוז כסף מטורף בשבילו ואפילו רווח קל בשבילך.

המקום הזה לא מסומן בשום דרך שהיא בתור חניה, לא באדום לבן, לא בשלט ואפילו לא בהנמכת מדרכה (שזה אפילו לא נחשב). איך אזרח מן השורה יכול לנחש שאסור להחנות כאן? זו חניה לכל דבר אם לא כתוב בשום מקום אחרת.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...