Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא רציני נכון?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אני יושב כרגע ותוהה, האם אתה גזען או סתם מטומטם.

לפי ההודעות האחרונות שלך, אני חושב שנוותר לך על האישום בגזענות.

אתה מוזמן למצוא התבטאויות גזעניות אחרות שלי.

אני כתבתי את זה כי רק גיקים עלובים יזמינו כלה מרוסיה. יכול להיות שזה מיתוס, אבל להזמין כלה מרוסיה זה מושג די ידוע. אם זה היה כלה תימניה להזמנה, או גרמניה להזמנה הייתי כותב אחד מהשניים.

לכל אלו שצוחקים עליי שחששתי מסוף העולם הא]שרי, תחשבו על זה שחלק מכם בטח מאמין באלוהים ואני צוחק עליכם שאתם חושבים שעל מה שאתם עושים מישהו יתגמל אתכם בעתיד. שקיים איזה יצור עם נפח אינסופי שתופס הכל וכלום בו זמנית, שמשגיח על כל יצור חי וטורח ליצור 6 מליארד בני אדם למרות שדוגרי באחרית הימים רק 10 אחוז מהיהודים בעולם ישרדו- הערכה גסה, 1.5 מיליון איש, שזה 1\4000 מכלל אוכלוסיית העולם.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

לפותח השרשור, אני ממליץ לא להיות כל כך לחוץ. חברים זה חברים, משפחה זה משפחה והכול בסדר.

אני מבטיח לך שאחרי שלוש שנים בצבא אתה תוכל לדעת טוב יותר מי החברים שלך באמת ומי החברים שלך קצת פחות באמת. בחברות כמו בחברות, החברים הסובבים אותך מתחלפים ומשתנים עם השנים ובסוף נשארים עם אלו שאנו בוחרים והם בוחרים בנו, והכול קורה באופן טבעי.

אז באמת לא מומלץ להתעצבן משטויות.

בכלל, קח את החבר הכי טוב שלך ולכו להתחיל עם בנות ולהשתטות בפאב. לטעמי האישי הרבה יותר כיף מלשבת, להכניס ולהוציא עשן בריח תפוח\לימון\קוקוס\אגוז\דובדבן\אגס, וגם תזכור את זה הרבה יותר טוב בצבא.

חג שמח !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לפי דעתי.

תביא את כולם אליך לבית תעמיד אותם בחוץ בשורה.

ותתחיל לרוקן עליהם מחסניות!!.

מי הם חושבים שהם?, חוצפנים ככה מבריזים לך?.

תביא תביא את הפלא שלהם אני יראה להם מה זה!!?

ועכשיו ברצינות.

זה יקרה לך עוד כל כך הרבה פעמים אין מה להתעצבן, זה הפסד שלהם.

בפעם הבאה תלמד לקח ואל תזמין אותם.

תראה לבד איך הם מתחננים שתצא איתם ותארגן ערבים נחמדים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...