Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחתי אסמסים ב3 בצהריים, כתבתי על ישיבה, מועד, לאשר הגעה. אני לא חושב שיש ביולי יותר טוב מאשר לשבת עם כל החברים אחרי ארוחות גדולות, נרגילה, צחוקים, כיף. אין יותר טוב מבחינתי. ארגנתי, הודעתי מסודר לכולם, בסופו של דבר רק 5 הגיבו, 2 מהם ביטלו בסוף. בסוף אחד בא, 2 נשארו בבית לעדכונים נוספים. חבר נוסף שהזמנתי באיחור רצה לבוא. הוא עכשיו כנראה בא עם חבר אחר. קיצר, אני נורא מעוצבן מהקטע הזה. חברים כפויי טובה, שוואלה, רציתי את זה יותר בשבילם מאשר על עצמי. שעוד חצי שנה, אחרי הבגרויות, שחלק מהם ילכו ויקרעו ת'תחת בצבא בכל מיני חורים, הם יזכרו בשמירות בקור בלילה על הישיבה שאחרי ליל הסדר, ושיש איפושהו במוצב אחר בארץ, עוד מישהו שחושב על הרגע הזה. הקטע הוא שאם הייתי קורא למעגל חברים אחר - היו באים על ארבע. אני ריכזתי את חבורת היבשים. אנשים שמתים לעשות משהו ובדרך כלל נוסעים לתל אביב להתייבש בסלקציה למסיבה גרועה.

האם אני מטורלל, או שיש לי סיבה להיות מעוצבן?

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

סיבה טובה מאוד להתעצבן ואני ממש מבין על מה אתה מדבר אני בדיוק באותו מצב כמו שלך אני גם ביב' עכשיו,

ועם אותה סיטואציה בדיוק של חברים יבשים שלא שומרים כל כך על קשר ושמבריזים מדי פעם.

אבל יהיה טוב אין לך מה להתעצבן יותר מדי ,בסך הכל זה פספוס שלהם.

האמת שגם אני רציתי לארגן ישיבה על נרגילה ככה להוריד את האוכל:lol: אבל מאוחר.

בברכת חג שמח!

פורסם

בסוף החבר המאוד טוב בא יחד עם החבר, היה מעולה ואני בבאסה על החברים שלא קולטים שכשהם יהיו מבוגרים, הם לא יכולו לספר על מה שהם היו עושים פעם, כי הם לא עשו כלום, ואת האמא שלהם הם קנו מרוסיה ודםקו אותם עם הדמי משלוח.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אכלת פלפל שתה מיץ

קח את החיים באיזי, אין טעם להתרגז משטויות.

מערכת יחסים שבנית בתקופה ארוכה אתה יכול להרוס בשנייה, תחשוב רגע אם זה באמת נכון, בגלל שטויות להגיד בי...

בסוף הכל טוב 8)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
ואת האמא שלהם הם קנו מרוסיה ודםקו אותם עם הדמי משלוח.

אני יושב כרגע ותוהה, האם אתה גזען או סתם מטומטם.

לפי ההודעות האחרונות שלך, אני חושב שנוותר לך על האישום בגזענות.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
עם כל הכבוד לישיבה על נרגילה אחרי ליל הסדר, לא ממש נראה לי שזה דבר שזוכרים לדורות הבאים...

אני מבטיח לך שכן זוכרים, אחרי ישיבה על נרגילה אתה ישר מגיע לבית חולים אז אני בספק אם תשכח את העניין הזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קודם כל יש סיבה להיות מעוצבן, אבל צריך לזכור מה קורה בליל הסדר.

אנשים שותים, מעוצבנים כי הם צריכים להיות כמה שעות עם כל המשפחה (אצלנו אתמול היו 37 איש) ובאופן כללי כולם מפוצצצים מאוכל ברמות פליליות.

שנה הבאה תעשה מה שאני עשיתי. חזרתי הביתה עם ידידה וראינו שני סרטים, קודם דרקולה של בראם סטוקר ואחר כך בוראט.

בליל הסדר לא עושים תוכניות.

פורסם
האם אני מטורלל
עושה רושם שכן

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתה מצחיק אותי, קבל את הבעסה בסבבה, אל תתבאס משטוית.

ותמצא חברה, ככה לא תחכה לטובות של חברים כדי לעשות משהו.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...