Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממוצע זה 15K ק"מ. הק"מ מאט גבוהה, אך אם הרכב מטופל ובמצב טוב ותוך כדי הורדת מחיר ממחירון מתאימה, זאת גם יכולה להיות אופצייה טובה.

ממליץ לבדוק את הרכב במכון בדיקה.

על איזה רכב מדובר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא יודע אם זה ממוצע או מעל או מתחת, אבל חבר שנת 2001 זה אשכרה קטין, וקבועים בחוק עונשים רציניים על זה.

ממליץ לו בחום לרדת מהעניין.

פורסם
אני לא יודע אם זה ממוצע או מעל או מתחת, אבל חבר שנת 2001 זה אשכרה קטין, וקבועים בחוק עונשים רציניים על זה.

ממליץ לו בחום לרדת מהעניין.

איך לא שמתי לב בהודעה המקורית! :lol: ו-140K לחבר שנת 2001 זה קצת יותר מידי. :wink:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ממוצע של 20K ק"מ לשנה זה ממש לא גבוה מדי בעיניי. מסכימה עם אלפא לגבי בדיקה במכון ואם הרכב מטופל היטב אין מניעה אמיתית מקנייתו.

אם נדע באיזה רכב מדובר אולי נוכל לתת תשובות יותר מדוייקות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
חבר שלי מצא חבר שנת 2001 שעשה 140 אלף ק"מ, האם זה ממוצע? פחות? או שזה יותר מידי?

תודה

ממש פרסומת ל-Love Me.Co.Il

:)

• תוכן חדש...