Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח,

אתמול דפקו לי את האוטו בחניון, ומן הסתם לא השאירו פרטים :\

כתוצאה מהדפיקה יש לי עכשיו בכנף השמאלית של האוטו מעיכה קטנה, וכמה שריטות מעצבנות בצבע שחור.

הייתי היום בכמה מוסכים של פחחות וצבע, והינה המחירים שנעו בין כולם:

- 700

- 600

- 350

- 250

אלו המחירים שהציעו לי מוסכים שונים.

המוסך האחרון שאני מתכוון ללכת אליו הוא "אוטו פיקס" בהרצליה שרפי לין המליץ לי עליו.

בכל המוסכים אמרו לי שאני צריך לצבוע את כל הכנף, וכולם הבטיחו שלא יהיו הבדלי צבעים.

מה אתם חושבים על המעיכה, והאם "אוטו פיקס" יגבה מחיר מעל 700 שקל על תיקון מהסוג הזה?

אולי יש כאן אנשים שתיקנו מעיכה בכנף, ויכולים לכתוב את העלות וכ'ו..

תודה לכולם, וחג שמח.

הינה כמה תמונות:

nmz22mngg5nn.jpgtdjzandwl2cz.jpg

פורסם
קשה להגיע עם הצבע שלך למצב בו לא יהיו הבדלי צבעים.

גם אני חשבתי כמוך, ואני עדיין חושב אותו דבר.. אבל כולם אמרו לי שלא יהיו הבדלי צבע, הם לוקחים את מס' הצבע של הרכב,

וזהו יש להם את הצבע, לפי מה שהצלחתי להבין.

המעיכה בכלל לא מטרידה אותי, רק הצבע =[

פורסם

הייתי ממליץ גם לקפוץ לאבי בר בראשל"צ, לשמוע חוות דעת והצעת מחיר.

אם התיקון לא מושלם אצלו (וזה לא קורה) - הוא יצבע לך שוב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
גם אני חשבתי כמוך, ואני עדיין חושב אותו דבר.. אבל כולם אמרו לי שלא יהיו הבדלי צבע, הם לוקחים את מס' הצבע של הרכב,

וזהו יש להם את הצבע, לפי מה שהצלחתי להבין.

המעיכה בכלל לא מטרידה אותי, רק הצבע =[

זה אכן ככה.

אבל הצבע שלך ספציפית הוא מאוד בעייתי.

תנסה את אוטופיקס, הם טובים.

גם אבי בר.

גם מרום טל שנמצא ליד אבי בר.

יש אנשים מקצועיים.

סתם לקטע, יש פחחיה שנמצאת ליד המוסך שאני מטפל בו ברכב.

וכיוון שאני נמצא ליד הרכב בזמן הטיפול, יוצא לי להעביר הרבה זמן לידה ולראות עבודות.

באים אליו המון אנשים.

גם רכבים לא מעט מפוארים ויקרים, גם רכבים חדשים ורגילים - מלא אנשים.

גם הרבה לקוחות חוזרים שמכירים אותו ואומרים לו: זוכר שעשינו פעם שעברה ככה וזוכר ככה...

הוא תמיד מפוצץ לקוחות.

פעם אחת לא ראיתי שמה תיקון שיצא נורמלי.

נראה לי אין לו קודים.

יש לו גוונים.

יש לו לבן אחד.

כסף אחד.

שחור אחד.

וכו'.

עיוור יכול לשים לב להבדלי גוונים של הרכב אחרי שהוא יוצא מפחחות.

משהו מחריד.

אני לדוגמא חרא של לקוח בקטע של הפחחות.

מחפש מילימטרית מה לא בסדר. בלתי אפשרי לספק אותי כמעט. תמיד אני ייצא מבואס.

פורסם

לדעתי, 'אוטו פיקס' מעולים בתיקונים יבשים (ללא צבע). אם הם יכולים לעשות תיקון יבש אז זו האופציה המועדפת.

אם יש צורך בצביעה, אז אין להם שום יתרון על פחח מקצועי אחר.

פורסם
לדעתי, 'אוטו פיקס' מעולים בתיקונים יבשים (ללא צבע). אם הם יכולים לעשות תיקון יבש אז זו האופציה המועדפת.

אם יש צורך בצביעה, אז אין להם שום יתרון על פחח מקצועי אחר.

עכשיו קצת סיבכת אותי, עד עכשיו דיברו עליהם בקטע של הפחחות בלבד?

את המעיכה כל מוסך יכול לתקן בקלות, הבנתי שזאת מעיכה ממש קלה לתיקון. יותר מטריד אותי העיניין של הצביעה.

וראשל"צ די רחוק לי, אני גר באזור השרון, אבל תודה בכל מקרה.

פורסם
קשה להגיע עם הצבע שלך למצב בו לא יהיו הבדלי צבעים.

הצבע הזה מעט בעיתיי, אצלי ברכב יש צבע הרבה יותר בעייתי, אדום יין, עם פנינה בפנים, משנה גוונים בשמש גוון תפוז, מזווית אחרת אדום מאחרת בורדו.

במוסף אחד שהייתי פעמיים צבעו ולא הצליחו להגיע לצבע.

הלכתי לאדם מקצועי, שילמתי יותר והגיעו לדיוק של 100 אחוז.

פורסם
הצבע הזה מעט בעיתיי, אצלי ברכב יש צבע הרבה יותר בעייתי, אדום יין, עם פנינה בפנים, משנה גוונים בשמש גוון תפוז, מזווית אחרת אדום מאחרת בורדו.

במוסף אחד שהייתי פעמיים צבעו ולא הצליחו להגיע לצבע.

הלכתי לאדם מקצועי, שילמתי יותר והגיעו לדיוק של 100 אחוז.

תן שם של המקצועי, שכולם ידעו.

STI 2004

פורסם
עכשיו קצת סיבכת אותי, עד עכשיו דיברו עליהם בקטע של הפחחות בלבד?

את המעיכה כל מוסך יכול לתקן בקלות, הבנתי שזאת מעיכה ממש קלה לתיקון. יותר מטריד אותי העיניין של הצביעה.

וראשל"צ די רחוק לי, אני גר באזור השרון, אבל תודה בכל מקרה.

אוטופיקס הם מוסך פחחות מצויין.

הם יכולים לעשות לך פחחות + צבע ברמה גבוה.

אבל להבדיל משאר המקומות, יש להם כל מיני פטנטים בהם הם יכולים לתקן את המכה בלי להשתמש בחומר פחחים - וככה לא תצטרך צביעה מחדש.

לדעתי? המכה שלך חייבת פחחות + צבע.

אבל לך תדע.

אם אתה מהשרון סע לאוטופיקס, הרצליה פיתוח ותראה מה יש לו להגיד.

כמובן לא לשכוח לעדכן.

פורסם

באוטופיקס היה פעם פחח אומן שידע להבליט מכות ולתקן אותן בלי לצבוע שום דבר.

הוא יצר להם שם מעולה ונפלא בעיקר אחרי תופעת הברד שהייתה בזמנו לפני כמה שנים.

מאז - הוא עזב והמוניטין נשאר.

היום, הם מוסך פחחות רגיל, לא יותר טוב מכל מקום אחר, וממה שראיתי (עבודות צביעה של חברים קרובים) גם להם יש פאשלות.

מעבר לזה, לא אהבתי את היחס של דניאליס, מנהל המוסך שם.

ולדעתי, בנאדם שלא מתייחס אלייך יפה - לא יתייחס גם לרכב שלך יפה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אבל להבדיל משאר המקומות, יש להם כל מיני פטנטים בהם הם יכולים לתקן את המכה בלי להשתמש בחומר פחחים - וככה לא תצטרך צביעה מחדש.

לזה בדיוק התכוונתי, העניין הוא שאם חייבים לצבוע - אז אין לאוטו פיקס שום יתרון על פחח מקצועי אחר.

אני יכול להעיד:

ב- 29.10.04 ירד ברד בגודל של כדורי טניס באיזור מגורי, האודי שלי (דאז) הפכה לתבנית ביצים...

כדי לקבל מושג על גודל הנזק, שמאי אישר לי מכסה מנוע חדש, על הפגיעות בגג אושרה ירידת ערך של 10%.

אחרי טיפול של שבוע ב'אוטו פיקס' (אצל האומן שעזב או אומן אחר), הרכב חזר בלי שום זכר לאירוע, הצבע המקורי נשמר, מכסה המנוע יושר בלי שנותר עליו שום סימן שנראה לעין, הגג תוקן בצורה מושלמת.

במכירה הרכב עבר בדיקה בלי שמכון הבדיקה זיהה משהו מהארוע, הקונה יודע על העניין רק כי סיפרתי לו על כך, אף איש מקצוע לא הבחין בתיקון.

פורסם

היום, הם מוסך פחחות רגיל, לא יותר טוב מכל מקום אחר, וממה שראיתי (עבודות צביעה של חברים קרובים) גם להם יש פאשלות.

מעבר לזה, לא אהבתי את היחס של דניאליס, מנהל המוסך שם.

ולדעתי, בנאדם שלא מתייחס אלייך יפה - לא יתייחס גם לרכב שלך יפה.

עד עכשיו שמעתי רק מחמאות על הבנאדם הזה, אמין, נחמד וכ'ו.. יש לך ניסיון אישי איתו?

מחר על הבוקר אני נוסע לאוטו פיקס בהרצליה, נראה מה יגידו לי.. אחרי שאני אחזור אני אעדכן.

הייתי היום בלפחות חמישה מוסכים של פחחות, ואני חייב לציין שדווקא זה שרצה לקחת על התיקון 250 שקל,

השאיר לי חיוך קטן על הפנים, הוא אמר לי שבדר"כ הוא לוקח יותר אבל בגלל שאני "ילד" (חודש אחרי צבא זה ילד?) הוא יעשה לי הנחה.

חוץ מזה, הוא הראה לי את המחשב שמקלידים בו את הקוד של הצבע, ואת הפחיות צבע שנראות האמת די מיוחדות ולא רגילות.

המוסכים האחרים נתנו יחס נורמלי, חוץ מאחד שעשה לי טובה שדיבר איתי.

פורסם

בקשר להבדלי צבעים - זה ממש ממש תלוי בצבע הרכב ובמצבו (כמה הוא דהוי).

יש מצבים בהם זה אפשרי להתאים בדיוק, יש כאלו בהם זה קשה מאוד ויש כאלו בהם זה בלתי אפשרי.

אני עברתי עם הרכב שלי בין הרבה (הרבה) פחחיות (גם אלו שהומלצו פה) ובכולן, ללא יוצא מן הכלל, אמרו לי שאין סיכוי שהצבע יראה אותו הדבר, כלומר שבטוח יהיה איזשהו הבדל בצבע.

די הופתעתי, כי ציפיתי להרבה הבטחות בנוסח "בטח יהיה בסדר אחשלי" אבל זה רק אומר שהמליצו לי על פחחים רציניים ולא סתם חאפרים שמפזרים הבטחות.

שורה תחתונה - אם פחח רציני שאתה סומך עליו (או שהמליצו עליו אנשים שאתה סומך עליהם) אומר לך שיהיה הבדל - תשלים עם זה ואל תחפש את החאפר שיגיד לך שהוא יכול לצבוע כך שלא יהיה הבדל. אחרת סתם תתאכזב בסוף.

גם כך תוך תקופה מה, כשהצבע ידהה, ההבדל ילך ויעלם.

• תוכן חדש...