Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני בסה"כ בחור בן 18(עוד מעט) ואת האמת מעונין בלקנות פיג'ו GTI

מצאתי אחד מודל 89 מנוע TU קרבורטור והרכב האמת מצבו בסדר

עכשיו האם כדאי לקנות ולהחזיק אותו כזה או שזה דומה לכל ה GTI האחר??

אני אשמח לקבל תגובות מכולם

תודה..

פורסם

תקשיב טוב ידידי - זו לא GTI - בטח לא המנוע!!!

ב 205GTI 1.6 או 1.9 הולך אותו מנוע XU ולא TU (בגדול זה אותו מנוע ואותו ראש - רק הפנים שונה - קאמשאפט, קרנק, בוכנות וכו. - אפילו קוטר הבוכנה והצילינדר זהה - רק המהלך שונה). שניהם באים עם הזרקה רב נקודתית של "בוש".

הרכב הזה כנראה איזו קומבינה...

GTI אמיתית - הוא לא!

אלון

פורסם

נראה לי זאת הפעם השניה ששואלים לגבי הרכב הספציפי בפורום.

דיברתי עם הבעלים לפני כמה זמן ודווקא הרכב נשמע טוב.

המנוע אמור להיות אמין יותר מהמקורי שהיה לו!

בכללי, אחד שיש לו נסיון עם רכב ספורטיבי של סוף שנות ה 80 הייתי אומר לך עזוב זה לא בשבילך!

תעלה קצת בשנים, תבדוק 106 ועם מספיק סבלנות אולי תמצא XSI שמורה במחיר טוב, הייתי ממליץ גם על ה XS כמובן שאתה בטח רוצה 2 דלתות וזה גם אפשרי למצוא.

בתור נער אני לא מאמין שתשמח לבלות הרבה במוסך ולשפוך את כל הכסף על הרכב. תחשוב גם שעוד מעט הרכב בן 20 ז''א 2 טסטים בשנה (האגרה מתחלקת בין הטסטים אבל בכל זאת הכאב ראש).

זאת דעתי בכל מקרה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
.....

המנוע אמור להיות אמין יותר מהמקורי שהיה לו!

.....

עמית.

אמין יותר? לא יודע..

חלש הרבה יותר - בודאות!

205GTI1.6 מנוע XU הזרקה רב נקודתית - במקור 115 כ"ס (שנת 87 ומעלה).

מנוע שתול TU 1.6 - בוודאי מקביל ל 306 + קרבורטור (שלא יכול לעשות טוב - רק רע) - במקרה הטוב 90 כ"ס במקור.

הייתי בודק טוב טוב את האישורים למנוע ואם זה אכן בכלל GTI מקורית (רישיונות וניירת) ולא איזו 205XR בעלת 3 דלתות מושתלת סמלים.

אלון

פורסם

90 כ"ס הצליחו להפיק בפיג'ו ממנוע TU 1400 עם קרבורטור (ע"ע 205GT).

אני מאמין שממנוע דומה בנפח 1600 אפשר להפיק קצת יותר מ90 כ"ס (במקור). עם קצת שיפורים בוודאי אפשר לעלות מעל 90 כ"ס ולאזור ה100 כ"ס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...