Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גל הינע (PTO ביציאה מגיר של משאית) באורך של כ80 ס"מ שמסתובב כל הזמן ומעביר כוח של כ30 קג"מ למשאבה הידראולית. אני רוצה שיהיה במרכזו ניתוק שיפוקד בצורה חשמלית או פניאומטית. יש לי מקור אוויר של 12 באר.

צריך לשים לב שמדובר בגל הינע שמסתובב כל הזמן, ולכן לא ניתן לשלב בעזרת שרוול על שיניים זחיחות וכדומה, אלא צריך מכלול עם אמצעי חיכוך כלשהו, כגון מצמד אוטומוטיבי.

עלות הניתוק המדובר צריכה להיות עד כ10000 ש"ח, כולל הכול, ומדובר בכמה עשרות פרויקטים כאלה בשנה, אז השאיפה היא למוצר (חדש, לא מפירוקיות) שקרוב למוצר מדף ככל האפשר, ולא כזה שיצריך עבודות אינטנסיביות של עיבוד שבבי, מסגרות וכו'. עבודות כאלה אפשריות, בהחלט, אבל במידה.

רעיונות?

פורסם

קיימות בתעשיה מערכות פלניטריות להעברת כוח/שינוע , איתן ניתן להשתמש להעברת מומנטים סיבוביים עם הפשרות להפרדה וחיבור תנועה תוך כדי סיבובי של הגלים .

תכנס לדפי זהב/אינטרנט וחפש אמצעי שינוע /העברת כוח פלאניטריים .

בהצלחה חבר !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אם אני לא טועה (תשובה וודאית אתן מחר), אז בגיליוטינות חשמליות לחיתוך פחים ובמכופפות פחים יש קלאץ חשמלי שבעת לחיצה על הפדל מחבר את המנוע המסתובב קבוע לגל אקסצנטרי שנותן את תנועת החיתוך של המספריים.

הבעיה שזה תלת פאזי 380 וולט בד"כ...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...