Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסביר את עצמי :)

אני צריך מקום באיזור ספרד (כולל האיים הקנרים, איביזה וכו') , מקום שיש בו חופים כמו בסרטים (חול לבן, מים צלולים תכלת וכו') , הבנתי שב TENERIFE באיים הקנריים יש, אבל אני לא ממש מכיר ולא ממש יודע ..

האם יש מישהו שהיה בספרד ויודע על מקום מדהים ואולי גם על הדרך מלון טוב? עד 800-850 יורו ל 2 אנשים כולל טיסה ממלאגה (טיסה בתוך ספרד) באיזור התאריכים 20-30 ביוני (אין מועד קבוע עדיין)

אשמח לכל שם של מלון ואיזור. תודה רבה.

פורסם

אתה בכוונה מחפש להתרחק מאיזור הCOSTA DEL SOL או שלא?

כי אם לא - אז יש חופים מדהימים גם שם :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בטנריף החוף ים געשי, אין שם חול לבן (כמו שאתה יכול לראות בתמונה), לפחות לא באיזורים שאני טיילתי (וטיילנו בכמעט כל האי).

אני באופן אישי לא ממש נהנתי שם, לא מקום לצעירים, אבל ההורים שלי טסים לשם פעמיים בשנה משום מה (הם פשוט חולים על ספרד).

אם אתה מחפש מקום אסתטי ויפה אז זה יכול להיות בשבילך.

מלון מומלץ שם זה hotel valle mar.

אם יש לך עוד שאלות על המקום תשאל ואני אשתדל לענות.

TF.jpg

פורסם

FANCY ב800 יורו לכמה זמן? לילה?

מה גם שיוני זה בערך שיא העונה. כל המליונרים הבריטיים, שמשלמים בליש"טים, מגיעים לספרד לנופש שלהם.

הם גם קובעים תאריכים לחופשים שנה מראש, לא חודשיים. ככה שרוב המקומות הבאמת FANCY יהיו תפוסים.

איביזה היא אי יחסית קטן עם המון המון המון מועדונים שמכילים בעיקר צעירים ממדינות מערב אירופה בגילאי 18 עד 30, ועוד כמה מבוגרים (אפילו בני 50+) בעלי רוח צעירה.

הם באים בעיקר להתפרק ולחגוג מסביב לשעון. ככה שאם מה שאתה מחפש זה מקום שקט להרגע, איביזה היא ממש לא זה.

טנריף, הוא אחד משרשרת האיים הקנריים. אחד הגדולים אם לא ההכי גדול. והוא מוקד תיירות ענק.

אין לי מושג לגבי מחירים, אבל אני בטוח שבאיים הקטנים יותר יהיה יותר חול לבן-מים כחולים ופחות תיירים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מחיפוש שערכתי מצאתי כמה מקומות לא רעים, סביב המחירים של 800 יורו

אני לא מחפש פנסי ברמה של מלון מיליון כוכבים .. גם 3 יספיקו. פנסי הכוונה לחוף ים שנראה כאילו מסרט .. ודברים שאתם יודעים ... אין בארץ :)

האם יש מקומות אחרים שיכנסו לתקציב? (אני טס מספרד)

• תוכן חדש...