Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משקל אוטו הזה כ-1000-1050ק"ג.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה מחפש מספר מדוייק?

אני יודע שהמשקל של אלמרה דור ראשון הוא 1050, הסאני מעט פחות. אבל אם אתה רוצה מספר מדוייק - אתה צריך דגם מדוייק, כי יש הבדל במשקל בין אוטו' וידני למשל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הקישור שהבאת הוא לא של הסאני שנמכרה בארץ. גם המנוע הוא לא המנוע הנכון.

נכון שזה לא הסאני שנמכרה בארץ אבל כן המנוע הנכון. GA16D הוא המנוע המוזרק שהתגלגל גם לאלמרה דור 1.

יש לך קישור יותר טוב להציע?

לפי johnDoe86 טעיתי ב-15 ק"ג :oops:

:turn-l:
פורסם
עדיין לא לא מצאתי משקל עצמי, אבל

curb weight שזה משקל כולל

שזה כולל דלק ונוסעים, הוא 1050.

למשל פה:

http://english.auto.vl.ru/catalog/nissan/sunny/1992_1/21013/

דלק ונוסעים זה משהו כמו 400-500 ק"ג אז אתה מדבר על רכב במשקל של 500-600 ק"ג? אין מצב.

לעניות דעתי, יש לך (או לאתר המקושר) טעות במונח ומדובר במשקל עצמי. המשקל שהבאת הוא אכן סדר הגודל המקובל למשקל עצמי למכוניות משפחתיות מהעשור הקודם.

פורסם

אני מסכים איתך שזה נשמע מעט, רק שראיתי אותו מינוח ונתונים בכמה מקומות.

Curb weight

Curb (kerb) weight is the total weight of a vehicle with standard equipment, all necessary operating consumables (such as motor oil and coolant), a full tank of fuel, and not loaded with either passengers or cargo.

יתכן שב"יפנית" מדובר במשקל "רטוב" - רכב כולל כל הנוזלים, ללא נוסעים. לצערי לא מצאתי משקל נטו. יש לי ספר טיפולים

מקורי של היצרן, ומופיעות בו כל המידות, מלבד המשקל.

:turn-l:
  • תוכן חדש...