Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני עדיין מתעקש שבכלבים לכל דבר יש פיתרון שהוא לא מסירה.

גם כלב תוקפני אפשר "לתקן" וזה על סמך ניסיון עם כמה כלבים של עוקץ שיצאו לפנסיה ובהתחלה תקפו את כולם (כי זה היה תפקידם בעוקץ) ועם הזמן הכלבים הורגלו לאנשים וחיו בשלום עם הסביבה.

הכלב הקודם שלי עבר אילוף כמה פעמים ולא עזר כלום הוא היה בשלו, היום אני יותר חכם ומבין שהמאלפים שלקחתי אליהם את הכלב היו כישלון ולכן לא היתה התקדמות עם הכלב. אתה יכול להשליך את זה על הכלב שלך.

כן ולא.

כלב אולי תמיד אפשר לשנות, אבל צריך גם את האדם המתאים כבעלים. לא כל אחד יכול להסתדר עם כל כלב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טוב, אני מודה לכול מי שנתן את דעתו.

על פניו זה לא נראה שלכלב יש חרדת נטישה - אני מכיר כלבים וכול חיי היה לי כלב, ורק בתקופה האחרונה כשעזבתי את בית הוריי ועברתי לדירה שכורה אני לא מגדל שום חיה.

זה נראה שהכלב פשוט משועמם כול היום בין ארבע קירות. הדירה לא גדולה מדי - דירת 3 חדרים לא גדולים במיוחד.

ישנם שעות שבאמת יש שקט והוא לא עושה רעש, אבל הרושם שלי הוא שהכלב יושב כול היום עם הראש בתוך החלון של הסלון ופשוט נובח על העלים כשהם נושרים מהעץ - שלא נדבר על מה שקורה לו כאשר עובר איזה חתול או כלב רחוב אחר...

בנוגע ללדבר איתם? נראה לי בזבוז זמן של ממש - הרי מי מביניכם באמת היה מוותר על חיית המחמד שלו רק בגלל שאיזה כמה שכנים מתלוננים על רעש?

מה שכן חשבתי זה אולי כן לרדת ולדבר איתם ולהסביר להם שע"פ כול הסימנים - הכלב שלהם פשוט סובל! אולי זה ישנה משהו בגישה שלהם כלפיו.

אני חושב על זה וזה ממש אבסורד - כביכול אנשים שאוהבים חיות ומגדלים חיה אבל לא שמים לב שהם בעצם מזניחים אותה! איזה מין דבר זה לייבש כלב מ- 08:00 09:00 בבוקר עד הערב בין ארבע קירות?? תגידו מה שתגידו זו לדעתי התעללות! אם הכלב חי בבית פרטי עם גינה ומרחב וכו', זה סיפור אחר.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

כשאתה מדבר איתם על הבעיה של הכלב, תציע להם פיתרון בדמות אילוף נקודתי לבעיה הספציפית של הכלב. זה לא יעלה הרבה, אבל זה יקנה להם הרבה שקט מצד השכנים (שמתלוננים כי הכלב בעייתי והשכנים גם צודקים)

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...