Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם...

יש לי בבניין זוג חברים (או שהם נשואים טריים - לא יודע) צעירים שגרים באחת הדירות ומגדלים כלב. הוא לא הכלב היחידי שגדל בבניין אבל הוא היחידי שמפריע!

הזוג הזה לא בבית ברוב שעות היום (יוצאים בבוקר מוקדם ללימודים/עבודה) וחוזרים רק בשעות הערב.

בכול שעות היום (וזה מתחיל ממש ממוקדם בבוקר) הכלב סגור בתוך הדירה ולא מפסיק להשתולל ולנבוח!! אני מדבר איתכם על שעות רצופות שהוא נובח ונובח ונובח!! לא מיילל או סתם מתנהם - אלא נובח בקולי קולות!!

זה מטרד נוראי! החלונות בדירה שלהם פתוחים ופשוט כול הבניין סובל מהרעש הזה!

מצד אחד זה ומצד שני גם מסכן הכלב - הוא סגור בדירה הזו לבד, כול היום כול יום! עד שהם חוזרים בערב הביתה.

רציתי לדעת אם יש למי להתלונן? ברור שאפשר לדבר עם הבעלים שלו, אבל מה הסיכויים שהם פתאום יוציאו את הכלב מהחיים שלהם רק בגלל שהוא מפריע לשכנים. האם יש איזה חוק או משהו בסגנון הזה שיכול להשפיע ולשנות משהו?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

להוציא את הכלב מהחיים שלהם זה לא הפתרון היחיד.

הכלב כנראה סובל מחרדת נטישה, הרבה כלבים סובלים מכך והבעלים פשוט לא יודעים מה לעשות.

גש ותדבר איתם, תסביר להם שהכלב מפריע מאוד כשהוא כל היום נובח ותייעץ להם לקחת מאלף מקצועי לכלב ע"מ שיחנך אותו.

הכלבה שלי בזמנו סבלה מאוד מחרדת נטישה, אחרי שעברה חינוך ואילוף ממאלף מקצועי, התופעה נעלמה כלא הייתה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

לא רק הכלבה, גם החברה. הבנתי שאחרי 2 סטירות העיניין ניפתר :wink:

לא בטוח שחינוך יעזור, במידה וזהו גזע מאוד אנרגטי אין יותר מידי מה לעשות וחובה למסור את הכלב לבית חם שייתן לו את התנאים המגיעים לו.

נ.ב- י'מעפן, שים תמונה של הרכב הנוכחי שלך בסימלון שכולנו נהנה...

פורסם

הי,

קודם כל, ניתן להתלונן נגדם על רקע של מטרד.

דבר שני- נסה לפנות אליהם ולדבר עמם בטרם אתה פונה לרשויות- יכול להיות שהכלב עדין גור ובמשך הזמן הוא ירגע- כך היה גם עם הכלב שלי.

דבר שלישי- למרות שאני יודע שרבים מביננו לא ישמחו לשמוע על הפתרון הזה- יש דבר שנקרא קולר נביחות, כשהחיישן מזהה דיציבל גבוה הוא שולח "זץ" חשמלי לצואר של הכלב-פתרון מושלם לבעיה במחיר של פגיעה פיזית בכלב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא בטוח שחינוך יעזור, במידה וזהו גזע מאוד אנרגטי אין יותר מידי מה לעשות וחובה למסור את הכלב לבית חם שייתן לו את התנאים המגיעים לו.

אתה מסתבך עם החברה שלי, לא איתי. :lol:

בקשר לנ.ב. אני לא מבין מה אתה רוצה, הרכבים זהים לחלוטין, לבנות עם 3 דלתות, 4 גלגלים ואפילו (!!!) 2 פנסים, למה להחליף את הסמלון? :roll:

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

כל בעיה אצל כלבים ניתן לפתור בלי למסור את הכלב.

חרדת נטישה אצל כלבים זאת תופעה די נפוצה שאו שהיא נעלמת עם הזמן כשהגור גודל, או בעזרת מאלף שיכול לתת כל מיני פתרונות.

אם הכלב כבר בוגר כמובן שחובה מאלף לעניין. יש המון כלבים בוגרים עם חרדת נטישה בגלל המון סיבות ואת זה ניתן לראות אצל כלבים שעברו בהמון בתים ובכלל אצל כלבים נטושים וצער בעלי חיים.

אגב, אם אתה נמצא בבית בחלק מהיום, אתה יכול להציע את עצמך בתור דוגיסיטר לכלב שלהם, גם אתה תקבל כמה שקלים וגם הכלב יהיה מאושר יותר :)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, אין לנו עוד פרטים כגון גודל הדירה, גזע הכלב, כמה פעמים יוצאים איתו ביום ולכמה זמן וכו'.

לא כל בעייה של כלב אפשר לפתור.

את אחד מהכלבים הקודמים שלי נאלצתי למסור לשמירה בגלל שהוא היה תוקפני מטיבעו ולא עזר שום אילוף וגם אחרי 2 איבחונים שונים של פסיכולוגים לכלבים הדעה הייתה שאין מה לעשות.

אתה לא יודע האם לכלב יש חרדת נטישה (מה שכמובן אני לא שולל) ואז יש סיכוי טוב שאפשר לטפל או שאין מה לעשות בנידון וגם הרבה טיולים לדוגמא לא יעזרו.

פורסם

אצלנו בכל קומה יש כלב,

ומשום מה, רק בקומה ראשונה, הכלב מתנהג כמו חייל בחברות גנגסטרים,

כל אחד שעולה/יורד במדרגות, זוכה לנביחות מהכלב הזה.

גם הכלב הקודם שלו היה ככה,

מצד שני, גם השכן הזה מתנהג כמו כלב, אז אין על מה להלין,

תשים מכתב אנונימי בתור "חבורת דיירים בבנין" ותתלונן על הכלב.

----

פורסם

או לחילופין

שינהל נביחה בארבע עינים עם הכלב אני משוכנעת שזה פתרון לא פחות מוצלח

אירית

פורסם
תומר, אין לנו עוד פרטים כגון גודל הדירה, גזע הכלב, כמה פעמים יוצאים איתו ביום ולכמה זמן וכו'.

לא כל בעייה של כלב אפשר לפתור.

את אחד מהכלבים הקודמים שלי נאלצתי למסור לשמירה בגלל שהוא היה תוקפני מטיבעו ולא עזר שום אילוף וגם אחרי 2 איבחונים שונים של פסיכולוגים לכלבים הדעה הייתה שאין מה לעשות.

אתה לא יודע האם לכלב יש חרדת נטישה (מה שכמובן אני לא שולל) ואז יש סיכוי טוב שאפשר לטפל או שאין מה לעשות בנידון וגם הרבה טיולים לדוגמא לא יעזרו.

אני עדיין מתעקש שבכלבים לכל דבר יש פיתרון שהוא לא מסירה.

גם כלב תוקפני אפשר "לתקן" וזה על סמך ניסיון עם כמה כלבים של עוקץ שיצאו לפנסיה ובהתחלה תקפו את כולם (כי זה היה תפקידם בעוקץ) ועם הזמן הכלבים הורגלו לאנשים וחיו בשלום עם הסביבה.

הכלב הקודם שלי עבר אילוף כמה פעמים ולא עזר כלום הוא היה בשלו, היום אני יותר חכם ומבין שהמאלפים שלקחתי אליהם את הכלב היו כישלון ולכן לא היתה התקדמות עם הכלב. אתה יכול להשליך את זה על הכלב שלך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר, אתה לא חייב להסכים איתי אבל זה לא אומר שאתה צודק :wink:

הכלב עבר אצל 3 מאלפים, בינהם 2 בעלי שם מהטובים בארץ ובעלי המון המלצות וניסיון מעשי באילוף כלבים תוקפניים.

כמו כן הכלב היה ב2 איבחונים פסיכולוגים וכל חמשת בעלי המקצוע היו בדעה נחרצת שאין מה לעשות לצערי.

בכל מקרה אנחנו טוחנים מים ועד שלא נקבל עוד פרטים אין יותר מידי איך לעזור.

פורסם

קראתי במקום כלשהו שלא ניתן לעשות שום דבר נגד השכנים או כלבם.

במידה ומדובר רק בכלב אחד, תצטרך לסבול זאת, לצערך.

בקשר למסירה/לא מסירה. אני, אישית, מעדיף לדעת שהכלב נעול כל היום בבית, מאשר שהוא יסתובב ברחובות וחייו יהיו בסכנה.

פורסם

בסרטים הם תמיד זורקים אומצה עסיסית וזה כבר מעסיק את הכלב.

מה שלא תעשה, אל תכנס למלחמת נביחות עם הכלב, הוא רק יחקה אותך בחזרה. אני והכלב שלי יכולים לעשות מלחמת נשיפות אוויר קולניות במשך שעות.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
דבר שלישי- למרות שאני יודע שרבים מביננו לא ישמחו לשמוע על הפתרון הזה- יש דבר שנקרא קולר נביחות, כשהחיישן מזהה דיציבל גבוה הוא שולח "זץ" חשמלי לצואר של הכלב-פתרון מושלם לבעיה במחיר של פגיעה פיזית בכלב.

עידן

זה יכול להיות פגיעה מאוד רצינית התנהגותית.

שימוש בכלים כאלו או אחרים - רק כחלק מתוכנית אילוף בפיקוח של מאלף מקצועי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...