Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכניס ממש ימים קודם לטיפול "שמנים פילטרים פלאגים"

וזה לא טיפול 10 אלף..

מדובר בפונטו

הפחד שלי שהוא לא עבר ריקון של נוזל רדיאטור והוכנס הפארפלו

ואז לך תדע מה היה לפני.. (קריטי ברכב המדובר שיהיה אך ורק פארפלו )

ניתן לזהות במכון בדיקה מה היה לפני?

או אם יש נזקים או שהכל תקין ושימוש נכון מעתה בנוזל קירור לא יבטיח צרות בעתיד?

ולאחרונה קיבלתי המלצות להזמין 'ניידת בדיקה' שירות כזה של בדיקה לפני קניה עד הבית..

שווה עוגיה?

במידה ולא אשמח להמלצה למכון אמין באיזור פ"ת..

רב תודות!

פורסם

כמובן שאמליץ על מכון בדיקה שכולל ליפט ושאר ציוד לאיבחון מלא.

אכן מעורר חשד שממש לפני הקנייה עשו טיפול.

אני מנחש שמדובר בפונטו, ציין באיזה רכב מדובר. א זה פונטו, ממש לא חסרים אקזמפלרים בשוק וממליץ לחפש גם חלופות נוספות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי הרוב הכולל של התגובות שראיתי "ניידת הבדיקה" הזאת שווה לת*ת.

אי אפשר לעשות בדיקה רצינית עם ציוד שנכנס בטנדר ובלי להרים אפילו את האוטו על ליפט. אם אתה ממש נעול על האוטו, לך תעשה בדיקה. אני חושב שיבדקו לך את איזור הטיימינג ומשאבת המים ויראו אם יש סימנים של קורוזיה. בכל מקרה, מה שהולך בתוך מעברי המים בראש וברדיאטור אתה לא תוכל לדעת גם לאחר בדיקה ככה שתיקח את זה בערבון מוגבל.

פורסם

טוב קנייה בראש שקט זאת לא תהיה יש יותר מידי אי וודאות בעניין..

ולבחור שאמר שלא חסרים אקזמפלרים.. קרוב לחודשיים שאני מחפש יום יום כל כמה שעות ..

פורסם

עד עכשיו זה בגדר תעלומה על איזה אוטו אנחנו בכלל מדברים. אני חשבתי זאת פונטו, אבל אולי זה אוטו אחר שהוא נדיר יותר.

בקשר של אי וודאות, קניית אוטו זה רולטה רוסית, ככל שאוטו חדש יותר יש פחות כדורים בתוף, אבל לפחות אחד יש תמיד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...