Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה אני צריך שתרגיעו אותי החלפתי היום פלאגים לרכב שלי לבד אני יסביר פה איך עשיתי את זה ומי שיודע בבקשה שירגיע אותי שהחלפתי נכון...

אז ככה פתחתי תפלאג הישן הוצאתי אותו הלבשתי תחדש על הרצ'ט ובעזרת היד הכנסתי תפלאג לביתו החם וסובבתי עד שלא יכלתי לסובב יותר בעזרת כוח הזרוע ואז חיברתי תרצ'ט וחיזקתי כזה ממש עד שלא יכלתי יותר אבל גם לא בכוח מטורף כזה ברגש חיזקתי לרמה שהרגשתי שזה ממש מוברג חזק עכשיו האם עשיתי בסדר או שאסור יותר מידי חזק או שאולי הברגתי חלש מידי??

יש לציין שכבר עשיתי סיבוב מאז והכל בסדר והרכב נוסע רגיל...

פורסם
אהלן חבר'ה אני צריך שתרגיעו אותי החלפתי היום פלאגים לרכב שלי לבד אני יסביר פה איך עשיתי את זה ומי שיודע בבקשה שירגיע אותי שהחלפתי נכון...

אז ככה פתחתי תפלאג הישן הוצאתי אותו הלבשתי תחדש על הרצ'ט ובעזרת היד הכנסתי תפלאג לביתו החם וסובבתי עד שלא יכלתי לסובב יותר בעזרת כוח הזרוע ואז חיברתי תרצ'ט וחיזקתי כזה ממש עד שלא יכלתי יותר אבל גם לא בכוח מטורף כזה ברגש חיזקתי לרמה שהרגשתי שזה ממש מוברג חזק עכשיו האם עשיתי בסדר או שאסור יותר מידי חזק או שאולי הברגתי חלש מידי??

יש לציין שכבר עשיתי סיבוב מאז והכל בסדר והרכב נוסע רגיל...

רחמים לעיניים!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

את התוצאה של מעשיך תדע בפעם הבאה שתחליף פלאגים.

אם תמצא חצי פלאג ביד וחצי בתוך המנוע - כנראה שסגרת חזק מדי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי עוד 6 אלף קילומטר אני יודיע אם הכל בסדר ושלא נשארתי עם פלאג ביד או שכן? מבולבלים ??? גם אנחנו...

• תוכן חדש...