Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפגו לדעתי הרבה יותר נוחה ומתנהגת מהגסטי, ללא ספק הייתי בוחר להישאר עם ה 106.

מה שכן - יש לה כבר 313 אלף קילומטר, ככה שלהצליח למכור אותה זה יהיה באמת פרוייקט.

פורסם

למה פרוייקט?

יוסי , קבל עכשיו אלפיה על ה-106 :twisted:

ודעתי: תישאר עם הג'אסטי. הרכב שלך כבר המון זמן ואתה מכיר אותו, יש לך מחסן חלפים עבורו, והוא עבר פחות התעללות מאשר ה-106 (בכ"ז, אשה נהגה עליו :? ).

ה-106 מציע לך דברים שעדיף שתקבל אותם בשדרוג משמעותי לרכב חדיש יותר. לא כדאי לוותר על יתרונות הג'אסטי עבור דברים אלו.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

עכשיו כשפרסמת את נתוני הרכבים, הייתי מעמיד את שניהם למכירה, ופשוט נפרד מזה שמצליח להימכר ראשון.

למכור את שני הרכבים עם הקילומטרז' שלהם (במיוחד הפיג'ו) - לא יהיה קל ויקח זמן רב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נוגד את העקרונות שלי, אבל הייתי הולך על הג'אסטי.

106 אחלה רכב, כיף לנהוג, נוח וזריז, אבל אתה בסך הכל רוצה אני מבין רכב שיישרת אותך נאמנה ויביא אותך מנקודה א' ל ב' במינימום מחיר = ג'אסטי.

חבל לוותר על האהבה שלך (ג'אסטי) בשביל 106 פשוטה ששוה אותו דבר ואולי אפילו פחות. לפי דעתי כמובן.

פורסם

אני גם הייתי משאיר את הג'אסטי,רק מהסיבה שגם ככה אתה הולך לקנות רכב יותר חדיש ויותר מהנה לנהיגה.

לגבי מה שכולם אומרים שזו "כולה 106 פשוטה", אל תשכחו שבפחות מ-2500 שקל אפשר להפוך אותה לרכב שמתנהג הרבה יותר טוב מה-GTI של אייל.

:wink:

אייל אל תיקח ברצינות,אמנם באמת בפחות מ-2500 שקל אפשר להסב כל 106 פשוטה לשילדה זהה לזו של ראלי,אבל אין על ה-GTI !!!

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...