Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום הנכבדים שלום!

אחרי חיפושים רבים, ובשעה טובה אולי מצאתי רכב. אני רוצה לבדוק אותו מחר בבוקר ולכן דחיפות העניין.

אם מישהו מכיר מכון טוב באיזור אנא תמליצו...

אני די דלוק על הרכב, אבל בעקבות המלצה של אנשי הפורום פה ביצעתי חיפוש בגוגל לפי מספר הטלפון של הבחור וקיבלתי הודעה נוספת של רכב אחר למכירה (ב- egoist.co.il ???) תמים או מסריח??? הבחור עצמו נשמע ממש נחמד דרך אגב, ממש לא כמו מוכר אחר עצבני שהתגלה לי כסוחר בעבר....

אם אני אקנה את הרכב אני מבטיח יותר פרטים ותמונות :-)

תודה, תודה, תודה

פורסם

יכול להיות שאדם מוכר שני רכבים בו זמנית, אבל ההסתברות שהוא סוחר גדולה מאוד.

אני מהמר על האפשרות שהוא סוחר(אגב,גם מתחת לסבא חביב יכול להתחבא זאב,סליחה, סוחר) .

בדקת רשיונות?הרכב רשום על שמו בלבד?האם בדקת ת.ז?כמה זמן הרכב ברשותו?האם הוא הזכיר שהוא מוכר רכב נוסף?

תראה, בעזרת שאלות פשוטות כאלה, אתה יכול לדעת אם האדם מולך הוא תמים או סוחר ערמומי.

בכול אופן, מחר תבדוק בשבע עיניים את כל הדברים האלה.

מכון ממולץ:מכון אלן, האופן 6 , א.ת חולון(אל תתפתה להצעות של המוכר בקשר למכון כזה או אחר).

שכחתי דבר נוסף, המנהלים אוהבים כותרות מאין אלה, צפה לאזהרה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...