Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר יקר, אם היית קורא את זה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557.

הייתה נחסכת השאלה: איזה אוטו, מה שנת יצור ודגם מנוע.

מעבר לזה לא תיארת את המצב בו התרכשה התחממות, כמה זמן זה נמשך וכו'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי קודם נסדק הבלוק ורק אחר כך הולך ראש מנוע .

אבל אל תסתבך ואל תחמיר את הבעייה גש למוסך שיבדקו לך .

יצאתי עמבה

פורסם

אתה מרגיש משהו לא בסדר? הרכב מניע?

איזה צינור, תחתון או עליון?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

צינור עליון.

אחרי שאני ואבא שלי קיצרנו את הצינור הסדוק (חתכנו את החתיכה הסדוקה )האוטו התניע אבל הראדיטור לא תפקד, אחרי 5 דקות התחמם המנוע.

וניסינו להתניע שוב והאוטו לא התניע . במקרה היה שם המוסכניק של השכנה שלי ועזר לנו בשניה !

הוא ישר שיחרר את האוויר בטרמוסטט והוסיף מיים!

ובקשר להתנעה הוא ניער את המכונית ואמר שנתפס הסטארטר. בשניה האוטו התניע ולא התחמם.

הוא רק אמר לבדוק אם אין מים בשמן , פתחנו את הפקק מילוי שמן והיה שם פשוט מים ירוקים ! (באסה)

היום אני ואבי עשינו סבב מוסכים ומוסך אחד ממש ממש הפחיד אותנו שבטוח צריך מנוע מיבוא.

בקיצור סגרתי לפני חצי שעה עם המוסכניק שעזר לי אתמול עם המכונית (אתמול הוא עזר הרבה ולא ביקש כלום בתמורה).

והוא כבר לקח את המכונית למוסך הביתי שלו והבטיח לי שאין סדק בבלוק מנוע.

הרושם הכללי שקיבלתי ממוסך אחד, שהם ממש להוטים להחליף את כל המנוע כבר התקשרו לברר מחירים מנועים והכל.

מה אתם אומרים על הסיפור ?

פורסם

מאד מוזר שיש מים ירוקים בפתח המילוי, נדמה לי שצביקה פיק רשם לך שזה יכול להיות מים שהגיעו לשם בתוך כל הבלאגן של ניקוז האוויר או שמישהו בטעות שפך לשם נוזל קירור.

בדרך כלל כשיש מים בשמן, אתה תראה מין חומר לבן חום שנראה כמו חומוס או טחינה.

עוד השערה שלי, אבל קח אותה בע"מ, יש סדק בראש, וכך חילחל נוזל ירוק אל פתח המילוי בצורה כזו שאתה רואה אותו ירוק ולא טחינה.

אבל עוד לא שמעתי על דבר כזה.

הרכב נוסע עכשיו? מה המכונאי אמר על התקלה? אטם ראש? ראש חדש? כמה הוא ביקש על התיקון?

אם הרכב מניע ונוסע ולא מתחמם ולא מאבד מים, הייתי מנסה להחליף שמן ולראות אם הנוזל חוזר לפתח המילוי.

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כבר קבלת המלצות בקשר להתחממות כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=199948

שוב ממליץ לפנות למוסך, לבדוק ולתקן במידה וצריך. אין לנו אפשרות דרך הפורום לאבחן האם יש סדקים במנוע. אם התחממות הייתה כרונית ו/או ארוכה, יכול להיות שיש סדק בראש או בבלוק או שראש מנוע התעוות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דיברתי כרגע עם המוסכניק העצמאי שלי, והוא אמר שהראש היה אכול והוא הולך עכשיו לחרט.

ובאותה הזדמנות גם ביקשנו ממנו שיחליף צינורות מיים כי הם כבר ישנים (העליון גמור לגמרי).

אני לא רוצה להיות הטמבל שחסך 300 שקל על צינורות ובסוף עוד חצי שנה האוטו יתחמם בעקבות התפוצצות צינור מים.

מורשה רצו נראה לי בסביבות ה200 ומשהו שקל עבור הצינור העליון (קנינו ב50 שקל תחליפי) ועל הצינור הארוך התחתון בין 400 ל500 שקל !!(תחליפי 170 ש"ח).

• תוכן חדש...