Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דו"ח ע"ס 750 ש"ח ו 8 נק' על מהירות, הרכב רשום על שם אבא שלי,

לאבא שלי אין רישיון וגם לא היה לו אף פעם אבל הרכב כבר 8 שנים רשום על שמו.

בדו"ח שהגיע רשום השם שלו כמקבל הדו"ח.

שאלתי היא כדלקהמן:

אם אני משלם את הקנס ו"שוכח" לציין שאני נהגתי, האם יש סיכוי שבמשרד הרישוי

יפספסו את זה שלאבא שלי אין רשיון או ההפך הוא הנכון והם יראו זאת במרמה

ויאשימו אותו שנהג ללא רישיון?

מה דעתכם?

תודה לעוזרים...

פורסם

תשלם את הדו'ח , הנקודות "יעלמו", אף אחד לא ירדוף אחריך עם נקודות כל עוד ולא קיבלתם הזמנה לדין.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מתעלק על השירשור על הדרך.

גם הרכב שלי לא על שמי, אלה על שם אחי ואין לו רישיון.

במקרה של עברה חמורה, מה יהיה פסק הדין?

נגיד כמו המקרה פה, הנקודות פשוט נעלמות? , מישהו יכול יותר להאיר על הדבר?

ממש פריצה בחוק :twisted:

פורסם

מדובר באחלה פירצה בחוק,

תלין על כך סבתי רבתי ז"ל,

שהיו על שמה כ-36 רכבים מודרניים,

היא הייתה אספנית, סקודה/פיאט/מאזדה/פולצפאגן כולן מודלים 2006 ומעלה :roll::roll::roll:

הדבר היחידי שעיצבן אותה זה כמות הדואר שהגיע אליה.

מצד שני, תמיד חשבתי שיש מגבלה במשרד הרישוי על כמות המכוניות שאדם אחד יכול להחזיק.

----

פורסם

רעיון מגניב.

השאלה מה קורה שהאדם שאין לו רשיון מחליט להוציא רשיון אחרי שקיבל דוחות בתקופה שלא היה רשיון?

שולה

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

את הפירצה הזאת (ולא פריצה כפי שמישהו כתב כאן) המחוקק מכיר היטב.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3520605,00.html

ככל שהתופעה תהיה נפוצה יותר גם אצל אנשים פרטיים, כך גם המחוקק ידאג לתרופות נגדה.

ואגב - 36 מכוניות שרשומות ע"ש סבתא ז"ל - אם בתוך כשנה לא תמציאו צו ירושה המורה למשרד הרישוי למחוק אותה מרישיון הרכב ולרשום את הרכב על שם אחר, לא תוכלו לחדש רישיון רכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

היא נפטרה לפני חודשיים,

לפני חודש וחצי כל הרכבים שונו לבעליים החדשים,

בוא נגיד שעוד פעם, הייתה מן הפתעה קטנה[36 גרוזינים], ולא נרשם העברת יד.

----

פורסם

אמיר

מה הקשר בין נושא השרשור לכתבה ב-YNET?

שם מדובר על הכפלת הקנסות לרכבי חברה/ליסינג פי ארבעה, כדי "לעודד" אותן להעביר את הדו"ח על שם הנהג, ואז הקנס יחזור לגודלו ה"טבעי".

כאן מדובר על רכב הרשום על שם הורה או סבא/סבתא שאין להם רשיון, והם אינם נוהגים ברכב.

וכאן הקנסות אינם מוכפלים ב-4.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

פיני,

הכתבה ממחישה מה עושה המחוקק כשיותר מידי נהגים חמקו מנקודות ב"גיבוי" של מנהלי החברות.

לרשום רכב ע"ש אדם ללא רישיון זאת אופציה לחמוק מנקודות.

יש נהגים שכשהם יודעים שדוחות מצלמה לא יוסיפו להם ניקוד, הם מרשים לעצמם להיות פחות רגישים להגבלות והחוקים שבדרך.

על זה כתבתי:

ככל שהתופעה תהיה נפוצה יותר גם אצל אנשים פרטיים, כך גם המחוקק ידאג לתרופות נגדה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...