Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם אפשרי לחבר הארד דיסק של מחשב נייד (2.5 אינץ') אל חיבור USB שנמצא בפיוניר?

האם המכשיר יזהה את ההארדיסק וזה יעבוד בלי בעיה?

מישהו ניסה לעשות את זה?

כמובן שההארד דיסק שהוא IDE (זה מה שיש לי כרגע) יהיה בתוך מארז חיצוני שיחובר למכשיר (ד"א לא מצאתי תשובות בחיפוש).

תודה.

פורסם

דבר ראשון, אתה צריך לחבר את ההארדיסק לחשמל איכשהו:)

דבר שני, אם יש כמות גדולה של שירים\תיקיות

יקח לזה עידנים להתעדכן.

אבל שווה לנסות:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

טעיתי, ההארד דיסק הוא 80GB עם חיבור SATA (של היטאצ'י)

קיבלתי אותו מחבר, השאלה זה אם כדאי לי להשקיע על מארז חיצוני ואם זה יתאים לי למכשיר.

ראיתי שמארז חיצוני עולה בסביבות 120 ש"ח אבל אני לא רוצה "להשקיע" לפני שאני יודע שזה יעבוד ...

פורסם

יש לי מכשיר כזה. נסה אותי בפרטי ואם אתה מהאזור לא אכפת לי לנסות לעזור. אני חיברתי IPOD וזה מוצלח מאד. לא הייתי מחבר דיסק חיצוני שאינו FLASH, הם גדולים, רגישים, בד"כ צריך לסדר להם חשמל ובגלל הנפח לא נוח לנווט בהם.

TSI | Alpine PDX-5 | Pioneer 7950UB | Rainbow Vanadium 3-WAY | iPod 160GB

פורסם

אני לא יודע אם זה יעבוד בגלל שזה לא כמו לחבר אייפוד כי אייפוד הוא גם נגן מוזיקה.

דבר שני הרדיסקים שלא מבוססים על פלאש הם מאוד עדינים ומספיק שהוא יפול לך פעם אחת

או שתעבור במפר במהירות גבוהה ההרדיסק יכול לשבוק חיים.

לגבי ההרדיסקים שלוקחים מתח מהUSB זה אומר שאתה צריך 2 כניסות USB, אחת לנתונים ואחת לחשמל, יש לך 2 כניסות?

נגיד ותסתדר איכשהו עם חשמל עדיין יש מצב שזה בכלל לא יעבוד לך. בקיצור אם אתה יכול לנסות בלי להוציא על זה כסף מיותר למה לא אבל לא שווה להשקיע בזה.

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

תודה על התגובות.

יש רק יציאת USB אחת למכשיר ואין אפשרות להשתמש במפצל כמובן ...

מצאתי בפורומים מחו"ל קצת יותר מידע, לפי מה שקראתי חלק מהארדיסקים יעבדו וחלק לא, לעיתים ידרש מתאם חיצוני בשביל החשמל מהמצית אבל זה לא כך בכל המקרים.

כמו שזה נראה כרגע, זה תלוי הרבה במתח של ההארדיסק + במהירות סיבוב שלו אבל לא מצאתי מידע גורף על נתון מסויים ...

אני עדיין מחפש, אם יש פה מישהו שעבר משהו כזה, אני אשמח לשמוע.

פורסם

אם אתה שואל אותי ,

תקנה אחד כזה -=-> לינק.

(אל תתייחס למחיר- הוא מחיר רישמי , בתכל'ס זה יהיה זול יותר)

ופה נגמר העניין - גם יפה , גם אופה .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

כל הארד דיסק שצורך פחות מ 500 מילי אמפר יעבוד. זה אומר כל FLASH, וגם חלק מההארד דיסקים בגודל 1.8 אינץ. לא 3.5" ולא רוב ה 2.5" (של לאפטופים או חיצוניים). זה ממידע מהחוברת של המכשיר ומסיבוב גדול בפורומים בחו"ל.

באופן כללי, ראה הודעה קודמת שלי

MCLM למה אתה מייעץ אם אתה לא מבין בזה?

TSI | Alpine PDX-5 | Pioneer 7950UB | Rainbow Vanadium 3-WAY | iPod 160GB

פורסם
מה הקשר בין לחבר הרדיסק לאוטו לבין מהירות הסלד של ההרדיסק?

הקשר זה הצריכה של החשמל, ככל שהמהירות גבוהה יותר ההארד דיסק צורך יותר חשמל

המכשיר עצמו מסוגל לספק 500ma ובד"כ זה לא מספיק

אני אצלם את ההארד דיסק בימים הקרובים ואעלה תמונה, אין לי מושג כמה ההארדיסק צורך ..

ד"א, לבחור שהציע זיכרון של סאנדיסק 16GB, זה עולה בסביבות ה 500 ש"ח

זה ממש לא משתלם, ב 350 ש"ח אפשר לקנות הארדיסק 120GB קטן עם מארז חיצוני של WD שכמעט בטוח יתאים למכשיר (בודקים לפני וסוגרים עניין).

פורסם

To help anyone doing research on which USB hard drive to buy, I have this combination and it works beautifully, with no additional power required:

Pioneer DEH-P7950UB

Apricorn Aegis Mini USB Hard Drive, 80Gb, 1.8"

I would imagine that as a rule, 1.8" drives will have a lot more success than 2.5" drives, as they need less power to spin.

Cheers!

Mike

לא מוכרים את הדיסק החיצוני הזה בארץ (בכל אופן לא ראיתי את זה)

אבל אם זה מעניין מישהו, לכוננים 1.8 אינץ' יש יותר סיכוי לעבוד

• תוכן חדש...