Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלנת שכר, איך פועלים???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כחודש+ עזבתי את מקום עבודתי הקודם (סדנת שיפורים מאוד מוכרת באיזור המרכז ר"ג)

סיבת העזיבה היתה לא צפוייה, ומיידית.

מאז(23.2) ועד היום, כל יום אני מתקשר ל"בוס" ולמזכירה לברר מה קורה עם המשכורת. וכל כמה ימים הוא משנה את התירוץ ו"מורח" אותי עוד קצת...

בימים הראשונים שהתקשרתי הוא אמר שאין את פירוט השעות שלי (אחרי ולפני ששלחתי לו את שעות העבודה בפקס כמה פעמים)

לאחר מכן הוא תירץ שהסדנא עסוקה בכמה פרוייקטים רציניים ושרק עוד כמה ימים הוא יוכל לטפל בזה.(הסכמתי)

בשבועיים האחרונים התירוץ הוא "לא יצא לי לדבר עם הרואה חשבון"....

ובכן.... נמאס לי...

מאד...

כ"כ נמאס שבא לי לפרסם את שמו שכולם יידעו.

מה לעשות?

קו---------------------------------------

פורסם

אני בעבר הדרכתי בזמן החופש הגדול בקייטנה באור יהודה.

הועסקתי על ידי המתנ"ס העירוני, באותה תקופה הייתה בעיית תקציב לעיריה ומשכורות לא שולמו לעובדים.

אני בתור עובדת זמנית במקום פניתי ישירות לבית משפט לתביעות קטנות שברחוב שוקן בת"א.

קיבלתי טפסים מהמזכירה מלאתי אותם והגשתי אותם במקום.

לאחר מספר ימים כבר קיבלתי תשובה מהמתנ"ס שאני יכולה להגיע לקחת את המשכורת.

בית המשפט פעל יש לציין בצורה יעילה ומהירה ביותר, לאחר שפנה למתנ"ס הבהיר דברים, ואני ביטלתי את ההליך המשפטי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

או בית דין לתביעות קטנות

או משרד עורכי דין שמתמחה בדיני עבודה

תגיע לסדנא תהיה רציני ותגיד שאם לא ישלמו לך מיידית (או צ'ק או מזומן ואם הוא אומר שזה בעייתי מבחינת תלוש וכו' תגיד שאתה מוכן ליסוע לרואה חשבון בעצמך כדי שיוציא לך צ'ק) אתה תלך איתם לבית משפט

אבל משרד עורכי דין שמוציא מכתב מנוסח היטב עושה את העבודה יופי

פורסם

תפנה להסתדרות או למועצת הפועלים. הם כבר יוציאו לו מכתב ויעמידו לך עו"ד במקרה הצורך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה נסגר בינתיים ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היום בבוקר קיבלתי את ה"משכורת", כנראה שמישהו ראה את ההודעהאו העביר אותה הלאה.

תודה לכולם

ניתן למחוק.

פורסם

ניתן למחוק.

מצטערים, לא ניתן למחוק אלא בהסכמת כל המגיבים בועדת קונגרס שמתקיימת בין ה 30 ל 31 בפברואר כל שנה.

פורסם
מצטערים, לא ניתן למחוק אלא בהסכמת כל המגיבים בועדת קונגרס שמתקיימת בין ה 30 ל 31 בפברואר כל שנה.

נה נה נה נה נה

אני מקומבן מחקו לי לפניי....:-P

פורסם

מאחר והתאריך שציינתי אינו מתקיים לעולם, הוחלט לבצע את הוועדה ב 1 לאפריל ומאחר וכולם אמרו לא למחוק, אבל למעשה שיקרו אז כן מחקו.

• תוכן חדש...