Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרקוס גרונהולם מתגעגע למרוצי מכוניות ועם העובדה הזו קשה להתווכח, ביחוד לנוכח הראיון שנערך עימו לאחרונה, במסגרת תפקידו כשגריר של פורד.

גרונהולם סיפר כי ביצע לאחרונה נהיגת מבחן בפורד פיאסטה שנבנתה לראלי-קרוס, מפלצת עם 500 כ"ס , על ידי קבוצת פורד-שבדיה , ולאחר המבחן הוא מנסה לארגן לעצמו השתתפות עם המכונית הזו באחד ממרוצי אליפות אירופה בראלי-קרוס - כנראה בשבדיה או בנורווגיה.

גרונהולם טוען שהוא לא מתגעגע לשעות הארוכות מחוץ לבית ולכן לא יחזור לאליפות מסודרת אלא מעדיף ארועים בודדים מדי פעם.

בעבר כבר שמענו מאקס-אלוף העולם הזה כי הוא עוד יחזור פה ושם וכולם הימרו על ראלי פינלנד.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

הלוואי והוא ייחזור, יש לו פוטנציאל אדיר מול לואב.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

הוא נהג מדהים ואני מעריך שבעתיד הוא עשוי לחזור למס' מירוצים בסבב כתגבור (ע"ע קרלוס סיינז).

ועד אז לואב לא יפסיד אליפות:-P

פורסם
"Latvala has proved to be faster than Mikko and also as fast as Marcus, if not faster,"

חתיכת אימרה, אני סבור שזה נעשה במטרה להדליק את מרקוס לחזור לתחר.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...