Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פונטו 01'

מטופלת במורשה

110 אלף ק"מ

שלדה נקייה

יד 2

חיצונית שמורה לגמרי

בעלים נוכחי נהגת, בעלים קודם גם פרטי לא יודע עליו יותר מידי

חוץ משגם הוא במורשה מטופל..

עד כה נראה סבבה לגמרי.. (כן ק"מ נראה לי סבבה על חשבונה היה הטיפול 100.., וכל מי שמתחת ל100 רוצה מעל המחירון..)

אגב הרכב ידע רק פרפלו ברדיאטור..

עכשיו השאלה אם להכניס אותו לבדיקה באותו מוסך מורשה שהבחור טיפל בו? במקרה זה באיזור שלי

או לקחת למוסך מורשה אחר 10 דקות משם..

מצד אחד המוסך שלו מכיר תרכב שלו טוב יותר.. מצד שני אולי גם הוא מכיר תבעלים ככה שיש ספק מקום לקונספירציה חוצת יבשות..

עכשיו אני רוצה לחייב אותו על הבדיקה שאכן הכל תקין..

ושאם לו התשלום על הבדיקה עליו..

יש ניסוח תקין לדבר שיהיה לאחר מכן תקף לתביעה קטנה במידה ויסתבכו הדברים?

אותו דבר לגבי בעלות.. הרכב עבר על שמה של הנהגת אחרי שהתגרשה מבעלה היה עיקול ועכשיו הוא על שמה כחלק מהסכם גירושין והיא החליטה למכור, פתח לצרות אשמח לקבל דרך לבדוק את זה בוודאות שהוא שלה ללא עיקולים..

ומה דעתכם לתת לו מחירון 26? וזה יהיה הוגן לכל הדעות

או שאני יוצר פראייר אם לא אלחץ על המחיר?

זהו :)

רב תודות..

(רכב ראשון בגלל התשאול המעמיק)

פורסם

קודם עצה קטנה מנהלי הפורום לא אוהבים כותרת כמו שכתבת ועלולים לנעול לך את השרשור.

לכאן רצוי שתערוך את הכותרת לאיזה אוטו זה איזה שנה ואיזה גיר.

כמו שאמרו בכמה שרשורים באותו נושא.

לא כדאי בכלל לבדוק את האוטו במוסך אלה במכון בדיקה,

נכון שמוסך מורשה מכיר את האוטו יותר טוב אבל אין לו את הכילים לבדוק שילדה ותאונות רציניות.

מה גם שהוא לא יתן לך שום מסמך שאומר שהאוטו נקי ואין או יש בוא תקלות (מה שמכון בדיקה יעשה)

לכאן אם בעל הרכב מוכן להיתחייב בבדיקה כדאי לך ללכת למכון בדיקות טוב.

בקשר לעניין המשפחתי בניהם זה לגמרי לא עניין שלך אותך צריך לעניין של מי האוטו כרגע,

ואם הוא לא ממושכן או משועבד לגוף כל שהוא.

ניתן לעשות את הבדיקה הזו במשרד הרישוי.

שיהיה בהצלחה הכי חשוב אל תמהר לשום מקום (כי אם משהו לא בסדר האוטו לא ילך כל כך מהר)

לגבי המחירון זה עניין שלך מולו אם אתה מרגיש לנכון לתת לו סכום מלא

(במידה והאוטו יוצא נקי כמובן ולטעמך) אז אין שום בעיה

לא שאני שולל במידה והאוטו לא נקי ויש בעיות תדברו על המחיר,

אבל תהיה יותר חכם אחרי בדיקה.

פורסם

איך אתה יודע שהשילדה נקייה? איך אתה יודע שהשתמשו בפאראפלאו כל חייו של הרכב?

אם אתה יודע זאת לפי דבריו של המוכר בלבד, תעשה טובה לעצמך ותקח את הרכב לבדיקה - כמובן כשאתה מחייב את הבעלים על גיר,שילדה,מנוע.

לגבי עיקולים, פנה ל-"רשם המשכונות". אני לא זוכר בדיוק מה הנוהל אבל דרכם אתה יכול להוציא מידע על עיקולים וכדומה.

פורסם

כבר התקדמות

ג'יזס לא ידעתי בכלל שיש מכון בדיקה, ומוסך \:

אוקי אז למכון נלך חח איזה עצוב ואיזה מזל שפתחתי פה אשכול

ואוקי משרד רשוי ללכת עם הבעלים, ולבדוק את העניין רגע לפני שליחה למכון..

רב תודות..

אגב אני קונה את האוטו ובשיחה 2 שניהלנו דיברתי עם אחיה..

יש מצב שזה תמים

ויש מצב שזה מלוכלך

למרות שראיתי תבן אדם במציאות במקרה נתקלתי בו במסגרת העבודה שלי ושאלתי על האוטו..

והם כרגע מחכים שהאוטו הרשיונות יהיו רק על שם האישה והבעל ירד מהם כחלק מהסכם גירושין ושהיא תוכל למכור ללא רשותו..

פורסם

אם מראש העסק מסריח , ברח מהרכב ,יש לפעמים רכב עם "הילה שלילית" , זה לא נראה טוב וההוא צולע ! , ברח חבר ברח !!

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אה?

אתה קצת נחרץ לא?

אני נגשתי על הבחור לשאול על הרכב..

הרכב לא מופיע בשום לוח.

הקניייה עתידית כי יש עניין של שבועיים לפחות לפני שהיא תקבל את רשיון הרכב על שמה בלבד..

אם זה היה סוחר הוא היה מערבב אותי ואומר לי לבוא איתו לבדוק תרכב או משו

למה לו לדחות את זה בשבועיים.. \:

או שאני טועה?

פורסם

תשמע אתה נכנס לקניית רכב שעדיין בכלל לא יודע של מי הוא. נכנסת לסיפור מתוסבך, לדעתי, רק צרות.

קח את השבועיים האלה, תמשיך לחפש רכב.

• תוכן חדש...