Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לך למסעדת מאמא מיה שנמצאת בצומת קרית אתא,מסעדה מאוד מומלצת! יש שם מגוון רב של מנות וארוחות והכל מוכן תוך זמן די קצר וברמה מאוד גבוהה! המחירים שם מאוד סבירים ביחס לשאר המסעדות שברמה גבוהה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מזרחית לעכו (סדר גודל של 5 ק"מ), בדרך לכרמיאל יש את מסעדת צליל החורש. נמצאת בתוך יער, מבנה יפה, לא מאוד יקרה, אוכל נחמד, ואפשר לצאת לטיול רגלי לא רע מסביב. בשביל להגיע אתה עולה מצומת עכו מזרח לכיוון כרמיאל, ולוקח פרסה בצומת גילון, המסעדה תהיה מימין לפני צומת בר-לב. שים לב שיש מצלמות מהירות פעילות שקשה לפספס בשני הכיוונים בצומת בר-לב, שלא מעט חברי פורום שוקיסטים (ואבא שלי) אכלו אותה מהן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נשמע כמו מקום אידאלי לפגישה ראשונה.

תסלח לי על השאלה הכמעט מגוחכת, האם ניתן להגיע לשם ללא רכב? (למרות שזה לא דבר אידאלי).

אני נוהג על סובארו DL, ומבלי לזלזל ברכב, הוא ממש לא מעודד לנהוג במהירות של מעל 90 קמ"ש.

• אחראי פורום
פורסם

צליל החורש לא רע בכלל, אפילו אני הייתי שם בדייט ראשון לפני 700 שנה.

אוכל טוב יחסית, אווירה נעימה.

אין דרך הגיונית להגיע לשם ללא רכב (אלא אם בא לך לסחוב את הדייט שלך ברגל מצומת בר-לב),

אבל אם אני עשיתי טבריה-כרמיאל פעם בשבוע עם חיפושית, גם DL תצליח.

בהצלחה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אכן מקום טוב לדייטים, תבקש מקום ליד החלון, ותתקשר להזמין מקום ולוודא שזה לא ערב עם הופעה או משהו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

צריך להיות דפקט רציני בשביל לעשות דייט ראשון במסעדת מאכלי ים. עשיתי את זה בכל זאת :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

תבדוק טוב שצליל החורש בכלל פתוחה

הייתי שם לפני שבועיים, והיה סגור

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...