Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שלא יודע, היום נהרגו אם ובתה בכביש באזור ירושלים. כתבה מYNET

אני מכיר את הכביש שהן נהרגו בו די טוב כי יוצא לי לנהוג עליו והוא גם די קרוב למקום בו אני גר. מי שלא מכיר מדובר על דרך עוזי נרקיס.

בכל מקרה, התאונה הייתה כך שנהג הסובארו עקף את השיירה והתנגש חזיתית ברכב שבא ממול וכתוצאה מכך נהרגו האם ובתה.

עכשיו מה הבעיה??

הכביש מחבר בין צפון ירושלים לגבעה הצפרתית למי שמכיר ולמרכז העיר.

כביש מאוד מרכזי ובעייתי בשעות הבוקר לכל צפון ירושלים, העבודות בו לא נפסקות אף פעם, באמת, כל חודש חודשיים עושים שם שינויים על מנת שהתנועה תזרום יותר טוב בבקרים.

עם כל זה ועם כל ההשקעה על הכביש, ישנו חלק בכביש שהוא כביש דו סיטרי עם שני נתיבים בכל צד ששם קרתה התאונה אבל...

אבל אין בו שום גדר הפרדה מבטון או אי תנועה כמו שיש בהמשך הכביש ושבעקבות זה קרתה התאונה הנוראית.

נוסיף על כך במקטע המדובר ישנם לפעמים ניידות עם ממל"זים, משמע שהמשטרה יודעת שאנשים נוסעים בכביש הזה מהר (מהירות מותרת בכביש שם היא 80) ועדיין לא שמו שם גדר.

עכשיו אני שואל אתכם, למה?!?!

את השאלה הזאת אני שואל את עצמי כבר מאז שהכביש הזה קיים שזה משהו כמו איזה 7 8 שנים, זמן מכובד שהיו יכולים לסדר את הבעיה תוך מספר ימים, והיום היה ניתן למנוע את הטרגדיה הנוראית הזאת!

לשיפוטכם...

מצורפת תמונה של התאונה, מאחורה ניתן לראות את הכביש ללא הגדר הפרדה.

IMG_1627-copy_wh.jpg

יהי זכרם ברוך!

Polo 2012

פורסם

ראיתי את שתי המוכיות האלה על גרר, לפני שקראתי על התאונה...בערך ב1 בצהריים

הסובארו הייתה פשוט טוסט. ישר ניחשתי שהיו בה הרוגים.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

בשביל להקים שם גדר מבטון צריך כסף, מאיפה יבוא הכסף אם לא מדוחות מהירות?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עכשיו אני שואל אתכם, למה?!?!

את השאלה הזאת אני שואל את עצמי כבר מאז שהכביש הזה קיים שזה משהו כמו איזה 7 8 שנים, זמן מכובד שהיו יכולים לסדר את הבעיה תוך מספר ימים, והיום היה ניתן למנוע את הטרגדיה הנוראית הזאת!

אוייש ! לא ידעתי שזה קרה ליד הבית של אימי. הכביש הזה אכן דפוק. העיקר המשטרה דואגת לתפוס שם על מהירות.

יהי זכרם ברוך !

שאלת למה ? ככה. כי למי שיושב למעלה לא ממש אכפת לו.

כל פעם אני שואל את השאלה הזו כשאני נוסע בכביש החוף בשעות הערב. אין תאורה, שיפוץ הכביש מתנהל בסופר עצלתיים, לאף אחד לא ממש אכפת. אחד הכבישים המסוכנים בארץ. בדיוק אתמול בלילה נסעתי בו שוב ולמזלי ניצלתי מצמיג ענק ששכב לו באחד הנתיבים. העירנות שלי הצילה אותי. אני מאוד מקווה שמישהו לא נכנס בו אתמול בלילה. למה אין תאורה בכביש המחורבן הזה, פלא שיש תאונות ?

בושה וחרפה למדינה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

דווקא היה כתוב לא מזמן שמתכוונים לבנות גדר הפרדה בקטע הזה אםילו פרסמו מודעה בעיתון, אך כרגיל זה מעט מדי ומאוחר מדי.

בכביש הנ"ל לפני די הרבה זמן בשעת לילה מאוחרת עקפה את כולם פולו במהירות מטורפת ואז הוא נזרק למסלול הנגדי ובשניה האחרונה הצליח לחזור חזרה לפני שפגע במשאית שבאה ממול פשוט בנס.

ודווקא הכביש הזה לא רע וזה הקטע הבעייתי היחיד בכביש הזה.

פורסם
אוייש ! לא ידעתי שזה קרה ליד הבית של אימי. הכביש הזה אכן דפוק. העיקר המשטרה דואגת לתפוס שם על מהירות.

יהי זכרם ברוך !

כל פעם אני שואל את השאלה הזו כשאני נוסע בכביש החוף בשעות הערב. אין תאורה, שיפוץ הכביש מתנהל בסופר עצלתיים, לאף אחד לא ממש אכפת. אחד הכבישים המסוכנים בארץ. בדיוק אתמול בלילה נסעתי בו שוב ולמזלי ניצלתי מצמיג ענק ששכב לו באחד הנתיבים. העירנות שלי הצילה אותי. אני מאוד מקווה שמישהו לא נכנס בו אתמול בלילה. למה אין תאורה בכביש המחורבן הזה, פלא שיש תאונות ?

בושה וחרפה למדינה.

כן גם זאת מחלה של הכביש הזה, כל פעם יש שם איזה צמיג ששוכב מצד כאילו כלום...

דווקא היה כתוב לא מזמן שמתכוונים לבנות גדר הפרדה בקטע הזה אםילו פרסמו מודעה בעיתון, אך כרגיל זה מעט מדי ומאוחר מדי.

בכביש הנ"ל לפני די הרבה זמן בשעת לילה מאוחרת עקפה את כולם פולו במהירות מטורפת ואז הוא נזרק למסלול הנגדי ובשניה האחרונה הצליח לחזור חזרה לפני שפגע במשאית שבאה ממול פשוט בנס.

ודווקא הכביש הזה לא רע וזה הקטע הבעייתי היחיד בכביש הזה.

"מתכוונים.." כאילו כמה עבודה זה כבר דורש ביננו, משאית עם איזה 30 בטונדות שמנוף מוריד אותן, צריך קבלן!? אני יקבלן.. אין לי בעיה באמת... אני ציני כי זה ממש מעצבן.. ממש!!!

מעניין מה יהיה שם ביום ראשון, מי יודע אולי מישהו יפתח קצת את הראש שלו ויעשה מה שצריך כי ביננו, הכל עניין של כסף, הרכבת בירושלים מתקדמת יופי כשיש כסף וההפך.

בושה בושה בושה!!!

Polo 2012

פורסם

כן גדר הפרדה, לא גדר הפרדה, מה כל זה היה עוזר בזמן שהאמא לא הייתה חגורה והתינוקת לא היתה בשום מתקן ריסון? :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כן גדר הפרדה, לא גדר הפרדה, מה כל זה היה עוזר בזמן שהאמא לא הייתה חגורה והתינוקת לא היתה בשום מתקן ריסון? :x

זה מה שנקרא משמעת עצמית, זאת טעות שלה אין ספק ואיפה המדינה? לה אין טעויות?

כאילו אם מחר ישימו שם גדר הפרדה מה זה בעצם אומר? שצריך היה שזה יקרה קודם,

בחיי אבל באמת אני אומר, שידעתי שזה יקרה. דבר כל כך צפוי וכל כך שקוף עם כל הצער שבדבר.

אז למה צריך לחכות שיהיו הרוגים או פצועים כדי שיהיו כבישים כמו שצריך במדינה הזאת.

לפני שבוע הלכתי לאסוף את חבר שלי מכביש 1 כי 10 דק' לפני זה הוא עלה על בור שפשוט גמר לו את הג'אנט וגרם לפנצי'ר, אם הוא היה עושה תאונה חס וחלילה מה היה קורה אז?

טימטום שחוזר על עצמו ואחרי עוד מתפלאים שיש תאונות... מזעזע!

נ.ב.

בגלל מה שקרה לב.מ.וו אפשר לראות עד כמה הפגיעה הייתה חזקה כי בכל זאת זה פח של גרמנית.

Polo 2012

פורסם

עזבו גדר הפרדה. אולי אנשים סוף סוף יתחילו לקנות רכבים בטוחים.

רק תראו בהבדל שבין הBNW לבין הסובארו פשע.

אני לא אומר לקנות רכבי יוקרה, אבל מינימום ABS ושתי כריות אוויר.

פורסם

קודם כל, זו לא סובארו פשע.

דבר שני, אין ספק שרכב חדש יותר הוא בטיחותי יותר וש-DL לא עומדת מבחינה בטיחותית מול המכונית הכי לא בטיחותית שתקנה היום בארץ כחדשה. אבל, לא לכולם יש כסף לקנות רכבים בטיחותיים/חדשים יותר.

ועם זאת, זו תאונה שכולה על נהג הסובארו ויושביה. הוא עקף בדרך לא פנויה והנוסעות היו לא חגורות. אין תחליף לשיקול דעת, שכל ישיר וזהירות אלמנטרית, גם אם אין לך כסף לסדרה 7.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נכון, אבל בו נהפוך את העובדות, נהג הBMW הוא הדביל ויצא לעקיפה מול סובארו מסכנה, שכל פשעה היה שנסעה בדיוק ממול.

תוצאות הדרמה העקובה מדם היו זהות. ה"רע" בBMW היה נפצע קל ונוסעי הסובארו "הטובים" היו נהרגים או נפצעים קשה וגם אם היו חגורים.

גם אז תגיד שאין תחליף לשיקול דעת ולזהירות? הגיע הזמן להפטר באופן יזום מגרוטאות ישנות שלא יגיעו בחיים לחצי כוכב (של NCAP) ושמזהמות לנו את הכוכב.

אלו מלכוודות מוות ב HOLD הממתינות לנהיגה לא שפויה של הנוהג בה או זה שממול.

ובנתיים, הגיע הזמן להכניס שיקול דעת לא רק בכביש, אלא בבחירת הרכב שרוצים לקנות לפי נתוני שרידות הנוסעים בו בזמן תאונה.

פורסם

למה אין תקן, לייבוא רכב שיש לו לפחות 4 כוכבים?

כל רכבי הליסיניג כיום עם חצי כרית אוויר פשוט מלכודות מוות. הגיע הזמן לתקן, או לחוק שימנע ייבוא כאלה רכבים.

falou גם לי אין כסף לקנות רכב יוקרה עם 100 כריות אוויר. אבל מינמים 2 כריות וABS. עדיף שאנשים לא יקנו בכלל רכב מאשר לסוע בקופסת גפרורים שתתפרק בתאונה קטנה.

פורסם

יהי זכרם ברוך !

בושה וחרפה למדינה.

מי שקובעים את החוקים במדינה הזאת מאוד מאוד "חכמים".

בלהוסיף 200 מכמונות מהירות כדי לעשות כסף על האזרחים הם מומחים,

אבל להוסיף אמצעי בטיחות קריטיים כמו גדר הפרדה הם לא שמים,

כי מה שמעניין אותם זה רק כסף והם לא שמים ז** על אנשים תמימים שיכולים להיהרג.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם
עזבו גדר הפרדה. אולי אנשים סוף סוף יתחילו לקנות רכבים בטוחים.

רק תראו בהבדל שבין הBNW לבין הסובארו פשע.

אני לא אומר לקנות רכבי יוקרה, אבל מינימום ABS ושתי כריות אוויר.

אני לא מאמין שההבדל החזותי אומר הרבה, אחרי הכל המכוניות בזמננו מיועדות להתקפל בצורה זו או אחרת ולכן התוצאה

שאתה רואה מבחוץ היא לא ממש מה שיקבע האם האנשים נשארו בחיים או לא.

תראה את הלאדות הישנות או המכוניות הרוסיות למיניהם, היית מתנגש במשאית והיה נשבר לך פנס :roll:

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...