Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קודם כל, זו לא סובארו פשע.

...הוא עקף בדרך לא פנויה והנוסעות היו לא חגורות. אין תחליף לשיקול דעת, שכל ישיר וזהירות אלמנטרית...

מדובר על כביש שמתחיל ב-3 מסלולים מיד אחרי הצומת, מצטמצם לשניים ואז גם נגמר אי-התנועה. ממול יש 2 מסלולים לכיוון הנגדי שהופכים ל-4 לפני הצומת.

הוא לא עקף בדרך לא פנוייה, הוא חצה קו הפרדה לבן כפול כדי לעבר למסלול הנגדי. אני לא בטוח אם זה היה נסיון עקיפה, אולי הנהג לא התרכז בנהיגה. על המחדל שהנוסעים לא היו חגורים אין צורך להרחיב.

פורסם

מעניין באמת איך בארץ אפשר להיפתר מהמכוניות הישנות בטוח שלא במצב של היום .

אני מאוד הייתי רוצה לקנות רכב חדש או לפחות אחד שדי חדש אבל בארץ זה לא אפשרי בגלל היבואנים והממשלה שחונקת אותנו למוות.

בן אדם בחו"ל שרוצה לקנות רכב ויש לו משכורת ממוצעת יכול להרשות לעצמו לאחר 4 חודשי חסכון לקנות רכב סביר ומי שיש לו מעל הממוצע יכול לקנות גם חדש בארץ משכורת ממוצעת זה 7.5K ורכב חדש עולה מעל 100K ואם כל ההוצאות האחרות זה פשוט בלתי אפשרי בלי להכנס לחובות. אל תשכחו שחצי מהעובדים בארץ חיים על משכורת מינימום ואף פחות אז כן הביקוש לגרוטאות משנות ה 90 הוא גבוהה.בן אדם בארץ יעדיפ סובארו DL משנת 90 שלא תתקלקל אף פעם לעומת אפילו איזה 306 משנת 94-95 שתעלה סכום זהה אך שתתקלקל יותר כי לרוב הרוכשים הנ"ל אין כסף להחזיק רכב "נורמאלי" והשיקול היחידי זה אמינות. וההשוואה הזאת תקפה גם לדגמים מתקדמים יותר.

וכן גם אני בזמנו חשבתי על רכב מתקדם יותר אך מה שמנע ממני בגדול קניה של רכב מתקדם זה שיקולי תקציב האחזקה וזה לא שאני מתקמצן אלה אני פשוט לא יכול להרשות לעצמי הוצאות תיקונים גבוהות ולכן גם אני נוסע ברכב ישן (אבל פשוט מאוד לאחזקה ולכן די זול)

וכן מעקה בטיחות בנקודה הזאת לא היה מאפשר התנגשות כזאת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גם לפני התאונה, עבדו שם בשוליים על מה שנראה כהרחבת הכביש (רואים את זה גם בתמונות מזירת התאונה).

אתמול סיימו לעבוד, ומה שנראה (לי לפחות), יצרו שם שולים במסלול לכוון פסגת זאב. אולי זה הכרחי לצורך השלב הבא, יצירת הפרדה, שתופסת נפח.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ את השרשור כדי לאמת משהו שתמיד ידעתי, שהמדינה הזאת היא אחת המדינות היותר מטומטמות ומגעילות שיש.

מעניין שרק לאחר התאונה הזאת שמו שם גדר הפרדה, הכביש הזה קיים יותר מ10 שנים, ורק לאחר שנהרגים שם אנשים שמים שם גדר הפרדה.

לצערנו רק ככה מתבצעים פה הדברים, העיקר שר התחבורע שלנו "לא יודע למה יש עלייה במספר ההרוגים" - בוא נחשוב קצת לפני שאנחנו מוציאים איזה מילה או שתיים מהפה לפני שאנחנו אומרים שטויות.

בושה בושה בושה.

במקום לקחת בידיים כל מיני פרוייקטים מרחיקי לכת שאנשים יבינו שנהרגים על הכביש בגלל כל מיני שטויות ולהעביר את המספר דרך כל מיני עונשים חמורים, תמיד ילמדו לעשות את זה רק כאשר יקרה משהו רציני במדינה הזאת בנושא הזה.

מתי נראה באמת שינוי במדינה שלנו בנושא הבטיחות בדרכים?!?

Polo 2012

פורסם

הייתי אומר שזה עניין שנהיגה היא צורה של דרך ארץ , תרבות והתנהגות על הכביש , הנהגים בישראל כמו הטבע שלהם מתנהגים בצורה גועלית, כל אחד נוהג כאלו הכביש שייך לאבא שלו ובגלל זה נגמרות התאונות , גם אם תהיה אכיפה מלאה ויעשו מה שלא יעשו על הכבישים - זה לא ייגמר אף פעם!

דוגמה לכך הייתי בחול לפני כשנה , הכבישים שם מחולקים ל3 נתיבים , בנתיב השמאלי ביותר כל הרכבי ספורט שדוהרים על 250 קמש בלי להשים לב , המשאיות בימין , והרכבים הרגילים בימין או האמצע ללא עקיפות וללא התנהגות בזויה כמו בארץ , ובגלל זה סטטיסטיקת התאונות שם פחות בהרבה מהארץ.

בארץ כמה שלא תבנה להם נתיבים הם יסעו ויעקפו על השוליים , זה מה שראיתי לפני חצי שעה שנסעתי בכביש אשדוד - אשקלון.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

חלאס, יש מספיק שרשורי קיטורים/מופז אידיוט/כמה כיף לנהוג באירופה.

לא צריך להקפיץ עוד אחד מלפני חודשים.

מישהו רוצה לפתוח שרשור: "מהירות לא הורגת וסתם מנסים לסחוט מאיתנו כסף עם דוחות מהירות?"

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...